Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Thu Apr 02, 2015 7:21 pm

Sinoć kasno su me zvali, veliju, skupština će početi pola ure prije najavljenog, imat će predavanje "živi jezik", oću reć, predviđeni autori članaka za (na silu plaćeni) časopis. Kad se vrate u klubove koji su ih delegirali, zastupnici će to prenijeti na široke RA mase u Rvata.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Apr 03, 2015 12:19 pm

Obađoh pretinac u pošti, nema časopisa, nema poziva za skupštinu s materijalima, nema potvrda za pozivne oznake.

Časopis plaćen, potvrda plaćena, prvo varanje, drugo aljkavost.

Poziv za skupštinu s materijalima, ni dva tjedna pred skupštinu ga nema, to je ruganje demokraciji, to se nije moglo dogoditi u socijalizmu.

I oni bi još jedan mandat ! Zemljo, otvori se.....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Apr 09, 2015 2:40 pm

Došli materijali. Proučavaju se. Na prvi pogled, nastavak lakirovke i njegovanje kulta najboljih prijatelja, Potemkina i Munhausena. Kodno ime "ne talasati, šutnju pripremiti". Unutarnji neprijatelj i šutnju prisluškuje. Oće on...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Apr 14, 2015 3:03 pm

Gledam na kalendar, piše 14. travnja. Gledam vriško arhivirane materijale, pisalo je, crno na bijelo, da će skupština HZTK biti do kraja ožujka ! Nema ni liste Laureata !
More bit da smo se vratili u Kraljevinu Jugoslaviju, i tamo bi se održa kongres KPJ, a da niko nije zna.

Vincek mi se umuča, ka dite na kahlici, ali, ja ga razumin. Da je , ne mi ga u moj Split, nego u SDŽ , došlo onoliko priznanja, kako pojedincima, radioklubovima, KMT-a, i ZTK/ŽZTK, i ja bi muča.
Ovo, ljudi moji, nije hrvatska šutnja, ovo je usluga za uslugu. Rodijačko-plemenski princip. Zato i je muzej pračovjeka u Krapini.

Ali, ne krivin ja priku Denisa, ni za zapetu, glavni krivac je Puki. Jer, on se sam kandidira i izabra za zastupnika HRS-a u skupštini HZTK. Samim time, dužan je, manirom odgovorne osobe, i časnog čovjeka, izvještavati bazu.
More bit, s obzirom da je sam izabra sebe, da ne nalazi za shodno izvještavati nas, jer kad razgrnemo zaprtu vatru, mi ga nismo ni (iza)birali !
Tako on ujutro, dok se brija, izvještava sam sebe.
Poslin to zalije kolonjskom vodicom.
Bujrum !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Apr 15, 2015 1:17 pm

Čitam materijale za skupštinu, i zapne mi oko za ono što u (ili na) nijednom drugom mediju nije bilo objavljeno. Povjerenstvo za izradu prijedloga novog statuta HRS-a, u sastavu Puki, Pilat, i čelnik HRS-a u sjeni.
Mi, djeca socijalizma, smo se nauživali demokracije u istom, a i ostalo je nešto u glavama, primjenjivo za sve sustave.
Prvo , i osnovno, ne može jedina odgovorna osoba udruge biti u toj Komisiji, ni kao član, a kamoli kao predsjednik iste. Isto važi i za potpredsjednika, i "za premijera u sjeni ". Sve u svemu, cirkus, i sprdanje sa demokracijom.
Oni, koji bi, da se njih pita, ovakvo (gnjilo) stanje održavali (pod svaku cijenu) do besvijesti, oni sakupljaše prijedloge, primjedbe, i drugačija mišljenja, a sami zacrtali šta ONI hoće ! Zemljo, otvori se !
Pristigle kritičke materijale niko nije vidio, tako da članstvo za njih, i njihov sadržaj i ne zna, a ni ko ih je poslao ! Kolika je to nepoštena rabota govori i činjenica da su oni ovakvo sakupljanje tuđih mišljenja nazvali, bez srama i stida, JAVNA RASPRAVA. Ona to nije, niti J od javne rasprave, to i ptice na grani znaju, ali oni za to ne haju.Tjeraju svoje, po načelu, dok ide, ide... Njima dobro.
Oni nas zovu, i drže za stoku sitnog zuba, guske u magli, i što još sve ne, samo, nismo bedasti, ma što oni mislili o tome. Imamo svoje kritičko mišljenje, za koje se zalažemo.

Citiraću druga Grubišića "imali su povijesnu šansu da okrenu novi list, unesu suštinske promjene, ali, sve su prokockali, i to nisu (namjerno, kom. autora) učinili".

Osobno sam poslao, u zadanom roku, svoja mišljenja i stavove, sve je to Sava odnijela, kao i sva ona druga mišljenja koja im nisu šmekala.

Mili Bože kud sam zašo, noć me stigla u tuđini, nigdje puta, nigdje staze, kojom ljudske noge gaze.......
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Apr 16, 2015 6:11 am

https://www.youtube.com/watch?v=sCsSfpq_nCc

Komentari sa cijelog Balkana potvrđuju svevremenost ovog clip-a, kao uzor-primjer "lanca zapovedanja", i "nedeljive strukture".
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Apr 19, 2015 4:14 pm

Na moj vapaj za trunkom demokracije, predsjednik je obznanio da su stigla 4 prijedloga i mišljenja o dopunama i izmjenama stauta. Mogla su i 44, a ne 4, niko ih nije vidio.
Interesantno, jedino on i Nikola, koji su sjedili u tom Povjerenstvu, su branili očuvanje instituta ovakve profesionalne tajnice ! Nikolino "tanko" objašnjenje je , citiram" da ne bi trebali ići sa standardom nižim od dostignutog, a novac ionako transferira HZTK" !
Objašnjenje za maloumne, da ne uvrijedim one iz Vrapča !
Interesantno, isto takvo objašnjenje su imali i 2009.g. u svezi s časopisom i HZTK !
Ne možeš ti starog psa naučiti novim trikovima...

Dobro im je reka Grubišić : Propustili ste povijesnu šansu...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Apr 20, 2015 5:29 pm

Na moj zastupnički upit da su stavili u izvješće za RAD u 2014.g. , "da će broj 4 časopisa biti uručen prije skupštine" , Puki je odgovorio nemuštim jezikom, a Urednik (svečano) izjavio da mu fale još dva-tri članka (zabilježio moj diktafon).
Znači, zakazali Crnogorci.
Jadan ti je, i kukavan taj naš časopis, kad ovisi o trenutnom stanju volje za pisanjem u đetića. Pa zar im ne stoji stolica kraj postelje, da , kad se dignu, ne sjednu, da odmore od ležanja ?

Posebna je tema, koju predsjednik nije htio komentirati, ko sve može pisati u časopisu.

Tema svih tema je jednaki aršin prema svim umrlim članovima HRS-a, posebice istaknutih i zaslužnih predsjednika SRH-e, SRJ-a (iz Hrvatske), predsjednika predsjedništva SRH-e...
I u toj, jadnoj, ali neizbježnoj temi, svi smo jednaki, samo su neki jednakiji...
Može pojedince biti sram i stid.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Apr 21, 2015 6:50 pm

Svugdje ima dobrih ljudi. Tako i oni, koji rade u Ministarstvu financija mi poslaše link na kojem se vidi bilanca HRS-a. U njoj lijepo i javno (jer to je javan dokument) piše da HRS ima Postrojenja i opreme vrijednosti 866.557 kuna, i Komunikacijske opreme vrijedne 753.408 kuna.

Znači, ICOM-i su (samo) vrh ledene sante. Ko zna zna šta piše u onih 57 stranica ? Ili je i to, famozni štapski dokument ? A Popisne i inventurne liste ? Zadužnice i reversi ? Još jedno "naslijeđe" socijalizma ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Apr 23, 2015 6:54 am

http://cqww.com/blog/cq-ww-ssb-2014-dis ... -warnings/

Evo dokaza kako je JEDINA postaja iz Hrvatske kršila propise natjecanja, te će ubuduće biti pod pojačanim nadzorom. 9A3B pod "mudrim" vodstvom u liku odgovorne osobe 9A1AA, ovogodišnjeg laureata priznanja Nikola Tesla !

I niko se ne stidi i ne crveni, od predlagača (što ne saznasmo iz usta odgovorne osobe Saveza, a postoji mogućnost i da je sam sebe predložio, ne bi me čudilo),
do onih na Izvršnom odboru, koji, dajući njemu to priznanje pljuju po golemoj većini poštenih radioamatera u Hrvatskoj.
Zar ne stoji na youtube-u kako je varao u domaćem natjecanju ?
Šta još treba ?

I za radioklub Vidova gora ne saznasmo ko ga predloži, jer te materijale tajnica i predsjednik čuvaju ko zmija noge, ali se ne bi čudio što čuh u kuloarima da ga je predložio drugi uzdanički klub, iz susjedstva, koji također ima doživotnog predsjednika, i kod kojega su isto klupski uređaji doma.
I za njih dokazasmo da su krali u natjecanju, pa vuk pojeo magare.

Pouka bi bila da se isplati biti lopov ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK