ili cemo se mi zamislit, mislim na nas tihe kojima je bitno da samo radimo.
Daj malo stanite na loptu i promislite, clanstvo u HRS-u kao krovnoj organizaciji donosi nam i clanstvo u medunarodnim tijelima (IARU i sl,). Zaboravlja se da HRS nije sam sebi svrha nego da nas zastupa prema tijelima drzavne vlasti, medunarodnim ustanovama il kak da ih nazovem.
kad ste rusili Peru obecavana su brda i doline a sad!
nezadovoljstvo se moze iskazati i drugacije
napravljnim pravim planom i programom rada
slanjem istog na radio klubove da ga podrze
jesenska skupstina HRS-a je blizu imate vremena da se to napravi i prezentira te da se stanje popravi
ja na zalost ili srecu nemam zelje i mogucnosti da se s tim pozabavim jer tko god da tak nest i napravi za par mjeseci nekom x+ce sjest na zulj jer ni po njegovom.
U ovoj cijeloj prici slabo se barata argumentima i zaboravlja se da je trebalo rijesit problem Severinca
sad kad je rijesen pa napravite program pa ga prezentiraje
Pozdrav stjepan
Jel se on to zajebava?Daj neka navede što ja i ostali imamo od toga?Nula!Ništa!clanstvo u HRS-u kao krovnoj organizaciji donosi nam i clanstvo u medunarodnim tijelima (IARU i sl,)
Zaboravlja se da HRS nije sam sebi svrha nego da nas zastupa prema tijelima drzavne vlasti, medunarodnim ustanovama il kak da ih nazovem.
Neće. Još uvijek je tu QSL biro koji nas tjera da budemo članovi. Možda netko pokrene kakvu privatnu opciju, pa se prebacimo...?
vo dragi moji radioamateri produk dobivanja licence za dvije pive. Molim Vas obratite pažnju na ovom linku rubriku pozivni znak.
http://hr.aprs.fi/info/a/9A1IW
Donosite sami odluku o tome na što sam skrenuo pažnju oko pozivnih znakova za APRS.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests