Dragovoljci u ratu i miru

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Dragovoljci u ratu i miru

Postby 9a2jg » Fri Jul 28, 2017 5:11 pm

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jul 28, 2017 7:01 pm

Gradonačelnik im je "jak". :D U duhu kršćanskih vrijednosti.Do sada su bile neke druge jeli? Ma goni se. :x

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jul 29, 2017 7:33 am

Ne poznam momka, pa ne mogu o njemu govoriti. No, onaj koji nakon 22 godine vladavine HDZ-a, u njegovoj vlastitoj utvrdi, ga skine s vlasti, uvjerljivo, treba mu skinuti kapu do poda, i imati respekt.
Jer, na strani HDZ-a, a protiv njega, su bili Crkva, državni (propagandni) aparat, administracija, i uhljebi u Kninu i okolici. A tih se u ovih 22 godine, brale, nakotilo.

Ne znam da li je istina, jer (za sada) ne mogu provjeriti, ali hoću, da je upravo taj gradonačelnik otkanta Tomsona, za pivanje na fešti, jer je pita toliko da "boli glava", a tribalo je ić iz (tankog) gradskog proračuna, punog gubitaka od strane prethodnika, pa je odleprša u Slunj, gdje ga plaća Ministarstvo hrvatskih branitelja ! Koliko, to se ministar na direktno novinarsko pitanje nije htio izjasniti.
Znači, nastavlja se saga, duga 26 godina, o netransparentnosti financija tog pjevača. No, neka mu drugi sude, ja neću...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 30, 2017 12:52 pm

9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jul 30, 2017 5:14 pm

Jeli misliš da bi ga ja ima da se nisam zaposlija znaš već di, nakon što su nam firmu DAROVALI Švabama :!: :x :twisted:
Ispod mog znaka piše brojka.A sutra se dižem u 5:30.Doma iza 4 popodne. Ne kapne meni sa neba MUKTE ka nekima.A? A ja ipak malo po malo stavljam novce u tu zajedničku riznicu.I ne nadam se mirovini uopće.Jer će to i ukinut jednog dana.Pogledaj interview sa Guvernerom HNB-e . Samo molim Boga za malo zdravlja da mogu nastavit radit.Pa dok dur dur.

9A6R
2750

P.S. Medalja ima dvi strane.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jul 30, 2017 6:32 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/mini ... 85580.aspx

Kad su pravi branitelji, diljem Hrvatske, proskičali, sad se , odjednom, "vade"..... Toliko prozirno, naivno, i nedostojno...

Najjača in je baza da ne znaju koliko će koštat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 31, 2017 6:49 am

Informacije "buje". Sada je izašlo na vidjelo da je ministar branitelja iz slunjskog kraja, da se htio "iskazat", a najviše poradi činjenice da bi trebao (nakon toga) biti proglašen počasnim građaninom Slunja ! Što, za državne, pardon, naše novce ?

Neki dan je, mrtav ladan reko da su (ministarstvo, država, to sam ja) organizirali 37 autobusa za veterane iz cijele RH za Slunj, a da će ih biti još ! Što nisu za te novce napunili police socijalnih samoposluga u Karlovcu, Kninu i Vukovaru ? Ta roba ne bi prenoćila, garant !

Od konca osamdesetih, i profesionalnih Šolevićevih mitingaša iz Pazove, mitingašenje nam najbolje ide na Balkanu. Rad i zapošljavanje nešto slabije. Sve prema uloženom.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 31, 2017 7:50 am

Dobro je reka moj zet.Deboto 30 god.i nikako da posložimo stvari po prioritetima. :(

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jul 31, 2017 7:55 am

Samo slijedi trag novca, dobit češ sve odgovore. Od Markiše do Medveda.

Naše duboko grlo u Ministarstvu veli da je predviđena (i javno objavljena) nabava velikog broja rvaskih bandiri, samo privremeno stopirana, dok prođe obljetnica Oluje i Dan domovinske zahvalnosti. Poslije bude procesirano, kažu, neposrednom pogodbom. Zli jezici kažu, pogodovanjem, ali ja u to ne vjerujem, to širi glasine peta kolona.

A i šta će in tolike bandire, u Slobodnu "samo" dvi šonete hrvatskih branitelja. Da se "održi" prosjek.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jul 31, 2017 8:39 am

Nas koje ne pokriju bandirom pri ukopu smo manje vrijedni za ovu državu? A ima nas koji smo učesnici i nepoznati.Ni lipe nismo "utržili"ni mukte dobili mirovine.
Moja jedina "povlastica" je bila da san ima puku sriću da san ima posal do 2005! I dali mi otpremninu kad su me špedili na biro.Ja san bija sritan jer znam da su mnogi ostali bez posla i nula kuna.Tako da san još i dobro proša.S tim da se sad moram jebavat sa minimalcem od firme do firme od ugovora do ugovora umisto da san ka čovik radija do zaslužene mirovine.Ako bi prije nje partija na oni Svit,niko nikome. Firmu su DAROVALI Švabama.Po nabavnoj cijeni.A firma NAŠA,u koju si i ti uložija lovu!I toliki judi. Istina,mnoge nije čeka posal kad su došli doma.E sad ima onih koji su prošli bolje dobivši mirovinu.Ima ih koji su i ranjavani a nisu dobili lipe.Ti su se sami ubili ili su sad u P.M. :cry: Ima tu i zasluženih ali zasigurno ne ovoliki broj.Lažnjaka ima lipi broj.Mnogi su ciljano išli na varanje za je pokupit i onda pivo na zidiću isprid marketa i u kladionicu.A jesu in se žene usrićile. :roll:
Vidiš Koki koliko tu sranja i kombinacija ima?
Sigurno san neku ispustija!

9A6R
2750
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK