Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Tue May 23, 2017 3:02 pm

Neznam kako bi to moga podnosit? :x Čudim se temu vlasniku :?: :roll: Velika je to vridnost na onoj poziciji :!:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu May 25, 2017 6:14 am

Reni, šta se čudiš, sve ti je, javno, s imenima i podacima, pisalo u Slobodnu, prije par miseci, znači, nije bilo u predizborne svrhe !

Imamo mi toga upravo sada, i u Bolu. Općina izvadila dozvolu za izgradnju rotora, između ostalog , i na dijelu zemljišta koje uopće nije njezino, odnosno javno (društveno), nego privatno, i to 1/1 !

Kad ih počmeš propitkivati, onda me optužuju da to pitam jer mi ne "šmeka" kandidat za načelnika, koji hoće četvrti mandat ! Je li triba napisat da je iz SDP-a ? Triba li napisat da me je njegov pokojni pape, isto komunjara, tužija komandiru milicije u Supetar Kušeti da vršin "subverzivnu aktivnost", a ja radija sa Atlason 210X u Kupu narodne obrane, iz bašte otetog nan hotela, na bolskoj rivi.

Kad je jedan jedini put Marijan 1MB iz Karlovca, doša u Bol, i aktivira ga, upravo iz tog istog otet nan otela Kaštil, ja ga posjetija, donija mu lipu butelju finog vina, uz riči : Blago tebi, bar tebe niko ne goni, i ne zove Narodnu miliciju ! Gleda me je čudno, mislija, valjda, da san ja propuva, a ne zna, bidan, da je cijeli imperij bivše firme Zlatni rat naslonjen na početak, otimačinu privatnog vlasništva.

Ista ti je stvar i u Milni, opet protežiraju procesuiranog SDP-ovca za načelnika, to je oni s falšon diplomon iz Kikinde. Nadam se da će ga ujedinjena opzicija sjebat, tukalo bi, ne zbog politike, nego radi Milne, dosta je zla tome mistu nanija. No, ljudi su ovce, bez pasmine, idu za pastirom, ali ne njihovog stada.

U Supetru su feštali cilu noć kad su čuli da in je dosadašnja načelnica pobijedila već u prvom krugu. Tamo se vršila temeljita priprema, teška konspiracija, išlo se po kućama, agitiralo, pričaju mi ljudi... Nisu , bidni, imali kad naučit, nego zadnje 72 godine, uvatili su ruku...

Počeja je rat dezinformacijama, kako se približava drugi krug. Ja svitujen jednu nezavisnu listu, stalno in ponavljan : Dico, tucite ih, i pobijedite, ali samo istinon, nemojte se šporkat, jer pobjeda zasnovana na lažima se, kad-tad obije o glavu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 25, 2017 9:56 am

A meni su rekli da nisu tili dat Danici glasove jer je navodno za Amerikanca?! Onda su radije dali Ivani.Tako san ima za čut.Možda sve to i ne drži vodu.Ti si vidim donija drugu priču.Istina ima dva kraja.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu May 25, 2017 10:09 am

Pa to san ja, niki dan, ovdje napisa, da mi po Supetru pričaju prijatelji da je Amerikanac navodno financira kampanju HDZ-a, jer je drža da će lakše izać na kraj s njima ! Sve u svemu, kažin !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 25, 2017 10:17 am

Eto vidiš da tu ima istine,makar komad.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu May 25, 2017 1:02 pm

Bili su mi ljudi, zadnje dvi ure, kod mene, iz Milne. Pričaju mi da Amerikanac plaća 14 kuna/uru, moraš radit 10 uri, plati ti 8, govori one dvi ure radiš za njega !!!!!!!!!
Sad san stvarno spozna kako je on jedna duševna osoba, čovjekoljubiva, pravedna, od ujutro do navečer radit za 112 kuna. Moran odma sinu javit da da otkaz u Zagreb, i da požuri u Milnu !
Da ne bi okasni...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 25, 2017 2:24 pm

Daj vidi i za mene kad budeš iša za sina pitat :!: :lol: :lol:
Ja imam i neke licence. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Thu May 25, 2017 9:00 pm

U nedilju 28-og je Dan oružanih snaga RH.26 obljetnica postrojavanja u Kranjčevićevoj,na stadionu NK Zagreb.Jedino nisan uspija dokučit zašto su se baš tu postrojili?Ali nije toliko važno.To je i Prvi hrvatski redarstvenik.Koliko mi je poznato nikada se nije neka naša RA postaja u eteru čula sa prigodnom pozivnom oznakom u čast i sjećanje ovog važnog događaja.Jeli to sramota? Da se nitko u tom HRS-u nije toga dosjetio,dao inicijativu,ideju.
Ni na Dan roda veze isto tako.Tu smo još bliži.Prvi udar su pripadnici MUP-a podnjeli.Toga smo se nekidan prisjetili.Za svakakve pizdarije se pitaju znakovi ali za ovako važne događaje NIKAD.Stoga se pitam a i sve vas: Jeli to slučajnost,nebriga,nezainteresiranost ili što već :?: :roll:
Što god da je posrijedi ne služi nam na čast. :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri May 26, 2017 5:49 am

Reni dragi, o tome san govorio na dvi skupštine, pisa nebrojeno puta, osobno reka Pukiju dva puta, u Kraljevici i u Zagrebu, bio je to razgovor gluhog i nijemog.
I pazi poantu, ja san to priča osobama koje imaju vojne i policijske mirovine države Hrvatske !

Pisa san, skoro, da ti isti umirovljenici MORH-a, uredno učestvuju u natjecanjima sile koja nas je bila okupirala. Nikoga se to ne vata...

Evo ti, "najnovija" vijest na HRS web naslovnici. Ulip nas "obaviještava" da će biti zasjedanje IARU R1 u Njemačkoj (na kojega idu on i još jedan o našem trošku), pa da pošaljemo mišljenja i prijedloge.
Ovo mene podsjeća na oni vic kad je neko poklonija Muji merđu, a on nema ni za kap goriva !
Di je bija kad se pisala nacionalna klasifikacija hobija, i kada smo (neopravdano) izostavljeni ? E, ali za to se ne ide nigdje ! To je "samo" patriotska dužnost.

Neću ić dublje i pitat ko je dobija honorare 1991' iz redakcije časopisa Radioamater u Beogradu, dok smo mi (već) branili Hrvatsku.
To bi bio predmet jedne druge analize, dublje, i druge vrste. A kopije uplata postoje...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri May 26, 2017 7:30 am

A isti je i glavni oko ARG-a.To nisi ubra ili ti se omaklo? ;)
To ti se zove DVA U JEDAN. :D

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK