by 9a2jg » Mon Dec 11, 2017 10:05 am
Alo Zemlja, ovdje Mjesec ?
Pa zar ti nije jasno da smo mi dva svijeta ? Mi, i oni. Mi, koji mislimo svojom glavom, i oni, koji delaju isključivo za svoj džep, žive u svijetu koji nalikuje na svijet mafije, svak zna svoje mjesto, svak se namiri, odličja, priznanja i novčane nagrade dijele između sebe.
Misliš da bi ja ikad vidija QSL -ke ovog YOTA programa da nisu Slovaci za to zaduženi ? Misliš da san dobija ijednu QSL-ku u svezi Zvjezdanog sela ? Jedino Boris 9A2GA mi je posla, na papiru, i e-QSL, ostali nula, uključivši i mladce. Vidiš da truju dušu mladeži, od prvih početaka, govore in da šalju samo istomišljenicima. Monstruozno !
Šta misliš, zašto pravi radioamateri operatori ne mogu dobiti jedinu RA nagradu Nikola Tesla ? Zato jer je otpor u HRS vrhuški ! Onoj istoj koja fašistički ne da neistomišljenicima upis u 9A callbook. Njihove su im pare dobre. I glasovi, ako su potegli na skupštini, poturenu maksuziju.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja