9A0DST D-Star repetitor je imao zadnje "opaljenje" 2017-12-31 u 23:03:23 , uopće se ne koristi . Redovito pratim stanje i rabljen je od montiranja sve skupa 3 ili 4 puta uglavnom počasni plotuni . Izgledno je da će do kraja svog životnog vijeka doživjeti desetak upotreba . Može li se konvertirati u multi sistem ?
Ovo je istinito napisao 9A7BCP.
Da živimo u normalnom sustavu, predsjednik HRS-a, UKV manager, i "povjerenik za D-star repetitore" Vrba, bi podnijeli neopozive ostavke. Također, da normalno rezoniraju, članovi IO-a ne bi bili stavili trošak od 85.000 kuna za OiV plus održavanje nečega što nikom ne koristi, što je samom sebi svrha, i što vrlo uski broj osoba "pere" savjest, zbog promašene investicije.
Zar sumnjate da se sada neće javiti samozvani glasnogovornik HRS-a, drug Hrle, koji će objasniti neukom hrvatskom narodu, i manjinama, koje bogatstvo HRS ima u avliji, i na inventarskoj listi, imajući D-star repetitore !
Jedini sam, višekratno, do u detalje, obrazlagao zašto treba biti protiv toga. "Pametni" Hrle je još imao obraza napisati, javno, da , citiram, "mene ionako ne sluša niko ni u klubu", oće reć, šta bi me oni slušali !
Pozivam svakog od njih pojedinačno na mjerenje IQ-a. Ko izgubi , plaća janje, i koliko se popije.
Ak su, pak, nesigurni, nek se vežu dva u seriju (ne paralelno, moliću lijepo ! ) .
P.S. Nisam (ovaj put) spominjao zastupnike, i njihovo glasovanje ZA plan i program u kojem je i rad, smještaj i održavanje, D-star repetitora. Kad glasuju elektronski, od doma, niko in ne broji žmule, škropece ili "unučiće". Lako je tuđin kurcen tuć po drači, izvuci brajo svojega, pa udri, onako, muški, ka šta si do sada s državnim parama, ili, našim, od članarina, i naknada.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja