by 9a2jg » Thu Mar 29, 2018 7:32 pm
Uvik ista priča. Više dobronamjernih i poštenih ljudi, mi je , zadnjih desetak godina, govorilo, manje - više, iste riječi. Odgovor s naše strane je uvijek isti, i konstanta, ne plaćamo mi zbog QSL biroa, nego da smo U SUSTAVU, a ne izvan njega ! Ni ovako, unutar sustava, ne mare, i ne informiraju RA javnost, o našim prijedlozima, primjedbama i sugestijama, možeš zamisliti što bi bilo da smo izvan sustava !
U 2017.g. smo dobili JEDAN JEDINI tiskani list papira iz tajništva HRS-a, na tom listu je bio isprintan račun, za uplaćene članarine ! Ni to ne bi bili poslali da im to nije zakonska obveza !
U 2017.g. sam isprintao radnih materijala koje su oni slali mailovima, troška 150 kuna. Oni pak nisu poslali članicama - klubovima ni jedan jedini list papira. To se nije dogodilo nijednom u zadnjih 70 godina !
QSL biro funkcionira na principu Mirko & Slavko, i na rodijačkom mentalitetu, i načinu ponašanja, na "dođem ti" ! To zna i vidi cijela Hrvatska.
Samo slijepci kraj zdravih očiju, članovi IO-a i NO-a, to ne vide, niječu, i tjeraju po svome. Lakirovka do nebesa. Manager laže o svom "radu" i obujmu posla, a te "fore i fazone" vladajući "piju", bez mineralne.
U ovoj godini nismo dobijali QSL karte. Nije kriv QSL manager, nego odgovorna osoba HRS-a, koja se, do današnjeg dana, nije udostojila meni odgovoriti na mail iz lanjske godine. To mu je kućni odgoj, i reprezentacija odnosa HRS - radioklubovi. Umjesto njega , a uz njegovo znanje, možda i podršku, odgovara manager, salvama prostota, prijetnji i laži. To je slika i prilika rada QSL biroa HRS-a.
Reče Isus svom pratiocu, u Getsemanskom vrtu : Djeni mač u korice, jer, tko se mača laća, od mača i pogiba.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja