Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Sat Jul 29, 2023 12:54 pm

https://www.hamradio.hr/ioca-contest-pripreme/
Jednako kao što ne znaju koja je pozivna oznaka pokojnog Marijana, tako ne znaju da nije IOCA, nego IOTA contest. Ali, nisu krivi mladi, nego onaj koji ih vodi, i "usmjerava" !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 30, 2023 6:56 am

Ispravili su, dakudaće, ta oni prije pročitaju naš forum, nego što popiju jutarnju kavicu. Onaj koji uređuje HRS web naslovnicu, za naše novce, bi trebao znati hrvatski jezik i materiju o kojoj piše.
Na žalost malobrojnih čitatelja, stalno propucavaju lijevo stopalo. A lijepo je na ulazu u krug kasarne bio tzv. džep, u koji bi se stavila duga cijev, i pritisnuo obarač !

Ali, zaboravimo nedaće koje nas nalaze, sad će nama granit sunce, od 1.8. , kad nova pomoćnica tajnice stupi na posao. Nigdje nisam mogao naći podatke o stručnoj spremi, i spisak poslova i tvrtki u kojima je radila. Ne želim vjerovati sadržaju mailova, s odgovarajućim atačmentima, što mi stižu. To, brate mili, podmeću Kurdi, Jemenci, crnci što su palili gume po Stradunu...

Ne daj da nas rastave, oni ljudi zli...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 03, 2023 6:35 am

Na veliku žalost druga Gorana, i još ponekog, ovogodišnja kršenja pravilnika o radu IOTA natjecanja nije prijavio organizatoru Koki, nego netko drugi ! Znam da će mu (im) to teško pasti, jer je zgodnije i jednostavnije kad se uvijek kače na istu personu, ali, hebi ga, i drugi su progledali, i samo savjesno obavljaju svoju građansku i radioamatersku dužnost.

Rad bez važeće dozvole za rad, i rad remote stanicom iz USA, a davanje "običnog" hrvatskog znaka, to je ono baš guba. Ne cool, nego gnjoj, dno kace. Činjenica da je vodstvo HRS-a ogrezlo u ortakluku s organizatorima i katalizatorima upravo takvih pojava ih ne amnestira. Dapače, samo povećava presudu, zbog svjesnog laganja HAKOM-u i svekolikoj hrvatskoj RA javnosti.

Znam, to njih ne tangira, jer najteže se ubost prvi put, poslije je rutina. Ogrezlo u neredu, neradu, nepotizmu, amoralnim i kriminalnim radnjama.

Ne mogu se ne sjetiti pokojnog tajnika Žike, koji je, da si ga probudio u pola noći, znao gdje je koji stranac u Hrvatskoj, su čime radi, i koliko će biti na toj lokaciji. Danas vlada bezakonje. Nismo se za to borili. Tko god šutke gleda rasprodaju hrvatskih nacionalnih dobara sukrivac je, prvo prema sebi, onda prema hrvatskom narodu.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Aug 03, 2023 8:28 pm

Niko od njih nije 1991 stavija glavu u torbu pa iša na prvu crtu.A vidili ove koji 30 god. vladaju pa govore možemo i mi a?
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 16, 2023 6:28 am

Dosada je vražje igralište, piše drug Goran na VHF forumu... I ne zna koliko je u pravu. Jer, samo prije nekoliko dana se ON našao protestirati što je član HRS-a koji uredno plaća članarinu, stavio obavijest o smrti drugog člana, također redovnog platiše---
Ali to drugu Goranu ne bi dosta, počeo izvlačiti svoje (i tuđe) veze iz naftalina, pozivati se na QSL potvrde, samo ga nešto sitno hebe činjenica da su mu nešto zatrebale samo onda kad ih je teatralno bacao u koš tajništva RK Marjan !
Sve se vraća, sve se plaća...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 20, 2023 8:49 am

Vidim, Šicer briše, premješta postove, samo da čitatelji ne povežu očito... Achtung, achtung, daje se na znanje...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 21, 2023 9:53 pm

Drago mi je da službujući u Agitpropu čita naš forum, informiše nadležne koji dejstvuju. Tako i treba. Sukladno tome, kad su pročitali moj post, netko, očito pametniji i mudriji od njih, su naredili da se makne njihova reklamna fotka.

Ali, to nije sve ! Čemu stavljati pozivne oznake službenica koje nisu nikad, i neće, učiniti nijednu vezu ?! Isto sam pitanje postavio i prije 20 godina, samo je onda bila Pčelica u pitanju, 9A5BEE. Da raskošnije izgleda ? Da se zna da su polagale u Ozlju, na Kozjači, ili kod Pukija ? Ziher 100 %, ko da ih sad vidim. Nek se meni javi itko tko je sa njih dvi, i tajnicom trećom, ikad ostvario radio vezu ! Nema šanse. Ma ni s Pukijem. Bilo ih je još, po IO-u koji nisu operatori, doveo ga drug Laureat, da mu diže ruku. Naučilo brajo, u skupštini ZTK I ŽZTK Split, štela, samo takva, nema je ni na Samoi ! Mostly.

Akcija Prometa u Splitu nije urodila plodom. I dalje nitko ne dolazi u prostorije RK Marjan. Članovi mozgaju da sklope neki deal sa Uberom ? ;)

Govorila je jedna, da je njena teta Roža prin rata držala kažin, i, kad ni iša posal, nikad nije minjala zanat, nego kurbe ! Pametnima, dosta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 23, 2023 8:52 am

S obzirom da stalno prozivana talijanska momčad iz IOTA natjecanja, s hrvatskom pozivnom oznakom, do danas nije izvadila dozvolu za rad HAKOM-a, pitam se kako do današnjeg dana nitko od HRS vrha nije reagirao ? Pusti časnici za vezu, samoizabrani, prema državi, IARU, tuđincima, ne mrdaju ku...m !
Iskidajte domovnice, osobne dokumente, i sve što uz to ide...Odma !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 24, 2023 5:04 pm

I Žika i Ljilja su nosili paketiće s QSL-kama u Poštu u Branimirovoj ! Ja pomaga, dva puta. Da nisan nazočija, ne bi ni pisa.
Ove, ni da čuju. A kaj bi milostive ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 28, 2023 10:16 am

https://www.index.hr/vijesti/clanak/250 ... ajnovije_d
Toliko ću vam ih ja uvatit u jedan dan u Bolu, u sezoni ! Može li na procenat ? ;)
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK