Ti znaš da je moj zet lumen,čovik sa neznam kojim IQ-om,neće da ga kaže ali svakako nadprosječnim.
Sve ovo o čemu ti i ja pišemo on je isto reka.A o investiranju u RH....to je teška priča.Puno puta smo ove teme prodiskutirali ali koja korist?
Kako naprid kad se postavljaju podobni a ne sposobni.Kad nam u inozemstvo odlaze mladi,perspektivni ljudi sa znanjem,mladošću,inovativnošću,voljom za radit i zaradit.Evo on je tamo pune 22 godine.Pola svog života je proveja u USA.Kad on dođe u RH počme se smijat.Njemu je ovo ovdje tragikomično.
Sad znaš koliko smo mi iza njih.Nisu Ameri pametniji,dapače u prosjeku su gluplji od nas ali rade u sustavu di se sve zna.Ni tamo se dolari ne skupljaju po podu,triba ih zaradit.On je veći dio dana na poslu.Nema svoju firmu a poslodavac ga cidi ka limun,stišće,norme,leva -leva.JBG.
Ovdje bi svi tili lipo živit a što manje se ispotit.Tili bi da po mogućnosti turisti ne dođu ali da pošalju šolde.E kume moj.Nemamo radnih navika.Mi smo ipak djeca Socijalizma a znamo kako je to išlo.Neću širit priču.Ima bi dosta toga za napisat ali mi se neda pisat.
Jesu li se nauljile tanđare i pobrojalo streljivo u Supetru a?
9A6R
2910