Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a6r » Wed Aug 30, 2017 12:50 pm

Možda je zato Južni i napisa ono na qrz.com?
Eto i njemu se sve zgadilo.

9A6R
2600
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 30, 2017 1:03 pm

Pada u oči datum, kada je to "osvježio" , par dana pred IOTA contest. Biće mu, bidnemu, škopjalo, kad je vidija puste Slovence plus domaće muzuvire, na lokaciju poviše Komiže, a njega nije niko zva. Šta ko sije, to i žanje. To je naša, a ima i ona američka, ko sije vjetar, žanje oluju. Predugo je pokušava sidit na dvi (neki govore i više) katrige. Sve se izmaklo.
Osta Pale sam na svijetu.

Što se tiče QSL-ki, to je njegov odabir. Često san ga sluša , u neredne ure, na 40 i 30 m CW, odličan signal, ma da korespodenti znaju da ne šalje karte, ne bi ih se javilo ni 10% !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 30, 2017 2:00 pm

Bit će radija QRP kad si ga tako dobro u Bolu čuja. :? ;)
Nekad je bija za QRP zagriza,član Slovenskog QRP kluba ma ga ka i ostalo brzo ostavilo.
Možda ga negdi i pozovu,nikad se nezna.Takvih uvik triba. :D

9A6R
2600
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 30, 2017 2:10 pm

Ali to nije sve. Nisu ga (odavno) zvali ni iz najnovijeg njegovog kluba, u Pučišćima. Malo su se odalečili... Jesan li bija dovoljno nježan i obziran, a...?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 31, 2017 2:46 pm

Mene ova trakavica sa Izviješćem o radu nacionalnog QSL biroa, sve, samo ne veseli. Jer, u uređenom uredu, pritiskom na tipku izađu sve transakcije, kada, gdje, koliko, i kome ?
U totalnom neredu, ni W10 ne pomaže.

Prije više od 6 mjeseci nam "vrhovnici" obećaše da će drug Hrle, s još jednim drugom, napraviti "program" za registar članova. Već prvog dana ih se desetak RA sprdalo s tom "viješću" ,tvrdeći da to radi i običan excel. Odma mu zli jezici dodaše i extra nadimak Excel. A kako ga Švabe promovirale u ambasadora pri Dalmatinskoj 12, više ne znam kako da ga oslovljavam ? Mislim da je ipak hrvatska riječ Uzdanica, najprikladnija. A i prati ga dugi niz godina, pa bi oštri kroničari mogli zamjeriti da ta riječ više ne prati njegovu dob.
Vjerujem da će ga Vincek zvat na obranu doktorata, kao posebnog gosta, ipak mu je on objasnio gdje se nalaze klupske i osobne antene po KZ županiji. Za njegove, u Istri, ne pitamo.
Znamo.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 02, 2017 10:22 am

I, niko da mi odgovori, kako to, nakon 10 godina bacanja gro naših para u jamu, zvanu ARG, Đuka i njegovi, već treću godinu zaredom, prepoznati od nadležnog ministarstva i HZTK, kao oni koji trebaju učiti dicu o orijentaciji i radioorijentaciji, a ne niko od ovih vajnih voditelja ARG-a u HRS-u ?

Ja bi sada, natira , te sve, da vrate dnevnice i podmire ostale troškove, za sve izlete di ih je HRS šava, jer je konačan rezultat NULA ! Zero osandeset. Tombula !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 16, 2017 1:54 pm

Ne bi se ja zamarao s time jer se zna što se financira - pretežito edukacija i rad s mladima u segmentu tehničke kulture. Nama je puno veći problem što se recimo nitko ne bavi HST-om nego što negdje točno nije specificirano da se mi radioamateri bavimo telegrafijom.

73,
Hrle - 9A6XX

Naš istaknuti demagog Hrle, ima obraza napisati ovo naprije kvotirano ! To je dno dna.

Kad je pokojni Daki pokušao, u mnogo navrata, maknuti stvar s mrtve točke, nije našao, ne zahvalnog, nego ikakvog, sugovornika, u Dalmatinskoj 12 !
U par navrata su mu odbili sufinancirati put i troškove kad je bio pozvan kao Svjetski sudac za HST iz Hrvatske !
Bome znamo, kako je tekla i završila avantura u Skoplju, da ne bi Emira, i još par dobronamjernih ljudi, došlo bi do neželjenih događanja !

Da rezimiram, klasična demagogija Uzdanice, koja je bila u IO HRS-a kad se sustavno zanemarivao HST, kao i inače rad na KV-u. Osim sufinanciranja njegovih i Markovih pothvata, pod krinkom kluba.

Hrle, sad će , samo što nije plan i program za 2018.g., ne boj se, znamo da su ti obećali platit troškove za Švabiju, iako nisi veleposlanik Hrvatske, nego ambasador Njemačke.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Oct 17, 2017 2:03 am

Oće i on bit napredno dite a ne neki tamo zatupati seljak .... :D
On i Mirando su mi najdraži. ;)

9A6R
2600
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Oct 17, 2017 1:34 pm

https://www.hamradio.hr/sjednica-izvrsn ... -a-4-2017/

Ne daj Bože da stoka sitnog zuba znade dnevni red !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Oct 19, 2017 10:33 am

Samo u Zagrebu je prije rata bilo 16 radio klubova ! Kad nisu htjeli sačuvati te, zagrebačke, klubove, ne čudi da ne mrdaju malim prstom na tiha gašenja klubova po Hrvatskoj.
Osim onih za koje se plaća članarina za fiktivne članove.
I one sa članovima koji stanu na prste jedne ruke.
Od Zagreba, nadalje.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK