by 9a2jg » Thu May 19, 2016 11:08 am
Ali, to nije sve !
Baš kao i prije nekoliko godina, dok je uzdanički radio klub Vidova gora bio u ljubavi sa svojom pastvom, radio je brat od doživotnog predsjednika, bez dozvole za rad, i - nikome ništa !
Ovog HRK-ljuša, za 9A1CBM je "rezultate" pribrojio 9A4NA, na HAKOM-ovoj stranici izdatih dozvola NULA ! Pays-bas, zero point ! Jebena ta Eurovizija, i taj almighty internet !
I sad će neko mislit da ja zagovaran, shodno propozicijama, diskvalifikaciju te postaje i matičnog mu kluba, kojemu je pridoda vajne bodove, zadnjeg mista, u svojoj kategoriji ? Wrong !
Ovo je zemlja bezakonja, gdje radi svak šta ga je volja, i gdje jedino zviždači pojedu govno, ali veće.
Zar nije tako, prije godinu dana drugu Goranu istekla dozvola, on radio, ko mu šta može, i dao dozvolu na produženje tek kad sam se ja raspisao na ovom forumu ?
A daće mi i njegov novi matični klub indiric, rade pod znakom 9A1CPB, a taj isti znak ima i drugi pravni subjekt, na VAŽEĆOJ dozvoli za rad, uzdanički radio klub Vidova gora iz Supetra !
Za nevirne Tome, pravac HAKOM-ov on-line pregled izdanih dozvola, i kome pripadaju !
Teško se ostaviti starih navika, jednom muljator, vazda muljator, jednom lupež, vazda lupež, jednom žandar, vazda žandar...
Mene cura moli, da spavamo goli, a ja neću, bojim se nazepšću,... (žandarski podnarednik, aka F. Šovagović, u kultnoj seriji Kuda idu divlje svinje )
Last edited by
9a2jg on Thu May 19, 2016 6:10 pm, edited 1 time in total.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja