by 9a2jg » Fri Apr 24, 2015 7:48 am
Nisi ti jedini, Viktore, koji zna i ima dokaze da je radio sa 2 kW snage u kategoriji mala snaga, i to bezbroj puta ! I ove godine, pred početak skupštinskog zasjedanja, mi je tu priču pričao čovjek iz Slavonije koji je to osobno vidio !
Ali, ponavljam, strahota je da taj i takav biva uvažen i uvažavan od strane trenutne vrhuške kao "vrhunski" ! Mali čovjek, običan radioamater, koji je svaki dan na bandu (za razliku od članova IO-a i osoblja D-12) zna istinu, jednu i jedinu, koja je dijametralno suprotna navedenim "činjenicama" koje su obrazložile dodjelu priznanja Nikola Tesla.
Baš kako pjeva Arsen Dedić, "ako je moral prosječno pao, znači, i ti si svoj udio dao..."
P.S. Još uvijek je "državna" tajna ko je predložio ovogodišnje Laureate. Ja tipujem, u PSK, na sebe same, moj prika na drugi uzdanički klub, faktor je 10:1 . Postoji i treća varijanta, koju čuh na margini skupštine, da su ih , navodno, predložili na IO-u, ali nisu imali muda to reći zastupnicima !
BTW, te "kandidature", baš kao i pristigle prijedloge za izmjene Statuta niko nije vidio, osim predsjednika. Znači, opet mahanje famoznim štapskim dokumentom. Povijest se ponavlja, samo mjesto radnje nije Beograd, nego Zagreb. Nije skupština SFRJ, nego izvještajna skupština HRS-a. Ništa se , ništa, prominilo nije...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja