QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a6r » Sat Feb 13, 2021 7:18 pm

Veza se računa za Italiju ali kartice idu preko 9A QSL buro-a! Lipo.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Feb 13, 2021 7:31 pm

Čitaj pomnjivo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Feb 25, 2021 10:07 pm

MJESECIMA nakon što su odlučili osnovati Povjerenstvo za QSL biro, nisu se ni sastali. Dobro je rekao jedan političar u Saboru : Kad nečeš da se nešto riješi, osnuješ povjerenstvo !

A možda wannabe predsjednik ne stiže sazvati ga, nije lako biti odgovorna osoba na tri mjesta ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Feb 28, 2021 10:15 am

Sad, kad su amenovali prešidenta, "sad će da cveta cveće, u QSL-biro preduzeće" ! To mu je mjesto ČETVRTE odgovorne osobe u HRS organizaciji. Sad kad je potvrđen, po funkciji će bit i predsjednik YOTA 2021, ako ga Nikola pusti. To će biti PETO.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Mar 01, 2021 11:31 am

A da proba i za gradonačelnika a? ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Mar 02, 2021 12:10 pm

Zove me sinoć prika iz unutrašnjosti, veli, ništa od štampanja QSL karata ! A jel' osnovano Povjerenstvo, pitam ja. Nema ništa od toga, veli on, samo mi ne spominji ime i znak. Poštujem firmu...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Mar 02, 2021 12:46 pm

Dobro je da još ima zainteresiranih za tiskanje kartica! Toliko ih oko mene nema QSL-ku a svaki dan rade DX na bandovima.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Mar 02, 2021 1:02 pm

Slušaj, samozvani elitisti su pokušali ama baš sve, da svakog kanaliziraju prema Varaždinu. Našeg čovjeka, radioamatera, koji je jeftiniji, brži, manje zahtjevan, besplatno pomogne učiniti pripremu, i o svom trošku pošalje karte, samo što ga nisu ekskomunicirali, ili užgali na lomači, kao Ivanu Orleansku.

Ista se stvar dogodila i sa softverom za glasovanje. Svjesno, namjerno, bezobrazno, đonom u potkoljenicu, su išli na našeg domaćeg čovjeka, koji je već autor robota, i koji je to nudio besplatno !

Koji je zajednički (remetilački) faktor u ova dva "slučaja" ?
Provizija, brajo. Para vrti, di burgija neće.
A i nije baš sve u šoldima... ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 03, 2021 7:41 pm

A baš bi bidan Zlatko i posla kome karte, ali ne zna ko je (lani i preklani) platija članarinu ? Ne zna ni za ovu godinu, ali,nema veze, nije važno, u životu sve je lažno, sve se menja sem kamenja.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 08, 2021 11:06 am

Šalju mi kolege iz metropole što nabijeđeni predsjednik stavlja po Fejsbuku. Da čovik izriga... Stevo Opačić i njegova Grom desetina, i četnički bunkeri na Neretvi, sve je to mačji kašalj u odnosu na ovo !
Valter, Prle, Tihi, Dimnjačar, Mirko i Slavko, nisu im ni do koljena ! Oni su zagrabili u bogato naslijeđe Kominterne, sad liferuju putem internacionalnih brigada iz španjolskog građanskog rata, sve do Španjolske, preko Katalonije ! Dobro da san ja zagovara, za razliku od hrvatske službene vanjske politike, politiku vrlo dobrih odnosa sa Barcelonom ! ;)

Dakle, umjesto rada, reda i discipline, nerad, javašluk, kaos i nepotizam ! Opet prvi dobijaju oni klubovi koji nisu platili 5 - 6 godina ! Pojedinci koji nisu platili 3 - 4 godine...
Ali, mozak primitivca radi upravo na tom principu, on "kupi" nelagodne, ne za sitne pare, nego za NAŠE pare. Mogu to svakom pojasnit kome nije jasno, ne ovdje, potrajalo bi...

Snabdijeva on svoje stalne, stare mušterije, po hardverskim, softverskim i novčarskim pitanjima. Tako i treba, nema džabe ni u stare babe...

Nitko više na hrvatskom radioamaterskom nebu, i ne pita zašto se Povjerenstvo za QSL biro nije još uopće sastalo ?!
Nitko normalan ne upita zašto je još Zlatko v.d. ? Mi, koji smo pola stoljeća radili u realnom sektoru, znamo da, i u socijalizmu i u kapitalizmu, nešto što je v.d. traje max. 3 do 6 mjeseci !
Nakon toga, imenuj ga za stalno, ili raspiši javni natječaj ! Dosta sam razgovarao s kolegama RA, mnogi dvoje da li je pametno i podobno da je QSL manager netko tko je u IO-u ! Tko ga kontrolira ?
Wannabe predsjednik, koji koristi kaubojske metode ? Sačuvaj nas Bože ovakvog predsjednika.

I drugi ljudi su mi pričali, od Rijeke, do ravne Slavonije, da su išli osobno po karte u Zagreb. Daleko je to, dragi drugovi, od onoga za što smo se borili, i za što su neki dizali ruke.
Da zaključim, najebu oni koji sve plate, redovno, u punom iznosu, i na vrijeme.
Kriminalci su došli na svoje.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK