by 9a2jg » Mon Apr 23, 2018 4:51 pm
Zove me jutros prika iz metropole, veli , Koki, kaj ti padaš s Marsa ? Normalno je, nastavlja on, da prvo dobiju karte Z60A Ameri, jer su oni organizatori i sponzori te burleske, zatim idu donatori, trocifreni, pa dvocifreni, a ti s dva dolara spadaš u sitnu boraniju ! Je, dodade on, znam šta češ ti sad reći, o čemu si i pisao, ne jedan put, da se ekspedicija već odavno samofinancirala, i nisu leteće operatorske zamjene putovale Lufthansom, ka naš predragi Hrle, nego low-cost prijevoznicima, čulo se iz prve ruke !
Čim mi je to reka, omar mi je pa mrak na oči, došlo mi je u pamet, kako će bidan Emir & drugovi stić do tamo ? Oće li ih tribat škapulavat ?
Znan ja da je policijska mirovina znatna, ali jebi ga, druže, u svibnju KiM, u lipnju Palagruža, ne mi ga da je bija ravnatelj Policije, ne bi doteklo!
A možda je i on u pukovničku mirovinu, skupa su gledali rat na YUTEL-u, ki će ga znat ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja