by 9a2jg » Fri Mar 18, 2016 2:18 pm
Petodnevna "pacifikacija" područja kojeg kontroliraju oni slobodomisleći, je uspjela. Radili su fiksni telefoni, mobiteli, mailovi, društvene mreže, osobni kontakti, uz lisnato, zna se, samo s jednim ciljem, progurati još jednu, u nizu amoralnih odluka trenutnog vodstva HRS-a. Što oni zamisle, to i ostvare. Zašto ?
Zato jer je golema većina zastupnika skupštine papci, koji neće da se udube u materiju, najčešće i ne pročitaju materijale, neće da se zamjeraju, neće da pišu, tamo gdje treba, ukratko, nakon svake ovakve seanse, ja se upitam : Čemu su se onda prihvaćali dužnosti, ako je ne obnašaju nikako ?
To je sindrom od kojega pati i Puki, sindrom imaginarnog društvenog image-a, da te tapšu po ramenima, i prek tebe proguraju ono što im je od koristi.
Pažljivo sam pročitao, nekoliko puta, šta su svi javno napisali, plus dunum poruka i mailova.
Sve mi se zgadilo, jer se pojedini akteri stvarno ponašaju kao da je Hrvatska njihova prčija, koju treba musti, baš kao i Rumenku, dok ne klecne na prednje noge.
Projekt , pod radnim naslovom Zatri QSL saobraćaj za osobnu korist, se privodi kraju. Evo već treća godina kako članovi HRS-a više vjeruju da će izvući Eurojackpot, nego primiti pošiljku sa multinacionalnog QSL biroa. Namjerno ne pišem hrvatskog, jer on to nije, ni po nazivu, ni po obavljenom poslu.
Ta stavka u proračunu HRS-a služi samo za "uštede" da bi se mogle isplatiti nezakonite i amoralne stimulacije, jubilarne nagrade, troškovi oko Severinca, a sada i odlazak u mirovinu, po sistemu kibi-dabi, šta se babi tilo, to joj se i snilo. Nezakonitu otpremninu da ne spominjem, bitno je u cijeloj priči da Ljilja pušta tu priču, evo treća godina, da kola, da se priča, stoput napisana laž, na kraju postane istina.
Svi oni, od Faraona, do čistačice, u D-12 ne znaju koliko im je dobro. Koliko malo rada, za koliko puino novaca, uz nikakvu odgovornost.
Dao bi im ja, samo 24 sata, dvoje djece, sa više škole i znanja nego svi oni skupa, jedno, na žalost, nezaposleno, drugo ide po mraku , vraća se po mraku, za MANJE novaca od profesionalke sa Dolca, ili službenice sa SSS, kojoj je upala sikira u med.
Kolektivno hulite na Boga, a to ne može dobro završit.
Neko napisa na HRS forumu, da bi li tako upravili da je to njihova privatna firma ? Upravo to je izrekao moj profa sa fakulteta, dr. Slobodan Komazec, koji se bio upravo vratio sa doktorata u SAD-a , velju, citiram "svaki put, kad u životu ne budete sigurni kakvu odluku da donesete, samo pomislite, na tren, da je to vaša privatna firma, nećete pogriješiti".
To je Alfa i Omega. To je ono u što smo se, kolektivno, kleli 1990' , ali nastupila je kolektivna selektivna amnezija, pamte samo ono što im paše.
Stoko sitnog zuba, pustite da vas i dalje vodaju ko mečku na sajmu, ili Titi pred nišan, luđi od vas, oni koji su zalutali u radioamaterizam.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja