Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Sat Jul 29, 2017 1:04 pm

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti ... e-kopijeTo pričam i pišem već dva desetljeća, tri rospije nad hrvatskim turizmom, ekocid, urbicid i ibicizacija.

Masovke betona i eura toliko obaraju cijene smještaja da onaj, koji, osim smještaja, nudi i komadić dalmatinskog kolorita i duše, nema nikakve šanse.

Kad sam im to počeo govoriti na službenim cehovskim sastancima, od tada me već ne pozivaju. Zašto ? Jer im govorim istinu, a u svim Savjetima TZ i Vijećima sjede produžene ruke i plaćenici krupnog kapitala, velikih hotela i velikih turoperatora.

Ti isti veliki hoteli raspoređuju po noći ležaljke, prostirke i šugamane, tako da kad ujutro u 7 uri dođeš , nemaš di svoj ŠUGAMAN stavit ! Vlast sve to prešutno tolerira jer su u kompi, ili što bi kontinentalci rekli " u talu" ! Ruka ruku mije, šporke obadvije ! Do lakata !

Ne moram ni govoriti ni pisati kojoj partiji pripada vlast, a kojoj stranci hoteli. Zna se.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jul 29, 2017 1:26 pm

Dobro je reka stručnjak .."copy paste mista" .Sve sam ovo pokuša objasnit u E-mailu gradonačelnici Supetra na Braču.Ali zalud mi bio trud jer nije razumila poruku ili je pa se pravila "luda".Pa sad.... :roll: Ali odgovorila mi je na mail pa moram reći da je bila kulturna.Barem nešto.

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 29, 2017 3:45 pm

Gradonačelnica u SDP, Amerikanac mecena HDZ-a, od kako je pukla jubav sa SDP-om.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jul 29, 2017 6:24 pm

Vidiš da je Amerikanac prevrtljivac a ne SDP i HDZ u Supetru. ;) :D
Da nije žalosno bilo bi smišno.Tragedija. :cry:

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jul 30, 2017 3:28 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zast ... 85550.aspx

Kad san citira članak iz Slobodne, evo malo iz Indexa, isti su "izvori" samo druga oprema. Sve istina.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 30, 2017 5:04 pm

Ovaj Mahmutović ne voli Mraka,to i piše ali viruj ti meni da mu ni ti a ni ja nismo "dragi"kao ni svi branitelji RH!
Čitao sam ja već tekstove ovog kvazi novinara.Kad tome pridodaš da piše za IMBEX,sve je jasno. A o MPT ja znam poprilično iz mog "izvora".Privatnog.
Nije Mahmut,da ga tako od milja nazovem,puno laga ali ne šmeka njemu neovisna RH.Ja ti to garantujem. ;) Ovu su naručeni tekstovi a ti bi moga znat i od koga. ;)
Taj bi isto pisao i o tebi i o meni i mnogim našim braniteljma. A Marko mu je sad onako "na volej"lipo naletija. ;) Od sve te love triba ispitat koliko je Marko stavi u svoj džep? Tu se barata sa raznim ciframa..koja je istinita? Ne branim ja Marka niti bi mu bija "odvjetnik"ali treba razaznati žito od kukolja.Kao što i sam znaš,najveći lupeži prvi viču "Držte lopova!"Oni su UVIK PRVI i redovito NAJGLASNIJI.Neću sad onaj vic o poštenju dvi kurve.I sam ga znaš.
A ovaj"novinar" mora zaradit 500 kuna za ovo malo teksta,to mu je za kruv. :D JBG. :)

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jul 30, 2017 6:19 pm

NHF, ali si naivan, ako misliš da ga on "voli, ili "ne voli". On piše isključivo za lovu, i to puno manje od 500 kuna po članku, koliko ti je "izvor" reka. Znan po ćeri, koja piše po nekim drugim portalima, sram me od Boga i ove države, napisat za koliko novaca piše jedan, puuuuuuno veći, i seriozniji, članak od ovoga !

To je poanta onoga što san neki dan pisa, igrači iz sjene su dali mig, odjedanput i index.hr i Slobodna Dalmacija imaju istu informaciju, o kojoj san ja pisa prije svih njih ! Zašto ?
Jer onaj koji to hoće da se zna, baš 7 dana prid koncert, je "pustija glas" preko braniteljskih kanala, a index i SD, eto, objavljuju Exclusivu ! Moš mislit. Prije je saznalo dite, šta igra krpaša, misto baluna, isprid franjevačke crkve u Kninu.

Na prošlonedjeljnoj misi se u Evanđelju čitala ona prispodoba o žitu i kukolju, danas je o biserima. Svi su oni, od Markiše, pa naprid, zaboravili na vjeru, biser duše, a okrenuli se miljunima proračunskih sredstava, vili na Žnjanu, puste nekretnine, neplaćeni porezi, a veliki Rvat ! Križ od 25 dkg na prsima !

U cijeloj ovoj tužnoj priči nije bitna ni proslava, ni Markiša. Bitno je da se sa cijelim tijekom ovog igrokaza igraju sa dva mjesta, Kninom i Slunjom, gdje vlada nezapamćena nezaposlenost, bijeda i GLAD. Dobro si pročita, glad. To nije ljudski, ni kršćanski, a najmanje bogougodno. Di će in duša ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 31, 2017 8:13 am

http://www.index.hr/black/clanak/foto-p ... 85600.aspx

Ma di čoviku reć da se "udeblja ka prajac" ? Čovik je pinku anemičan, triba se fudrat, a i ne smi ostat bez tekućine, u ove vruće dane !
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 31, 2017 9:28 am

Nije sve u spizi.Ima nešto u načinu života,hormonima ,ne kretanju,izostanku tjelovježbe.Psiha isto radi a i godine su nam tu.I sam san dobija pancu a ne jedem baš nešto ali radim statičan posao,ne prakticiram tjelovježbu,kretanje je minimalno a 51 godina je tu.Plenky je 4 god.mlađi od mene.E sad što on jede bolje bokune od mene to je zato jer ima puno više novaca od mene i sve beneficije.On auto više ne vozi,ima vozača.Dakle i tu nije aktivan,već pasivni promatrač.A nalozi koji mu stižu odrađuju ministri,on nešto usitno više protokolarno.Radi manje nego u EU Parlamentu.Sad se opustija,boli ga K za sve i eto pance i od zadovoljstva.Država cvjeta,narod sritan da ima kruva i vode.A i nije lipo vidit ministra,predsjednika države i premijera da su ka iz Biafre došli,Bože mi oprosti.Lipše ih je vidit malo popunjene.Ne ka Velikog Vođu ili bivšeg ministra Šukera ali umjereno može.Ne mogu svi bit ka V.Putin. ;) On vježba i ima spec.spizu ka i sportaši.Drži čovik do sebe.Svaka čast.Ipak je on godinama bija u Službi ka i J.B.007 a tamo je disciplina kičme.
Da nam je anemični mršav mediji bi srali da je bolestan i da kako može obnašat dužnost Predsjednika Vlade kako spada. JBG,nikad ne valja.

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a6r » Mon Jul 31, 2017 9:35 am

Marko i Mate nisu krivi da nema radnih mista u Kninu,Slunju,Vukovaru itd.Dobro znaš di je išla lova i kome.I ko je dobija poticaje koje se mjere u milijardama kuna.
Marko i Mate su slobodni umjetnici,zabavljači i sad se svi njih uvatili.Moraju i oni živit i prihranit obitelji.I plaćat porez,to sigurno.
E sad što je moralno a što amoralno.Ja smatram da u RH ima puuuuno više amoralnijih od MPT.One p...e pokazuju onu stvar na estradi pa je to zabavno i pozitivno.Neću dalje jer postaje GADLJIVO. :x bI Sodoma i Gomora.

P.S. Dobro je Bibliju malo otvorit s vrimena na vrime ako ne svaki dan. ;)

9A6R
2750
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK