Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Mon Dec 11, 2017 6:57 pm

http://www.index.hr/sport/clanak/suker- ... 13107.aspx

Baš kao što je Lisa Minelli pjevala : Money, money, turns the world around...

Neko nekoga kupi avionskim kartama, putevima u F-hafen i/ili Pordenone, dadne novi KV uređaj na beskonačni revers, predloži za novčanu nagradu HZTK, državnu nagradu ; tako se stvara "stabilna biračka baza" ! Nema da omane !

Govorila je moja pokojna mater : Izi tuđu kokošicu, veži svoju za nožicu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Dec 12, 2017 5:58 pm

https://www.hamradio.hr/download/Poslov ... e_2017.pdf

Izglasali su i ovjerili Poslovnik skupštine, no nigdje ne spominju alkotest na ulazu, i točenje žestica u litrama na izbornoj skupštini, uz blagoslov predsjedavajućeg radnog predsjedništva.
Šta ne bi učinili, samo da ostanu na vlasti.......
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 12, 2017 6:48 pm

Vlast je slast .
I ne biraju se sredstva.
Ako triba i kerozin... ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Dec 14, 2017 6:46 am

Ali, to nije sve.
Pompozno nas izvještavaju da će se i ovog siječnja održati tečaj za radioamatere u Orahovici.
https://www.hamradio.hr/zimski-radioama ... vica-2018/
Šuperali su Zvjezdano selo. Piše da je tečaj 5 dana, u stvarnosti 3,5 !
U ZS komplement RA nastavi je tečaj plivanja u Stobreču, ovdje je fitnes ! U zdravom tijelu zdrav duh !
Ja mislin da je ovdje na djelu bjelosvjetska zavjera, oni oće da Guinness stalno reprintira svoje libre, na kraju će tečaj bit on-line, neće ni tribat igdi ić, samo će bit uz tipkovnicu.
Žalit ćemo mi za (njihovin) opijanjima u Kraljevici, i na skupštini, kome će predvodnik bit drug Rolando , ili Osječani ?
Cybersex.
Zato i je u Hrvatskoj Bijela smrt. Niko nikoga ne jebe.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Dec 14, 2017 8:51 am

Tečaj je u SRH traja oko 6 miseci.To je bilo u "mračno doba".Kad sam više puta reka da iz onog sustava nije ama baš sve tribalo minjat neki su se na zadnje noge digli.Nisam jugonostalgičar već želim istaknuti je kod nas sve naopako nasađeno.Tako je i sa raznim zakonima,pravilnicima.Ako se nešto pokazalo dobrim,vrijednim,učinkovitim zašto novi koji dođu na vlast to ukinu i uvedu svoje nove a one nužno ne moraju biti bolji od starih? :roll: :?
Eto. tako ti je i sa tim našim RA tečajem.Ako su ljudi u "kršteno doba"izmislili "toplu vodu" zar je opet treba izmišljati? Tako je u svim porama života u LN.Zato kaskamo za svima 50 godina a za nekima i puno više.Još malo i eto Albanije isprid nas. :? Kinezi zato NAPRID a Hrvati STOJ! Sve je u onom mentalnom sklopu o kojem tako često pričamo,ne samo ti i ja.Nikad mi na zelenu granu nećemo ako se ovako nastavi.O reprodukciji nekom drugom prilikom...možda kad bude ona povorka LGBTQ društva. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Dec 14, 2017 4:09 pm

Kaže naš narod : Prije zore, svanut se ne more.
I žena nosi dite u utrobi devet miseci, i rodi kad jon je zeman.

Majke ti božje, ovi se natječu čiji će kurs manje durat, i ko će više "svršenih" polaznika naštancat.
Hrle i Bjelovarčani dva dana, ZS šest, sa prijemom , odjavom i vraćanjem kupaćih sa reversa, Ovi su , nazivno, na pet, uključivši aerobik.

Dvaput sam već bio napisao da sam imao u kući goste koji su kao pioniri iz različitih zemalja soc-lagera, bili na Krimu u ARTEK kampu, neki i po dva puta. SSSR je bio sve izmislio, samo je trebalo uzeti pozitivno i primjenjivo kod nas, i nastaviti gdje smo stali, prije rata.
Đuka i njegovi logorovali u Kraljevici, više puta, naši nikad.

Jučer san bija cili dan po Supetru, operatora ni za lijek. Za nagrade i priznanja spremni.
Danas, gle opetovana slučaja, oko nebodera di je CBM, ponistre se (još) nisu oprale. Od 1991.g. Bitno je da je na vratima rvaska bandira; nije mi jasno kome oni "dokazuju" svoje hrvatstvo ?
Njihov član je član IO HRS-a, čiji povratni poziv čekam, idući tjedan - godišnjica !

Bitno je da je taj IO jednoglasno izglasao namještenicama HRS-a božićnicu kakvu nemaju ni bogatije firme. Normalno, oli su dali iz svog žepa. A da je bilo malo tuć kurcon po drači, ali svojin ?
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Dec 14, 2017 5:53 pm

Nemoj tako žestoko,na prvu Koki.Opet će nas drug Pero prozivat da rušimo sustav,podrivamo temelje Saveza,dižemo bunu i trujemo dušu našoj mladeži. :lol:
Boli me briga što i kako rade neki RK-i ali ovo sa tim famoznim"tečajevima"je prava smijurija.Ili žalost.U stvari bolje je nazvat,tragikomedija.
U pet dana dite nemože naučit plivat a kamoli radit veze na radio postaji.To svi znamo.Isto tako u tri dana nemože naučit držat lemilicu u rukama a kamoli sastavljat elektoničke sklopove.Ja sam mojima pomaga za Tehnički odgoj.To njima nikad nebi proradilo.Dobili su 5,HI.Tako je i kod njih.Stariji,iskusni sklope a onda prikažu da su to dičica zalemila.Šuplja priča.Sad i SDR-e sastavljaju.Još malo i ICOM-a će sami sastavljat. :roll: Gadljivo mi je i pisat više o ovome. :x

9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Thu Dec 14, 2017 6:16 pm

Odakle ti da san ja s njima dobar :?: :roll:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Dec 14, 2017 6:18 pm

Meni su sudionici pričali da su dica u Supetru po nekoliko puta šaldavali iste QRP primopredajnike i SDR-ove. Naravno, ne ista dica. Već se i štampa počela odlipljivat od pustoga šaldavanja ! Nekoliko fotki, ka i godišnje jedan put sa Vidove gore, kad in Nijemac posudi ključ.
Priko godine, dva minorna digi natjecanja, ali zato dvije kartice teksta. Još je Hitler priča da mu je Goebels dobija rat !
Ti si s njima dobar, pitaj ih di su na DXCC listi, IOCA HR, 9A FF ?
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Dec 14, 2017 6:22 pm

Odaklen ti da san ja s njima dobar :?: :roll: :roll:

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK