by 9a2jg » Mon May 02, 2016 11:00 am
Ovi u Zagreb sve rade da me inkolpa ! Trče za menon pošćer, i viče : Dužan si mi travaricu (i pivo, to ide u borbenom kompletu) ! Ja, neuk, znajući da su skoro bile QSL-ke, odgovaran : Dužan san ti kurac, ko zna kad će opet ! E, ali kad je čovik spomenija svoju mater, i zaklea se, na daljinu, ja vidin, ovo nešto nije u redu ! Primaka se on, stvarno drži paket u ruku. Pitan ga ja, da nije to za one udarnike soc rada u Supetar ? Ma kakvi, za tebe je, stavija san nove očale, ponavlja bidni čovik. Ja uzeja paket u ruke, vrtin ga, mučan, da nije bumba, dumam, valjda nije.
Livon rukon mu livan bičerin, desnon otvaran paket, je, za me je !
Ali, kako piše ruski pisac Maksim Gorki : Ljudsko srce nikad zadovoljno nije...
Meni, malome čoviku, odma pa na pamet Jeftić, i njegova lista ! Kako je prošli paketić doša prid elektronsko glasovanje, ovi je doša pred odabir kandidata za radno misto !
Naivac će reć : Pogana li jezika !
Ali, živimo na brdovitom Balkanu, predobro znamo svaki kamen, i pod kojin je kamenon zmija ljutica.
Nije ovo sa božje strane, ljudi moji. Mora bit da je Marinko posta vidovit, pa je zna da ja neću doć u Maksimir, na konoplju i fažol, pa je posla uslugon Hrvatske pošte.
Glavni "dokaz" je šta je došlo dosta QSL-ki za pokojnog Nikolu 2FW, računaju drugovi u D-12, Kokiju će otkazat srce, dvije pošiljke u misec i po, partenca, garant, pa neka ponese bivšem radnom i klupskom kolegi Nikoli, u Raj.
Ima još...
Došle sve QSL-ke od YOTA programa za 2014' godinu. Managera , OM2FY, ću poslat po smrt, živit ću 155 godin, ka kornjača sa HC8 !
Doša mi je i otok Žižanj, ispostavilo se da je sve kako je OM Roman stalno govorija, šta njegov ON biro, šta naš, jušto 18 miseci !
Ne moran pisat da Emir nije posla ništa, šta je dužan, to se podrazumijeva.
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja