Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Wed Oct 31, 2018 12:15 pm

Tu je drug Laureat na "svojem terenu". Već je jednom, u tom istom klubu, dobija jedno, a odnija drugo. Tak veliju "stari" članovi RK Marjan, od svih njih 12, jedino su 3 "autohtona" !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Oct 31, 2018 2:17 pm

A more bit da je nešto "zaboravija"pa se vratija :?: :D
Podsjetilo me na trenutnog trenera Hajduka,Vulića.Koji mu je ovo put da je u Hajduka? ;) Kao igrač i kao trener.Tri puta najmanje,to znam jer pamtim. :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Oct 31, 2018 4:07 pm

Pokojni se Jozo privrće u grebu, i govori, na onomu svitu : Jesan li van ja lipo kaziva....Hardver, ljepljiva roba... Žešće od Neostika !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Nov 01, 2018 8:19 am

Upravo sam zbog njegovih škerci 9 godina otiša iz "Marjana".I nije tija 95 pomoć mi oko aktivacije Knina.Ja i moj kum smo bili kod povjerenika Vlade za Knin iza Oluje,sve dogovorili,prostor i struju.Stim smo došli Jozi ali njega to nije zanimalo!! Da je živ i sad bi mu to reka,bez pardona.
Poslin je neki vojni klub aktivira Knin sa tvrđave.

P.S.Mi smo u Kninu došli kao RK "Marjan".To sam zaboravija napisat.Ništa osobni znakovi!
9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Nov 01, 2018 8:59 am

Svaka ptica ide svome jatu, od kako je svita i vika. Kad je bila epidemija, početkom osamdesetih, i snimljen čak i film, Variola vera, u Splitu je odma puka vic : Dobro da se Šiptari skupljaju na mostu, navrh Pazara, kad bude ih tribalo stavit u izolaciju, svi su na isto misto ! Čak se i taj most prozva Ponte di variola !!!!!

Ne triba ti lapiš i karta, sve ti je u možđanima, kibi životopise, i kretanja u odrasloj dobi, svih 12 članova Marjana. Pametnima, dosta. Prikoviše.

Može i "umjetnički" dodatak, nešto kao Radecki marš, na Neues yahre konzert-u u Beču, na Novu godinu : Puno puta san pisa, ali toga nikad dovoljno, prije radio kluba Marjan, u gradu Splitu je TRI puta osnivan vojni radio klub, s neograničenim sredstvima, resursima i tehnikom.
Sva tri puta je propa.
Četvrti put je postavljen Mario Velat za predsjednika, i ima je naređenje da ovi put ne smi omanut. Stalno je visija kod predsjednika AKL-a, stalno je molio za pomoć, podršku i stvaranje statusa u gradu. Na njegovo insistiranje, i skupštine su bile zajedničke.
No, kako naš narod ima puno lijepih i prikladnih poslovica, ovdje ide ona : "Pomozi sirotu, na svoju sramotu!"
Šlepali su se dva desetljeća, a toga smo bili najviše svjesni ja i Mike. On je, ne jednom, pošteno reka, na marginama skupština i radnih tijela SIZ-ova tehničke kulture, da su se oni stalno šlepali na račun nas, i naših rezultata.
Moga bi pisat i povijest događanja, od 91' do danas, ali neću, sada , i ovdje.
Samo ću reći da smo došli dotle da nas zadnjih 20 godina ni na svoje skupštine ne zovu !
No, šta ko radi, sebi radi.
Govorila je moja pokojna mater : Dobro čini, dobrome se nadaj ! Izvedenica je očita : Zlo čini, zlu se i nadaj.

P.S. Sinoć kasno mi zvoni telefon, tip govori : Znaš zašto je drug Laureat doša u CBM-a za tajnika ? Ne znan, odgovaram. Zato šta se tajnički rad plaća, a predsjednički ne !
Ti gospe sinjske, nisan se vidiš toga sitija ! Odma, u prvi dan šaljen zahtjev predsjedniku za naknadu ! Reparacije...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Nov 03, 2018 12:14 pm

Ne moremo mi uteć od druga Potemkina, nikako... Doživotni predsjednik uzdaničkog kluba radi ove prigodne YL100... , za se, i za tri klupska znaka. Masovnost, pjatoljetka, rezultati... ;)
Ostala mu glava u planskoj ekonomiji, ali, na žalost demokracije i radioamaterizma, to mu (još) prolazi. Da se zamažu oči RTL-u, ZABA-i, gradonačelnici, tajniku ZTK u Splitu, svojoj potpredsjednici HZTK u Zagrebu,...
Ima još...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Nov 03, 2018 8:32 pm

A kako mu neće prolazit kad su na svim funkcijama njegovi crveni kmeri!
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Nov 03, 2018 10:22 pm

Već ni cin ne vata na one štampe, šta su ih dica deset puti šaldavali...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Nov 04, 2018 12:50 pm

Kako javlja naš insider iz metropole, i ove godine nisu prošli, pusti programi, predloženi od strane HRS-a, HZTK-i. Navodno, predsjednik HZTK će po diskrecionom pravu odobriti jedan , ili možda dva, ali to su samo, zasad, tračevi po hodnicima zgrade u D-12. Navalili na čovika, ni kriva ni dužna, osim grijeha nečinjenja (na vrijeme) u slučaju tajnica ( II ).
Kako je počelo, doćemo, ka u Engleskoj, i do Richarda III ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 12, 2018 5:24 pm

http://www.hztk.hr/clanci/najave-radion ... 1-11-2018/

Žali se Ivo iz Zadra da za ovo nisu znali, ni bili obaviješteni. Pa zar tamo ne figurira umirovljenik Željko Ulip ? Zar ne bijahu tamo Emir i Ivica ? Ili je to neka druga "specijalizacija?
Sve go penzioner ! Biće njih trojica učili omladinu kako ispunjati i slati QSL-ke ?
No, prvo ih treba imati ;) .
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK