by 9a2jg » Wed Jul 26, 2017 8:17 am
Ja se sićan, da, ne znan koja je žešća kampanja i retorika bila, za uć u EU, ili za puste dvorane za Svjetsko rukometno prvenstvo. Bila se stvorila staljinistička psihoza, naci tipa, ko nije sa nama, je protiv nas, ono "nas" čitaj Hrvatske.
Naravno, i u jednom, i u drugom slučaju je u pozadini bio novac, za EU - pojedincima, za prvenstvo - građevinskom lobiju i bankama. Građani su, po ne znam koji put bili, i ostali, stoka sitnog zuba.
Vidiš da se zemlje tzv. Višehradske skupine, pomalo odalečivaju od te i takve EU, s vidljivim ciljem, istupanjem iz nje, baš kao što je učinila i Velika Britanija.
I poslije ulaska u EU, i poslije dvorana, ova je napaćena zemlja samo ostala više zadužena. Mladi nan biže vanka. Ove godine, prvi put nakon više od 50 godina, Bol nije upisao nijedan razred ugostiteljskog smjera, nego je to dobio Supetar !
U prvi razred gimnazije se upisalo osmero dice, 4 iz Bola, a 4 iz drugih bračkih mista.
Depopulacija, de capoto...
Budućnost turizma , Pilipinci, Bugari, Rumunji, i Srbi, sve kako je pokojni Smoje pisa pri rata, a ja prije 16 godina.
Stari se...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja