Kaže onaj vic, da je demagogija, kad starkelja objašnjava mladoj ženskoj, da je najbolji mehk, kao duša, jer da se od tvrdoga dobije rak na maternici !
Shodno narečenom vicu, uvijek se (po)jave samozvani odvjetnici, po različitim temama, od ukidanja osoba ovlaštenih za tehničke preglede, obvezne telegrafije, normalnog tečaja, i ko zna čega sve još ne.
Dakle dočekali smo i promociju izvješća sa ZSM 2018. , u stilu, usta moja hvalite me.
No, ako riječi lažu, ne laže tonski i slikovni zapis. Od osmoro jedan četvrti put, jedna drugi, ostale nisu ni pitali. Evidentno je da su doveli nastavni kadar i dicu iz Zadra i Labina. Odma me je to podsjetilo na lanjski "svehrvatski" skup mladih RA u Pazinu, u naravi vikend druženje Zadrana i Pazinjana.
Što je zajednički nazivnik svim ovim "događanjima" ? I slijepac vidi, dica, na žalost, posluže kao sredstva nečije osobne promocije, i tako više puta. Ista dica, isti zaslužni i provereni drugovi.
Znan ja šta će sad reć Reni, da su mu angažirali bivšeg priku da ne mora platit 500 kuna za Broćanac ! Pa tako jedno par godina... Gori od Bračana...

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja