by 9a2jg » Wed Aug 07, 2019 3:23 pm
Slušaj, ja puno znam, i još bolje pamtim. Ponoviću što sam već dvaput pisao, sada, treći put, i Bog pomaže. Došle su ovdje , ispod moje kuće, muslimanke s djecom, smjestili ih u Dječje odmaralište opštine Voždovac iz Beograda. Skupile se bolske žene, odnijele im hrane, ženskih potrebština, odjeće i obuće, ne što im je priticalo, nego većina tih naših, hrvatskih žena je to DOSLOVNO podijelila s njima. Što se dogodilo ? Kako bi se koji komad robe šporka, one nisu tile prat, nego u kontejner, u more, i po putu, i ajde u Caritas po drugo ! Vidile naše žene to ponašanje, neprimjereno ljudskom ponašanju, i neprimjereno nekom koji nema ništa, i traži pomoć, i digle ruke od njih. Ne boj se, nije ni JEDNOM doša njihov Merhamet, sve je to iznila na svojim financijama Općina Bol.
,
A onda su in počeli dolaziti muževi, dezerteri kako iz HVO-a, tako i iz ABiH. Počele noćne racije, VP HV-e u zajedništvu s VP HVO-a ih vadili iz ormara, i ispod postelja, di su se skrivali, i vraćali ih nazad u Bosnu...
Moga bi ovako do prikosutra, ali čemu ? Šta god smo im više učinili, to smo im bili mrži !
Ja imam libre iz AKL-a o slanju humanitarnih poruka za BiH. Preko 75% je išlo muslimanima, jedno 20% Hrvatima, i ne više od 5% Srbima. Pa isto, kad bi u A PPS-u AKL-a vidile (Sanela i Sabiha) mene, Jakšu, ili Duška, rekle bi, da mi čujemo, idemo mi, doćemo kad bude Bore !
Pomozi sirotu na svoju sramotu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja