Prije dosta godina san se u ZG i šire, raspitiva o njegovoj kartici itd.Jer stanoviti broj san mu godinama posla,via buro,naravno.I na moj dvoslovni znak.Odgovora nema.Pa ja ne budi lin,da si malo truda pitat jude jeli ko možda primija.Nisan naša nikoga od upitanih da mi je moga dati potvrdan odgovor.Možda i je neko ali i nisan moga sve pitat.One koje san pita nisu je vidili.Tako da san doša do spoznaje da je nikad neću dobit.Još je veća enigma ostala jeli je uopće ima? Meni je to malo čudno jer se int.bavi DX radom pa mi to nikako nije moglo uć u moje vijuge.Osobno,sada,u PPS-u imam barem 3000 kom,bianco,neispisanih.Ne sićam se kad san osta "na suvo" sa njima.Shvaćam da nismo svi isti, a vidimo da neki nisu ni fer prema kolegama.Takvima na njihovu dušu ako uopće shvaćaju o čemu govorim?

Bilo bi kolegijalno da barem naznače kome će odgovarat a kome neće,tako da ne zajebajemo managera i ne trošimo novce.Jeli tako? Ne postoji RA na ovoj kugli kojemu ja nisan odgovorija na poslanu karticu

Ma i prije nego je možda i taj ispisa i posla. I SWL isto odgovaram.Znam da im to nešto znači kao i nama.
Onaj kome moja kartica nije stigla,triba mu,očekuje je,neka pošalje podatke kako god hoće,o svom trošku šaljem.Sve sam ovo više puta do sada napisa.Može li poštenije? Jer mi je zadovoljstvo da nekome triba moja kartica kao potvrda veze.