Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Wed Jun 01, 2016 8:38 am

Pivca, Peru, ili Milana ? Daj se odluči ...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 02, 2016 5:45 am

Cijeli proces je pod kontrolom managera, pa tako i lista svih stanica gdje piše za svaku vezu kako je obračunata. Prije je ta lista bila dostupna svima vama, no niste dobro čitali zašto sam je objavio.
Kako dostupnost te liste nije u pravilima, stvar ostaje na mojoj dobroj volji, koju sam u međuvremenu izgubio.

Ah da, nije dužnost robota da napiše/pronađe ispravni call za Bad Call. Dovoljno je da vezu ocijeni kao Bad Call. Robot ne koristi nikakvi popis "ISPRAVNIH" znakova, isključivo se oslanja na podatke iz uploadanih logova i na "OKO" managera.

U odsustvu "pametnog" Martina, pizdarija ne nedostaje. Za to se kvalitetno pobrinuo Miljenko. On nas svaki put, ponovo podsjeti koliko je bezgranična ljudska glupost, a sada, očito, i zloba.

Dakle, sindrom Ljiljine bilježnice se proširio kao, Bože mi prosti, zloćudni tumor. On je uzeo novce, ali, uvrijeđena primadona koja ne zna plesati, bi neke stvari prepustila svojoj "dobroj" volji !

Dragi Miljenko, da se u Hrvatskom RADIOAMATERSKOM Savezu čuje i poštuje GLAS NARODA, ti ne bi radio to što radiš, ni minute dalje, jer ne znaš, nesposoban si, i, što je najvažnije, zajedno sa nesposobnim KV managerom i nesposobnom Komisijom za natjecanje si posvađao sve sudionike, i , prema vlastitom javnom priznanju, svojim nadobudnim potezima učinio da HRKljuš bude ništavan.

Svi ovo vide, od neodgovornih, do odgovornih, i niko da se nađe da narečene vinovnike i aktere ovog cirkusa, koji traje, ne stera u tri PM-e ? Šta ovaj napaćeni narod, i koga, mora podnositi !

A sve za šaku dolara...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 03, 2016 7:09 am

http://www.hamradio.hr/index.php?option ... n#msg67107

Do sada je Nikola sam hvalio svoje dečke, no kako je to bilo preprozirno, sad je "unajmio" pametnog Martina da mu reklamira klub ! Jadno, što ne umanjuje trud i eventualan uspjeh mladih !

Već sam pisao, koliko ih Nikola "dobro" uči, da jedino od njih nisam dobio QSL-ke za odrađene veze, i poslatu moju QSL iz programa YOTA, lani, i preklani !

Morti su super osjetljivi, ka i Emir, pa samo odgovaraju ko im begeniše, i ide niz dlaku ? Već viđeno na našim prostorima...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jun 03, 2016 2:45 pm

Seronje a ne RA !

6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jun 04, 2016 7:35 am

Prijatelju, tvoj pretpostavljeni je dopredsjednik HRSa ili za neupućene, KV manager je ujedno dopredsjednik HRS.
Jesi li ti to uopće znao. dakle ako on nema točne podatke, kako će IO znati točne podatke , ili dalje Kako tajnik HRSa nema pojma koji član kluba pripada kojem klubu?
Ovo više nije čak niti zabavno...
Hoćeš reći da se niti ti ne čuješ sa KV povjerenikom kao što je to Miljenko svojedobno napisao na forumu... ???
Hajde posveti se svom poslu, uživaj u kontestu. Daj ostavku na KV povjerenstvo !!
Dalje budi u KV povjerestvu samo ako smijeniš dopredsjednika HRSa kao KV managera To ti od srca savjetujem....

Ovo napisa 2VX Damiru Caru, sve potpisujem.
Moj je problem šta bi ja napisa puno više (činjenica), da mogu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 05, 2016 12:07 pm

Nakon dužeg razmišljanja, obavještavam sve koji su nagrađeni da mogu preuzeti svoje nagrade od ranog jutra na štandu HRS-a, znaći prije službene podjele koja je oko 15 sati

Darko, da se nisi malo pretrga od posla ? Jebi ga, sad si zajeba vlastodršce, nemaju sa čime ispunit poslinpodne !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jun 08, 2016 1:13 pm

Čitam zapisnik sa sjednice IO HRS-a od 16. travnja o.g., a riječ je o pripremama za prošlu skupštinu.
Kaže:

"...
b. Imenuje se Verifikacijsko povjerenstvo u sastavu: Gianluca Zaimović (predsjednik), Marija Sorić i Ljiljana Božak... "

Tko kaže da Ljilja nije obučavala sadašnju, novu, uposlenicu? I to, prije isteka natječaja za to radno mjesto.

Emir, ljukava ljisica...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 09, 2016 3:58 pm

Stručna služba ovim putem obavještava sve članove Hrvatskoga radioamaterskog saveza da je, zbog tehničkih problema sa računalom na kojemu se nalazi bazi podataka o članstvu Hrvatskoga radioamaterskog saveza, bilo nemoguće pristupiti bazi sve do 8.6., dakle do jučer. Iz tog razloga nismo bili u mogućnosti dostaviti vam tražene informacije.
Molimo vas da uvažite navedenu ispriku jer smo nastojali što je brže moguće otkloniti navedene poteškoće. (Marina, 9A3AYM)

Uvik nas profesionalka nasmije do suza. Ko fol, do jučer im nije radila baza podataka, a danas radi. Kako FINO radi, ja u kolbuk, osim nepoćudnih elemenata koji (standardno) nisu tamo, tamo su uredno i - mrtvi ljudi !
Ažurna neka baza !

Pa majku mu staru, čak su i u Vrgorcu , pred izbore, pročistili spiskove, makli mrtve duše, stvarno mrtve, i nepoznate !
9a2jg

Postby 9a7zz » Thu Jun 09, 2016 11:30 pm

Search:
9a7g
Pozivna oznaka Prezime Ime Adresa ZIP Grad
9A7GA ŠTREKELJ Tihomir Savska 20 31000 OSIJEK
9A7GAE ŠTREKELJ Tihomir Savska 20 31000 OSIJEK

Nema veze što su unutra mrtvi.Evo ima živih sa 2 znaka??Nemam ništa osobno protiv ov(ih)og člana niti ga poznam nego samo ukazujem na stručnost i radišnost "stručne službe" famoznoga HRS-a.A kada upišeš recimo znak koji počinje sa 7z-NEMA NIKOGA ??Ajde dobro što nema mene,ja im ni ne plačam,niti ću,ali znam da ima znakova koji tako počinju i to ne jedan.O čemu se radi.Zar nitko od njih ne plaća??Mašala,ide se krupnim koracima naprijed.Ka raspadu!Stručna služba, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
9a7zz

Postby 9a7zz » Thu Jun 09, 2016 11:43 pm

Ajde dobro što nema pojedinaca,teško je popisati svih 50 000 članova ali da nema ni svih znakova koji imaju klubovi to je stvarno dokaz velike stručnosti i radišnosti "stručne službe".Da ne bude da izmišljam evo neka nađu znak moga kluba 9A9J u famoznom calbooku.A možda moj klub ne plaća??Neće biti! Stručna..... :lol: :lol: :lol:
9a7zz

PreviousNext

Return to PHRK