by 9a2jg » Mon Mar 31, 2025 6:47 am
U petak san posla Svenu kuvertu za nekoliko direkata ; jučer ujutro, nasabajle, san ga radija CW. On je eklatantan primjer, kako se u godinu dana preskoče klase, minjaju znakovi, a sve, kako je sam napisao na qrz.com - pretežito remote. Reka bi drug Laureat - mostly...
Gledam spisak sudionika HRS konferencije, ima ih dosta što su aktivno podupirali ovaj hrvatski remote program - za strance. Bez srama i stida. Ali na njima ne nađoste krivicu, kako je reka PIlat svjetini za Isusa, jer su vas pametni Martin i drug Laureat "uvjerili" da hrvatsko ozemlje i hrvatski eter NISU hrvatsko nacionalno blago !
Znači, mi, koji tvrdimo da je, smo nacionalisti, klerofašisti, ili PTSP-ovci, kako je slikovito reka drug Laureat ?
Nema iza čega se nisu sakrivali, od HRS-a, do OiV-a, a stalna škuža i "razlog" su im bili djeca i omladina !
Sada, kada je i zadnji slijepac progledao, ovce NEĆE da izuste javno istinu, a to je da su prodavali dijelove Hrvatske, za tuđe interese, i nakane koje ne koriste Hrvatskoj.
Isto kao što se svjetsko prvenstvo u pokeru igra s količinom žetona od 100 dolara, a ne s miljunima, tako se i WRTC, bogu fala, pravedno i pošteno održava na način koji je sličan, svakom otprilike isti uvjeti, pa kom opanci, kom obojci.
Slušam , svakodnevno, većinu onih koji rabe TUĐE, ili DRUŠTVENE, remote postaje, to su oni, podobni svakom režimu, oni koji NE talasaju, i oni koji neće nikada opaliti šakom po stolu, i reći bobu bob, a popu pop.
Ima dosta osobnih operatora koji imaju remote opremu, kako Hrvata, tako i stranaca koji žive u Hrvatskoj, koliko mi je poznato, i koliko slušam, nijedan je ne zlorabi.
Pilat, Laureat, tajnica, Ulip, i igrači iz sjene su utirali put toj pošasti koja uništava radiooperatorstvo u Hrvatskoj, i dijeli operatore , na one uspješne (čitaj, hrvatski, latinica : podobne), i one "neuspješne", čitaj, koji rade sa svojim vlastitim uređajima, opremom i znanjem.
Na konferenciji ćete svjedočiti kome se dodjeljuju priznanja, a tko nema šanse da ih, u ovom odnosu snaga, dobije.
Tamo će vam biti i drug Goran, koji se javno kleo da u socijalizmu nije dobio nikakvo priznanje, a jest, i to smo i dokazali. U laži su kratke noge.
Sutra je prvi april, pazite da vas ko ne zahebe...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja