I slažem se da se treba za ovo boriti i da se treba za sve boriti, samo se moramo dogovoriti kako - oćemo li u Crveni križ po šator koji bismo spontano i neorganizirano podigli ispred ureda HAKOM-a ili da se malo presaberemo pa vidimo da li bi HRS kao trenutna krovna udruga mogao poraditi na ovom pitanju, kao što je u svoje vrijeme vrlo kvalitetno - ali u nekom drugom kadrovskom sastavu - surađivao sa spomenutom agencijom oko kreiranja nama bitnih podzakonskih akata.
Možda ovo ne bi bilo loše da se naš savez malo odmakne od ustaljene uloge transmisije prihoda u plaće zaposlenica, formalnog odrađivanja nefunkcionalnog netalasanja u očekivanju kraja mandata i možebitnom (iako po meni posve iracionalnom) priželjkivanju narednog.
Dokle smo došli, kad ja moran citirat Gumenog ! Ali, slijedeći vlastitu konsekventnost, mora mu se odat priznanje za ono što (ispravno)napiše, a golema većina udvornika, nema muda.
Nije problem kad lucidni RA nešto dobro napiše, ili izjavi, problem je gdje je bio zadnjih 7,5 godina ? Baš on je, kao zastupnik RK Rika, u skupštini bio protiv novčanog ( s mogućnošću beskonačnog opetovanja) dijela priznanja Nikola Tesla, i za to sam ga, ne jednom javno pohvalio.
No, gdje je bio, 6 skupština za redom, da digne glas protiv štela rezultata rada HRS-a, lakirovki u vidu izvješća NO-a, totalni odmak od osnovne djelatnosti, harača nad lemozinom koju jedva skuca prosječni radio klub, ...?
I još nešto, kritički Goranov duh se "naglo probudi" u izbornoj godini, to nije, i ne može biti slučajno. Niski start za zaposjedanje dvije stolice ? Kaj si pozabil, rista, da ti se redovito izmaknu obje ?