Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Fri Apr 21, 2017 1:42 pm

Soudani je pomilovan te će nastupiti za Dinamo u sutrašnjem derbiju sa Hajdukom na Maksimiru.Močvara još nije isušena.Kad će,nezna se. :x
Sve ovo me neodoljivo podsjeća na HRS.Neznam di mi je žena spremila masku,peraje i disalicu. :D

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 21, 2017 1:52 pm

Ma kakav HNS, kakvi bakrači, ovo šta se na škoj događa je bolje od bilo koje meksičke sapunice. Za popodne je opet (SDP) sazvao "spontano" okupljanje mladih, pod budnim okom načelnika i direktora komunalnog poduzeća.
Za utorak je skup u Supetru. Nisu znali di će. Svoji među svojima...

Ali, nisu krivi oni. Kriv je Slobo Milošević, on je njih naučija kako se "loži" raja, kako se "spontano" okupljaju, od Stare Pazove, do Kosova i Metohije, on im je otvorio oči, i pokazao put. Ko ne vjeruje, ili mu je ishlapilo pamćenje, neka uzme dokumente iz perioda 1986 do 1990.g. , a naročito 89' i 90'-u. Poslije toga, samo preslike, po uhodanom obrascu.
Isti oni koji su 90' i 91' registrirani u Pokretu za Jugoslaviju, i sada vode prosvjede. Odmak je jedino u vanjskom ponašanju, onda su igrali na Studencu (centar Bola, di je sad kafić Yolo) kozaračko kolo, a sad ih je pukla velika skrb za iseljavanje mladih, moš mislit.

Srića moja šta san vanka svega toga, i šta ne pripadan nijednoj stranci. To ih i muči, zato mi i podmeću, jer čitaju ovo i oni, i znaju da ZNAMO. I da nan nisu ni dlake od mudiju u morši. Jer se nismo išporkali.
No, igraju prljavo, i ne može svršit dobro.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Apr 22, 2017 10:27 am

Jaka demokracija vlada u HRS-u.Da legitimni član Saveza nesmi otvoreno iznit svoje viđenje stanja a da te ne izbace sa Foruma.A šta je najtragičnije oni sami govore da taj Forum nije od HRS-a?Pa ako nije zašto ne puste ljude da otvoreno bez straha pišu što im je na umu? Koji ste vi boljševici :!: :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Apr 22, 2017 11:58 am

Sedmero ih je iz Pokreta za Jugoslaviju, a desetak od članova potpisnika peticije da se vrate s rezervnih položaja na Velebitu.

I takvi ti vode politiku, šireći demagogiju da oni to sve rade zbog i radi domicilnog stanovništva i mladih na otoku ! Moš mislit.
Neka im Porezna usporedi šta su imali 1990' i danas, i neka zbroje sve porezne kartice, ne triba za to fakultet. Algebra pučke škole.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Apr 22, 2017 12:45 pm

Na pazaru Sućidar mali štand od SDP-a,muškarac i žena skupljaju neke potpise.Nisan ih tija pitat u svezi čeka.Bit će Agrokor?

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Apr 22, 2017 12:48 pm

Možda za QSL-ke od Emira. Evo, i sada se samospotira, tu više ne triba trošit riči, a opet, ne moreš mučat. Ja ga jučer spotiran, on to nije moga svarit, i , minut poza mene se samospotira ! Zdrav u glavi ? Pero će već odgocvorit, ka da ga sad vidin, ak mu Nikša dopusti.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Apr 22, 2017 1:04 pm

Šta će ti on? Zašto ga uopće spominješ? Smatram da takvi likovi nisu vrijedni spomena a kamoli da se o njima diskutira.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Apr 22, 2017 1:10 pm

Ne triba on meni, ni milimetra ! Samo, vidiš kako ekipa iz ZARS-a dijeli gradske pare, njegovom klubu DA, a onima u Dubravi, šta rade, šalju QSL-ke, ni kune ! Hrvatski primjer kako ne treba davat novce ! A da počmemo RK Odašiljači i veze ? Ili o onome šta san ti pisa u PM ? Moga bi do prikosutra...
Osnovni je lajtmotiv da ne treba bit pošten, i slijedit osnovne zasade RA pokreta. Onda ti dodijele pare...

A QSL-ke ? Pa sam mi je Emil, sada predsjednik ZARS-a, mahnuo rukom, i nasmija se, kad san pita di su njegovi odgovori na moje direkte !
Sada taj isti Emir vodi Ivicu 2HW na skoru IOCA ekspediciju, a on mi nekoliko godina ne uzvraća karte ! Od prosinca je u mirovini, ma isto ne šalje. Ne možeš ti starog psa naučiti novim trikovima...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Apr 22, 2017 1:25 pm

A tu ništa nemoš napravit ni popravit,samo pokvarit odnose sa dotičnim drugovima.Meni je tužno to i zbog činjenice što su to stari RA ka i mi pa računam da bi ja njima odma uzvratija sa karticom ako im baš triba.Nikad to nije bija problem.9A9A karticu nikad nisan vidija.Od 9A2HW sam primija jednu via buro.Ovo bi i na Sudu reka.Šteta,jer malo nas je ostalo,svi bi tribali bit jedan za drugoga ka judi.Sa Emilom kao i sa Ivicom nemam problema ni otvorenih pitanja.Kad ih vidim,doduše sve rjeđe,javim im se,pružim ruku i oni meni.Zaista je bez veze da se odnosi hlade radi QSL kartica jer je obveza ispisat karticu nakon QSO-a koji je uveden u LOG.Neznam,možda san ja blesav,pripošten ili nešto treće? Svi su oni više mojih sigurno via buro primili.I poslat ću in opet.Uvik mogu reć svakome da je moja otišla prima njima.A više puta san reka da ako kome fali moja,rado ću poslat drugu ako triba i direktno o vlastitom trošku.Ja mislin da poštenije ne može? Volim da mi nema ko prigovarat.Tako me naučilo.Ja ne kasnim na posao,dolazim uvik ranije.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Apr 22, 2017 1:50 pm

Zaista je bez veze da se odnosi hlade radi QSL kartica jer je obveza ispisat karticu nakon QSO-a koji je uveden u LOG.Neznam,možda san ja blesav,pripošten ili nešto treće?

Ne mogu se s tobom složiti. Jer, nije riječ o "hlađenju" odnosa, pogotovo s moje strane, nego, nazovimo to pravim riječima, drže me za pizdu, a pizda nisan !
Iznenadija bi se ti, s koliko san (po godinama) starih RA radija, kune se u QSO-u da će poslat kartu, ja, naravno, posla svoju, on svoju nikada !

I rečeni Ivica, ja ga radio sa svih IOCA aktivacija, koje je on, BTW, odrađiva usput, jer je tamo iša na radni nalog, posla QSL-ke, on svoje nikad !
I ko sad šilji kurac, i zahlađuje odnose ? Ja, koji san korektno posla karte, i učinija sve šta je do mene ! Još san ga i spotira, više puta, da šta prije odradi potreban broj veza !

Svi se ti, koji ne šalju, sakriju iza QRL-a, odgovoran posao u MUP-u, malo slobodnog vremena, i te fore... Kako onda promptno šalju Mato 3SM i Kiko 9K ? Ili su oni "izrodi" ?
Drugovi i gospodo, nemojte zajebavat RA puk u Rvata, koji nije blesav, nego je izlagan, i izmanipuliran, do maksimuma.
Neće bit druge, nego sve resetirat na tvorničke postavke, počet ispočetka, ko priznaje temeljna načela, pa bolje imat 200 (ne Tuđmanovih obitelji) RA, nego 2.000 .
Last edited by 9a2jg on Sat Apr 22, 2017 3:16 pm, edited 1 time in total.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK