Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a6r » Wed Aug 07, 2019 2:03 pm

Ove komšije lažu bolje i od Dobrice Ćosića. :o BTW,slušam jutros da su "kampovi" u Grčkoj puni i da se spremaju da ih puste put Germanie. ;) Koliko ta Germania može da apsorbuje tih izbeglica?
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 07, 2019 2:21 pm

Znaju se misaoni centri, i provedbeni centri specijalnog rata protiv Hrvatske. A sama provedba ide po iskušanom jugoslavenskom receptu, malo udri po turizmu, pa po manjinama, pa emigracija (sada migranti), pa Cigići, pa Kosovo i Metohija...

Kao što sam neki dan napisao, meki trbuh Hrvatske nije kod Karlovca, nego u činjenici da imamo 22% udjela turizma u bruto društvenom proizvodu, i svaki poremećaj u toj grani, ima nesagledive posljedice po ekonomsko stanje u Hrvatskoj.

Stalno blaćenje Hrvatske u svezi postupanja s migrantima ima nalogodavce iz one zemlje koja i organizira pritisak na Europu, da ih što više (na silu) primi. Stoga ova propaganda ima za cilj oslabiti poziciju hrvatske u pregovorima s EU, oko primanja azilanata.

Ima i dodatna komponenta, ako pozicija Hrvatske oslabi, odgoditi će se njeno primanje u Schengen, zakazano za rujan ove godine.
Ako se to dogodi ostajemo ( i postajemo) učmala balkanska krčma, u kojoj svako malo neko utrne sviću.
Kad se to dogodi, zna se što slijedi - tarapana.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 07, 2019 2:24 pm

Nije baš "vesela" prognoza.Zašto ne govoriš o vrimenu ka Vakula? ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 07, 2019 2:50 pm

To ti je tzv. sindrom nevjerne žene. Ako o tome ne govorite, to ne znači da ona nije nevjerna ! ;)

A slušaj, Domovinski rat, i sve što mu je prethodilo , nas je opametilo, da uvik moraš stat atento...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 07, 2019 3:05 pm

A znaš dobro laž o Erdoganu,Aliji i Bosni.Još se neki oteli ovdje nisu očistili od nereda i smrada koji su za sobom ostavili tamo 92-9X...Pomozi sirotu na svoju sramotu.Mi njih kruhom,oni nas kamenom! Bilo je ovdje gube koja ih je iskoristila,ne kažem,ali toga generalno nije bilo toliko.I ja san in pomaga,drugi put nema šanse.JBG,sad san pametniji.A i drugo je stoljeće,klima itd.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Aug 07, 2019 3:23 pm

Slušaj, ja puno znam, i još bolje pamtim. Ponoviću što sam već dvaput pisao, sada, treći put, i Bog pomaže. Došle su ovdje , ispod moje kuće, muslimanke s djecom, smjestili ih u Dječje odmaralište opštine Voždovac iz Beograda. Skupile se bolske žene, odnijele im hrane, ženskih potrebština, odjeće i obuće, ne što im je priticalo, nego većina tih naših, hrvatskih žena je to DOSLOVNO podijelila s njima. Što se dogodilo ? Kako bi se koji komad robe šporka, one nisu tile prat, nego u kontejner, u more, i po putu, i ajde u Caritas po drugo ! Vidile naše žene to ponašanje, neprimjereno ljudskom ponašanju, i neprimjereno nekom koji nema ništa, i traži pomoć, i digle ruke od njih. Ne boj se, nije ni JEDNOM doša njihov Merhamet, sve je to iznila na svojim financijama Općina Bol.
,
A onda su in počeli dolaziti muževi, dezerteri kako iz HVO-a, tako i iz ABiH. Počele noćne racije, VP HV-e u zajedništvu s VP HVO-a ih vadili iz ormara, i ispod postelja, di su se skrivali, i vraćali ih nazad u Bosnu...

Moga bi ovako do prikosutra, ali čemu ? Šta god smo im više učinili, to smo im bili mrži !

Ja imam libre iz AKL-a o slanju humanitarnih poruka za BiH. Preko 75% je išlo muslimanima, jedno 20% Hrvatima, i ne više od 5% Srbima. Pa isto, kad bi u A PPS-u AKL-a vidile (Sanela i Sabiha) mene, Jakšu, ili Duška, rekle bi, da mi čujemo, idemo mi, doćemo kad bude Bore !

Pomozi sirotu na svoju sramotu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 08, 2019 7:37 am

Blagdan je svetog Dominika, utemeljitelja reda propovjednika, ili, po narodsku, bilih fratara. Ima ih po cijeloj Hrvatskoj, a naročito uz obalu, i na otocima. Dubrovnik, Korčula, Stari grad na Hvaru, Bol, Split, Trogir, Čiovo, Zadar, i mnoga druga mjesta danas slave ovog sveca, čiji je red donio prosvjećenje, kulturu i znanost u naše krajeve. Svim svečarima, iskrene čestitke.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Aug 08, 2019 3:24 pm

Crveni talibani to ništa ne priznaju.Kažu da je pismenost krenula od druga in Lenina. :?
9a6r

Postby 9a6r » Thu Aug 08, 2019 11:42 pm

Još ovu noć u crvenom gradu i neznam kad ću više noćit.Sad vidim kako ti je kolega. :shock: :? U Splitu ima zdravih Vlaja pa spase situaciju.Ovdje je Bog reka laku noć. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Aug 09, 2019 6:16 am

Twin Peaks...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK