Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Fri Nov 04, 2016 3:14 pm

Gdje god pođeš, ti drvo zasadi, jer drvo je blagorodno, pa će da nagradi...
Davno je to piso Zmaj-Jova, ali je bezvremenski, danas , možda, aktualnije no ikada, kad niko s nikim ne divani...

Elem, dok dite ne proplače , mater sisu ne vadi.

Ja pito, ja dobio odgovor. Nije baš da sam skroz zadovoljan, ali, poklonjenom konju se ne gledaju zubi.
Dakle, administrativna djelatnica me ljubazno izvijestila da su SVIMA poslali materijale samo elektronskom poštom ! Ja se štipam za obraze, mijenjam đozluke, produžavam ruke, Anićev rječnik hrvatskog književnog jezika mi na dohvat ruke...
Oni napisaše na HRS web naslovnici, službeno, latinica, citiram : da će svim zastupnicima dostaviti materijale ! Podrazumijeva se, u tiskanom obliku, bar ja tako shvaćam materinji jezik !
I još nešto, čim mi je došao narečeni mail, odma je ovo što sam upravo citiro NESTALO sa HRS web naslovnice ! Majstori - opsjenari ! Balkanske primadone u marifetlucima !

Popis članarina po klubovima mi je još veća enigma. Ja dobi odgovor, pretpostavljam, matematički točan.
E, jebem ti Švabo majku, u šta si tuka, kako to onda na SLUŽBENOJ stranici stoje (još uvijek) podaci za 2014.g. ! Ko koga ovdje prca, a niko ne gušta ?

A da imam sumnji u brojeve članarina, imam, to je moje pravo. Ono što je najvažnije, nisam dobio, a tražio sam pismeno, s potpisom. Spisak članarina po klubovima, s imenom i prezimenom člana !
Jer, niko me, do daljnjeg, ne može uvjeriti da za jedan klub u istočnoj Slavoniji stoji cifra od 40 članova, a ja znam, i to potvrđeno, samo za JEDNOG ! Opet Potemkini ? Pa dosta mi je bilo dvije godine, pod UNTAES-om, laži, podvala i falsifikata, svih strana...

O uzdaničkim klubovima da ne počimam, esej bi se mogao napisati, a možda i hoću, do zasjedanja asembleje cijela hefta !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Nov 05, 2016 7:22 am

Kaže drug Goran da je hebeno, kad moraš sam sebe citirat. Šta ću, vakat je.

Jučer napisah da sam dobio kulturan odgovor službenice HRS-a, ali na "službenoj" web naslovnici još stoje podaci za 2014.g. , "ažurirani" u veljači prošle godine.
Jel to znači da je podatke meni poslala iz Ljiljine bilježnice ?
Da oni nisu službeni ?
U Zadru, Rijeci i Puli skiče da oni, na identične zahtjeve, nisu dobili ništa.

Podaci o imovini su strogo čuvana državna tajna. Jel' zato što su KV i UKV manager neometano i bez roka koristili MTS-a Saveza, od KV primopredajnika nadalje, kako mi govore Purgeri ?
Nešto je bilo sredstava i u uzdaničkom klubu u Pazinu. Valjda stoga kooptiraju Uzdanicu u IO, da obnovi reverse ?

Spakira san bandiru, za ponit na skupštinu, šta je sigurno, sigurno. Denis će donit onu od HZTK.

Ne javlja se komandant Plastična puškica, nije dobro. Njega će vladajući, ka i do sada, neovlašteno pripustit u salu da snima, ipak im je on pošteno (od)služio. Tak i treba.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Nov 06, 2016 7:22 am

Zove me čovik, a ja bi rađe lova ZL7G na 21 SSB. No, pristojnost mi je saslušati ga. Veli, Koki ti nikad nećeš moći dokazati da su pojedini klubovi novcem dobijenim od DPZ-e plaćali članarinu za svoje članove, iz prostog razloga što je to išlo bezgotovinski, virmanom, kurve dale, kurve uzele. Posebno je iša iz kluba spisak plaćenih članarina, sa kojeg nije razvidno ko je stvarno platio iz svog džepa, a za koga je platio klub (DPZ, ZTK, donatori).

Zašto neko treba nerealan broj članova ? Da opravda desetljetne laži o broju članova ? Da ima jednog zastupnika više, koji će dignut ruku za "njihovog" kandidata ? Nastupajući vikend će nam, osim izborne skupštine, dati odgovor na još mnoga pitanja. Valjda ćemo poslije toga bit zeru pametniji ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 07, 2016 11:07 am

Imao sam telefonski poziv od UKV managera zbog lokacije OiV Kalnik
trenutno je gore sve radio-amatersko isključeno, demontaža antena uskoro, kad padne snjeg, to je naše
standardno vrijeme za odlazak na brdo već desetljećima.

Kako perfidno dezinformiraju javnost, i rajcaju raju, da se privole novoj jami bezdanki, zvanoj Harač OiV-a, pomno smišljenoj u glavama nekolicine koji su sada na vlasti u D-12.

Ne buš jela Gabrijela.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 08, 2016 2:39 pm

Dobro, ja mogu razumjeti da su tzv. elitisti raznijeli uređaje i antene iz D-12, ali , ko je ukra hrvatski barjak ? Jer on je postojao u prostorijama i u vlasništvu HRS-a ! Nije valjda da i on krasi lokaciju samozvanih elitista ?
A ko je ukrao alkotest ?

Dobro je da je Mato uzeja slobodan dan u subotu. Sad smo mirni.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Nov 10, 2016 10:29 am

Šta se skupština bliži, više mi šalju virusa mailovima, a jutros nam je bila blokirana stranica di nan je ovi forum. Ovo je borba Davida i Golijata, u njih su škare, igla i konac, u nas samo pravda i istina.

Zovu se pouzdanici vlasti, animiraju se da dođu u Zagreb, i da glasaju za "vlast" ! Govore mi ljudi sa terena, jadno, ali, na žalost, nije protuzakonito. Što sve ne rade , samo da se održe na tronu.

Do danas nisam uspio saznati ko stoji iza onih klubova s jednoznamenkastim brojem članova, i članarina. A oni što su stotinama kilometara daleko, odjednom matični klub "tamo daleko" !

Tonća su ušutkali, Ivu iz Zadra su pokušali "kupiti" preko kurvanjskog obračunavanja poena u Kupu Jadrana, majko mila, čime li se sve ne služe...
I to Miljenko, koji će isto sjediti u subotu u skupštinskim klupama, bez srama i stida. Po nalogu Kandidata, s blagoslovom Predsjednika.
Dobro je reka Viktor, cirkus Moire Orfei im nije ravan !

A tek što spremaju za sjednicu IO u subotu u 10 sati ? Sigurno ne nešto moralno i pošteno, jel da da, onda bi objavili Dnevni red.
A i zna se da zadnji mjesec "vladanja" se ne donose nikakve važne odluke, nego samo tehničko odrađivanje tekućeg posla.
Problem je u tome, što oni misle da će oni i dalje vladati, preko Kandidata, njihove poslušne lutke na koncu.

Zlatko, ko Boga te molim, nemoj nosit iz Osijeka slavonsku šljivku, mehku ko duša, ovi su ludi i bez nje...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Nov 12, 2016 5:46 pm

Na moje zastupničko pitanje gdje su materijalna sredstva (KV stanice, vlasništvo Saveza) dosadašnji predsjednik NO Boris Vrbanović je odgovorio da su to materijalna sredstva kojima je knjigovodstvena vrijednost nula !
Vrba dragi, nisan ja pita za Sommerkamp 277B i linear, nego za relativno nove ICOM-e ! Kako to da nisu završili u rukama nas, običnih smrtnika ? Neki učesnici skupštine su mi, za vrijeme hladne zakuske, na kraju rekli da su završili kod "zaslužnih drugova", KV i UKV manager, SRKVS, i ostali svirači kurcu.
Na kraju, je demonstrativno odusta od kandidature za još jedan mandat predsjednika NO-a. Svako zlo za neko dobro, valjda ćemo uskoro svi znati gdje su nam sva MTS-a ?

Ima još...
9a2jg

Postby 9a3z » Sat Nov 12, 2016 6:05 pm

Čitam između redova. Je li bilo lisnatog? Onog od prikoputa? Il si kupio nešto u Konzumu?
9a3z

Postby 9a2jg » Sat Nov 12, 2016 6:13 pm

Dosadašnji predsjednik nas je pozvao, da, nakon skupštine, ostanemo na hladnoj zakusci, kako sam i napisao u prijašnjem postu. Ostalo je nazočiti cca pola zastupnika, još pola ure-uru...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Nov 27, 2016 7:13 pm

Zove me sinoć čovik iz Daruvara, priča mi, kolika je "članarina" za Batinjane, i dodaje, "to se može i odradit, ka šta su neki, i još rade..."
Naknada ili "članarina" je i za Broćanac, tamo nema odrađivanja, solarno plaćanje (pare na sunce).
Posla san OZNA-inog pouzdanika za Istru da mi ispita kolika je tamo naknada.
Jarun i Kozjača, tamo, kako čujem, ne igra lova , nego slijepa poslušnost i odanost vodstvu, i da se ne talasa. Oće reć, moraš bit podoban.
Na Zvjezdano selo su, do sada, više bili CB-eaši nego radioamateri, ali to je išlo po vertikalnoj liniji zapovijedanja u HZTK, od tajnice, do tajnice. Zato je voditelj ZS-a već dva puta dobija priznanje i lovu. Samo triba bit poslušan, i činit šta ti se reče...

Ima još...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK