Ma ovo je mila majka koje ja bojeve bijem sa puno većim i žešćim Antikristima.
Odavno san napisa koja je ovo "ekipa".
Ovaca za šišanje očito ima pa i pamfleti ovakvih likova imaju svoju publiku.
Sve je to jedna velika izdrkotina.Gadi mi se čitat.
A kad smo već kod tog popisa, zašto nije javno objavljen popis sa stanjem 31.12.2016. koji je bio osnova za pravo glasa u 2017. ?
I kad će biti objavljen popis sa stanjem 31.12.2017. (jer je on osnova za pravo glasa u 2018. ) ?
Joj Adame, pa mogao si odmah napisati da te to peče. Tvoja veza na RKP, a njihova po svim medijima.
Hrle, pa šta ne uspijevaš pročitati sa razumijevanjem i shvatiti šta ti jednostavno pišem.
Pa ne misliš valjda da mi fali medijske promocije u tehničkim i znanstvenim krugovima?
Pogotovo promocije u ovakvim kvazi medijskim prostorima, tipa prvi u selu?
Bilo bi žalosno da se spuštam na takvu razinu da mi je potrebna promocija u domaćim kvazi glasilima.
Link koji sam ti postao je tebi trebao biti podsjetnik, na to da sam ja odavno odradio vezu sa ISS-om, i to ne telefonom nego crossband VHF/UHF,
tako da meni ne možeš prodavati maglu o ISS projektu i kako to funkcionira.
Citat: 9A6XX - 20. Siječanj 2018, 16:39:41
Pa nije kontakt na ISS (sa ili bez telefona) nikakva mudrolija. Što bi trebali predstavljati samo pokuse iz CERNa?
Tu si sasvim u pravu, to nije nikakva mudrolija.
Čemu onda ovakvo prodavanje magle i medijska pompa oko nečega što nije nikakva mudrolija.
A pusti se ti projekata sa CERN-a, drž se ti bolje projekata sa Index portala, to ti definitivno bolje ide.
pozz
QV
Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests