Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Mon Sep 11, 2017 5:36 pm

http://www.hztk.hr/novosti/odrzan-radio ... osor-2017/

Najjači im je program, koji je u tekstu opisan kao
Kako ne bi sve bilo učenje i rad, popodneva su pripala odlascima na kupanje.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Mon Sep 11, 2017 5:56 pm

A ovo :mrgreen:
Naime, antena za valnu dužinu od 2 metra nije postavljena zbog bure koja je puhala prvih dana kampa.

Magnetnu lambda 1/4 od 50 ili 5/8 od 125 cm,
sigurno ne bi odnilo ;)
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Mon Sep 11, 2017 6:14 pm

Slušaj, moga bi doktorirat na njihovim "biserima" iz tog najvećeg HRS Obrovca, nakon ARG-a. Izvor su neizmjernih lakirovki, falših rezultata i izviješća, vjerni podanici Potemkina.

Sreća moja, pa imam i snimljene izjave učesnika, prijašnjih godina, ne za HR1 ! ;)

Ne krivim ja njih, oni traže, ka i Uzdanica, kako lakše (pre)živit, meni su isključivi krivci HRS vrhovništvo, i oni polutrijezni zastupnici koji dižu ruke, ka da su glasačka mašina HDZ-a.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 15, 2017 9:45 am

300 dana do WRTC 2018.
Video sa priprema u Lipnju možete pogledati na https://youtu.be/rkTlO0FQDqU

Lijepo je vidjeti da je u proteklom razdoblju došlo i ponešto hrvatskih donacija.
Nadajmo se da će s obzirom na broj naših predstavnika u prošlosti, ali i koje očekujemo na WRTC 2018, biti i još koja donacija.

Svaku svoju individualnu donaciju moguće je pridijeliti nekom od klubova - Club Competition (individual donations), tako se i Croatian Contest Club našao na listi klubova.

73,
Hrle - 9A6XX

Prije dva dana pišem mail jednom prijatelju, i vjernom čitatelju ovog foruma, kažem ja, sad će Hrle, samo što nije, s prikupljanjem milodara. Ja okom, Hrle skokom.
Šta piva Tomson, "jedna duša, a nas dvoje" !
Osim toga, od polovice rujna se pripremaju planski dokumenti za financijski plan za 2018. Triba ubacit pomoć bidnin Nijemcima, uvik smo in pomagali. Samo da se ne zaboravi maksuzija za skupštinu, jer trijezni zastupnici to ne bi izglasali.

Jebeno je našem Hrletu, skuplja na dvi strane, za poharanu lokaciju kluba, i za bidne Nijemce.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Sep 18, 2017 9:04 am

Mora bit da je kancelarija HRS-a zatrpana anketnim listićima, kad ni QSL-ke ne mogu poslat poštom.

Poslužit ću se Matinim rječnikom, koliko valjaju članstvu, toliko su dobili odgovora.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Sep 19, 2017 2:59 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/smrt ... 95425.aspx

Na svakom portalu dokazi o svijetloj budućnosti...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 22, 2017 2:29 pm

http://www.hztk.hr/novosti/ljetna-skola ... 1-ucenika/

http://www.hztk.hr/novosti/odrzan-radio ... osor-2017/

Oj jeziku rode da ti pojem...
Ljetna škola tehničkih aktivnosti u Kraljevici ODUŠEVILA...
a, ODRŽAN radioamaterski kamp ZS Mosor !

I budala zna "pročitat" razliku !

Ovo je ČETVRTA godina za redom !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Sep 27, 2017 7:29 pm

http://slobodnadalmacija.hr/novosti/hrv ... z-lijekova

Interesantno, dvije "perjanice" ovih dugova su vinkovačka i vukovarska bolnica ! Vodotoranj, olimpijski bazen, Labuđe jezero... A u Kombinatu Borovo jadne radnice još čekaju plaće... Ko je ovdje lud ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 02, 2017 12:22 pm

Čitam najnovije umotvorine našeg Hrleta, rodila ga majka Rvatica... Raspisa se on, a o čemu, nego o WRTC-u... Ka njiov ambasador ! Sve piše, samo ne ko to financira ? Mene uvjeravaju, kolege sa kontinenta, da će ove sa Wild card financirati manjine (budžet), Krešu HZTK (!), a Uzdanicu, kak to i spada, HRS , ako polutrijezni zastupnici dignu ruku, kad im se da znak. Znak će dati kolega iz Osijeka, Marijan, on je jedini, zadnja dva puta, isprinta i pročita sve materijale. Osim onoga koji ih je pisa, i mene.

No, nešto drugo , ne manje važno, dapače, bode oči. Staviše link na web stranicu RK Jan Hus u Daruvaru, pa ima tamo i spisak plaćenih članarina za 2017.g. Vidim tamo i petnaestak imena i poz. oznaka kojima to NIJE matični klub. Ima i nekih, koji su zastupnici drugih klubova. Ukratko, kad se vidi spisak, i usporedi sa odrađivanjem raznih Sandwich-a, Palmyre, Hearda i ostalih, poglavito na 80 i 160 m, sve postaje (mnogo) jasnije.
Nije samo Veliki Broćanac peradarnik, ima ih još...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 03, 2017 9:23 am

Definitivno san otvorija Pandorinu kutiju, kak i spada. Već jučer me zove čovik iz Slavonije, veli : Ajde Koki, ukucaj ta sva imena tzv. "članova" u qrz.com, pa češ past na guzicu.

Posluh je divna osobina, ja uradih što mi se reklo, i gle rezultata :

- Za 33 osobe nema podatka
- Iz Daruvara 9 (slovima, latinica, DEVET)
- Bez znaka, 4
- Iz Zagreba (!) šest
- Po jedna osoba iz Prahe, Požege, Milne, Soljana, Bjelovara, Lipika, Grubišnog polja, Virovitice.

Odma mi je puklo prid očima, poluga za manipuliranje glasačkom mašinom na skupštini HRS-a ! Jer, kako piše u Statutu HRS-a, članak 28. , citiram, "od 31-75 članova, dva zastupnika".
Zato ih je (onoliko) na papiru i u RK Vukovar ! Na nijednom javnom dokumentu ne moreš nać koliko ima članova RK Pazin i Poreč !
Sad je mnogo jasnije zašto drug Hrle nije napravio "program" za evidentiranje članstva, u GODINU dana , iako je to dobio u partijski zadatak. Moga je samo rabit excel, ali bi se onda štošta razotkrilo. U prvom redu prijevara, krivotvorine, i manipulacije glasovima na skupštini. Jer, karta sve trpi, verata vozi, pizda rodi, i vojska obuče.

Ovaj spisak otkriva i ono što sam ja pisao prije dvije godine, "elitne" klupske lokacije služe, u načelu, malobrojnima, svi stanu na prste jedne ruke, u svakoj sredini, koji se njima koriste, ostali služe za kositi travu, uređivati okoliš, čistiti, i, eventualno, sjediti u istoj prostoriji. Dok se drugačije ne naredi.

Da ne mislite da sam posenilio, da, na spisku je i onaj "lumen", koji je sve Sendviče, Palmire i Herdove odradio, 7 dana nakon dobijanja znaka, i ušao, ne u Hall of fame, nego u HRS callbook, gdje ne mogu nepoćudni elementi, nakon 52 godine članstva u HRS-u.

Da li vam je dragi čitatelji sada jasnija osovina Daruvar-Zagreb, jedna od onih koja drži postojećoj vrhuški glavu iznad vode ?
Nije ništa bolje ni u uzdaničkom klubu 1CIG, ali, ima zemana, pisat ćemo i o tome...
1CFN, izgubljen slučaj, de capoto...

Nastavci slijede...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK