by 9a2jg » Fri Jul 27, 2018 8:53 am
Ja se uopće ne zajebajen, ja to sigurno neću doživit, ti možda. No, doživio sam da čujem priče iz prve ruke, kako se tjeraju radioamateri, hrvatski građani, čak i župnici, sa Hosta, Badije, Obonjana... Jesmo li se zato borili ? Da talijanski batinaši, nakon 75 godina, ponovo tuku Hrvate ? Talijanskom senatoru je iznajmljen apartman (Plovput), a ne otok !
Ercegovačkin pratrima je poklonjen otok na 50 godina, da bi se mladi Ercegovci imali di kupat, a oni tjeraju Hrvate iz Hrvatske koji su došli na IOCA aktivaciju. Di toga ima? Pravo kršćansko načelo, ja tebe kruhom, ti mene kamenom.
Obonjan cili u alkoholu i drogi, ne zna se ni ko pije (osin Engleza), a ko se drogira ? Najvjerojatnije oboje, obadva, obadva, oba su pala... Portali u Velikoj Britaniji pišu o Sodomi i Gomori na Obonjanu, naši "mudro" šute ! Da li su (pot)kupljeni da šute, ne znam ?
A "zaboravija" si, Šute mali, tvog bivšeg generalnog direktora, šta betonira kućice po Kornatima, NACIONALNOM PARKU, pa ih onda maskira, da se ne vidi iz zraka ? Naš "spasitelj" iz Kanade !
Moga bi vako, do prikosutra........
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja