13.1. Zamolba QSL managera
Marinko Marušić, QSL manager Saveza, uputio je Izvršnom odboru zamolbu za povećanje
naknade za rad QSL managera, s obrazloženjem da su se troškovi QSL ureda znatno
povećali jer se u zadnjih nekoliko godina višestruko povećao broj kao i težina QSL karata u
dolaznom i odlaznom prometu. Napomenuo je i činjenicu da se od strane QSL biroa
servisiraju svi pozivni znakovi Saveza.
Nakon kraće rasprave a na prijedlog predsjedatelja IO je jednoglasno usvojio sljedeću
O D L U K U
1. Od 1. siječnja 2018. će se povećati naknada za rad QSL managera u iznosu od 1.500,00
kuna bruto za svaki kvartal.
2. Zadužuje se QSL manager Marinko Marušić da, uz svaki račun koji tromjesečno dostavlja
za svoje usluge, kao specifikaciju računa obavezno priloži i izvješće o dostavi QSL karata za
navedeno tromjesečno razdoblje.
Od kako sam pročitao gornji pasus, posebno prvu rečenicu, ne mogu doći k sebi od čuđenja, kako neko može ovako besramno lagati ! Ponoviću inkriminirani citat "jer se u zadnjih nekoliko godina višestruko povećao broj, kao i težina QSL karata u dolaznom i odlaznom prometu" ! Ko ovo može progucat, sa Radenskon tre cuori, ili bez nje ?
Zaista, IO HRS-a nas drži za prvoklasne bedake kad nam ovo serviraju.
Već sam stavljao na ovaj forum izljeve nježnost Marinka Marušića, psovke, prijetnje i laži, no, ovim je nadmašio sam sebe.
I IO je nadmašio sam sebe, on traži od Marušića ono što je sam napisao u pristupnom pismu namjere za obavljanje te dužnosti, a nije nikad ispunio, pita ono, što se normalno prilaže uz svaki račun, kao osnov za njegovo izdavanje, dokaz o radu.
Jedan od dokaza je i da nije ni privirio , više od mjesec dana u HRS, pa ljudi koji su neki dan osobno preuzeli u njegovoj kući paketić klupskih karata, nisu našli i moje (poslane njima) unutra !
Ali, to nije sve. Jutros mi
paloma blanca, po profesiji listonoša-dugoprugaš, donio vijest da je i za neke zagrebačke primatelje počeo ostavljati paketiće po kafanama !
Jednom lažov, vazda lažov.
Tako je bilo i u staro vrime.
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja