A teško mi je vjerovati da ti nisu dali pristup na helifor, pa svi znaju da tamo nema nikakvih ograničenja, vlada demokracija, sloboda govora i izražavanja, u rasponu od laganja do homofobije (hamofobije?) bez posljedica, osim ukoliko niste po volji nekom pa netragom nestanete, poput onih kojima se nije ništa dogodilo, ali ih nema - s56a, 9A7WA, 9A8DU...sri ako netko nedostaje... 9A6R je pomilovan ako se ne varam.
Da na FF u Zagrebu postoji predmet Demagogija, drug Goran bio bio tamo redovni profesor. Kvalifikacija : Muzilska škola. Djela : Nečasna , redom, ali to se od njega i traži, zar ne ?
Da se dotični drug Goran nije posra na čanak, on bi pitao za objašnjenje vlasnika ovog foruma. Ali, on je posra i šefa, i stanicu, i četiristometeri pruge. On je učinio milenijski gaf, i tužio Djanija Djaniju. Budala misli da smo svi maloumni, i zaboravljivi ! Pa nije, koliko mi je poznato, nitko od nas, osim njega udario glavom, u tvrdu plohu, i da su ostale (očite) posljedice ! To mu je sada (navodna) izlika za sve pizdarije koje napiše.
Ali, da se mi vratimo temi. Tema je : Kako varati široke narodne mase u Rvata, u naravi, čitatelje HRS foruma. Jednostavno, zato je iša u specijalnu školu, i poslin toga na kurseve. Zato je i pisa o "činjenici" da sam ja bio u JNA, a ja je vidio samo na fotkama. Ali, kako je on sluga pokorni (i efikasni) svakom režimu, on za tu golemu laž nije bio dobio niti opomenu. I to od ovih koji se upravo busaju po HRS forumu u prsa svojim poštenjem !
No, da ne otkližem s teme.
Djani je već nekoliko puta pisao (ustvari, odgovarao učesniku foruma na pitanje) zašto više nema narečenih, i zašto ne pišu ?
Neću ja sad prepričavati što je Djani javno, opetovano odgovorio.
Samo je jedno bitno, ta tri autora nemaju ni jedno slovo mogućeg zajedničkog nazivnika, kao razloga nepisanja.
Ali, jedan od UDBA-ških metoda je generalizirati, pa ako prođe prođe, a dok se stoka sitnog zuba osvijesti, i dođe pameti, laž će obaviti svoju zadaću.
I tako, od kako znam za sebe.
Zašto njima, od Uzdanice do Gumenog, smeta Vincek, kao kandidat, i ovo je sve, u konačnici, okrenuto protiv njega. Zato što je izdava knjige, a ne drugove. Zato što je završava doktorate, a ne kurseve za podobne. Zato što je diza ruke na IO HZTK za ukidanje nepravdi, amoralnosti i nezakonitih odluka, a svi do sada su puštali da ide kako voda nosi...
To te ja pitam.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja