Ovo je totalna sprdačina sa Uljanikom. Ujedinili se s 3. majom, da bi im naredili da in posude 550 miljuna kuna, za koje su unaprid znali da neće vratit, jer da nemaju odakle ! Smišljena prijevara !
Samo da su to učinili, to je već kazneno djelo s predumišljajem !
Podsjeća me na Hajduk, grad Split i onih 60 miljuna kredita, koje je, na kraju , grad vraća, a kako san ja NA POČETKU, jedini u RH, i napisa !
Uljanik je 47% u rukama radnika, 12 direktora-managera su, sve do prošli misec, uredno dobijali svoje managerske prinadležnosti, premije i nagrade, a znali su da Uljanik na svakoj novogradnji gubi nekoliko stotina miljuna kuna. Svjesno su varali dioničare prikazujući stanje (puno) boljim nego što to jest. Za jaja obisit, svih 12, nasrid Pule, skupa s čelnicima IDS-a, koji su HDZ Istre. Ništa nije bilo u Istri, a da oni nisu znali za to. Sad, tobože, padaju s kruške !
Ovom je narodu već pun kurac davanja svima, brodogradilištima, poljoprivredi, Croatia airlines-u, HPB-i, na desetke miljardi NAŠEG novca, kojeg nemaju, nego se zadužuju u inozemstvu, i time dovode u dužničko ropstvo našu djecu, i njihove potomke.
Ko daje privatnim iznajmljivačima po Dalmaciji ? Niko ništa, samo se od njih uzima, i to sve više i više. Od Nove godine 2019. viša boravišna taksa, viši porez na afitavanje, zašto ? Da se hrane uhljebi, i naprijed navedene grane privrede, koje samo proizvode gubitke, od 91' do danas.
Vlada se ponaša kao Robin Hood, uzima nama, da bi davao njima. Nije ovo Šervudska šuma, ovo je brdoviti Balkan. Ako smo mi privatnici, i na nemilosrdnom tržištu, onda trebaju biti i oni !
Dosta je 27 godina harača.