QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a6r » Sun Mar 18, 2018 9:43 am

"Laže selo,lažu ljudi...." :D
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Mar 19, 2018 9:47 pm

30.1.2018 boli zaslané QSL lístky týmto staniciam: OM7TJ,OM7AES,OM8AC,OM8BU,OM8FF,OM8GY,OM8KD(+8TA,8API),OM8LA, OM8ST,OM8VL,OM8YW,0M8ACP,OM8ADM,OM8AHJ,OM8AIK,OM8AJD,OM8AML, OM8AND,OM8ARG,OM8AVI,OM0AD,OM0DC,OM0GT,OM0IM,OM0LT,OM0MW, OM0TM,OM0TT,OM0WR,OM0AMB,OM0ATR,OM0AWW a pre okres KNM.

Tako to rade kulturni QSL manageri, kao ovaj, OM3JW, Števo.

A ne jučer, paket u Mirka i Slavka, pa ga danas čeka samozvani doajen na naplatnim kućicama u Longfield-u, sve za uzdaničke i državotvorne klubove. OZNA sve dozna.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 22, 2018 3:19 pm

Došla kuverta iz Japana, šalje Zoro, da kuda će, unutra dvije QSL-ke E31A, za 12 veza i 7 bandova, ne mere omanit.
U nas platiš, ali ne dobiješ. Zato mi nikad nećemo stić Japan.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 24, 2018 11:08 am

QSL karte stižu iz ruke u ruku i to me ne brine ko ih donese bitno da su stigle do mene .. to je veseli radio amaterizam koji volim ..

Ovo napisa Mato, 9A3SM, i ostade živ. On , ama baš nikada, ne propušta priliku da, direktno, ili indirektno, svejedno, ukaže neukom RA puku u 9A kako je uvriježeni sustav QSL-iranja dobar !
I zadnja budala zna da nije. Npr. pođimo samo od ugovornog odnosa, član-Savez, član ne dobija ono što je platio.

onda su problemi i sa slanjem QSL karata od strane menadžer5a jer sam se osobno nekoliko puta uvjerio da su poslani paketi sa QSL kartama vraćeni sa adresa na koje su adresirani jwer taj klub nije na toj adresi ...

Još malo laži, da "podrže" Marinkovu rabotu. Moj klub i ja smo najbolji primjer, poslali, na propisanom obrascu gdje da se šalju karte, Marinko po svome, samo da napakosti meni i klubu.

Sreća moja, pa sve što tvrdim mogu i dokazati, za razliku od raznih navijačkih laprdanja.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Mar 25, 2018 11:27 am

Bili smo frendovi na FB-u.Nikad ništa nije napisa niti lajka već me bez razloga jednog dana ogadija.Ničim izazvan? Srića da ima opcija blokiraj. :D Bez uzrujavanja odjebeš ko ti ne paše.
Ne želim nikome zlo pa ni njemu,Bože sačuvaj ali što dalje od mene to bolje.Tako kažu i za pandure.Znamo da moraju biti tu ali da ih nešto volim vidit i ne baš.Mato je slučajno policajac.NHF

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Mar 25, 2018 11:52 am

Pazi, njih dva su frendovi, neman ja ništa protiv, samo nečasne rabote prijatelja nemoj prikazivati svijetu kao "dobar rad". Neću mu zaboraviti famoznu izjavu, citiram, "da mi još dobro i dobijamo , koliko plaćamo " !

Po stoti put pišem, mi njima 1.000 kuna, oni nama dva paketića u kalendarskoj godini, sveukupnog troška 40 kuna ! Veći profit nego drogaški kartel u Medelinu !

Prošla godina je ušla u Guinness-ovu knjigu rekorda, po mnogim njihovim gafovima, ali jedan je bez konkurencije , NI JEDNO PISMENO, IZ KROVNOG SAVEZA SVOJ ČLANICI - RADIO KLUBU !
To se ne pamti, od 1948.g. , do danas, punih 70 godina !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 29, 2018 9:04 am

I jučer, mi njima uplatismo tisuću kuna, oni nama, u 2018.g. jedno veliko NIŠTA !
I opet sam im napomenuo da sam, na NJIHOVO insistiranje, prije dvije godine SLUŽBENO poslao adresu za slanje QSL-ki klubu, a da se QSL manager na to ne obazire, i šalje po svojem nahođenju !
Ko koga ovdje prca, i još mu uši vrti ?
Mi njima pare, oni nama , ni pismena, ni QSL-ki ! Ovo je tipični robovlasnički odnos, a njihovo ponašanje sileno, osorno, s visoka, kabadahijski...
Dokle ovako ?
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 29, 2018 3:26 pm

Bolje vam je te šolde slat recimo u D.A.R.C. Od njih bi puste QSL-ke priko godine primili. ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 29, 2018 7:32 pm

Uvik ista priča. Više dobronamjernih i poštenih ljudi, mi je , zadnjih desetak godina, govorilo, manje - više, iste riječi. Odgovor s naše strane je uvijek isti, i konstanta, ne plaćamo mi zbog QSL biroa, nego da smo U SUSTAVU, a ne izvan njega ! Ni ovako, unutar sustava, ne mare, i ne informiraju RA javnost, o našim prijedlozima, primjedbama i sugestijama, možeš zamisliti što bi bilo da smo izvan sustava !

U 2017.g. smo dobili JEDAN JEDINI tiskani list papira iz tajništva HRS-a, na tom listu je bio isprintan račun, za uplaćene članarine ! Ni to ne bi bili poslali da im to nije zakonska obveza !

U 2017.g. sam isprintao radnih materijala koje su oni slali mailovima, troška 150 kuna. Oni pak nisu poslali članicama - klubovima ni jedan jedini list papira. To se nije dogodilo nijednom u zadnjih 70 godina !

QSL biro funkcionira na principu Mirko & Slavko, i na rodijačkom mentalitetu, i načinu ponašanja, na "dođem ti" ! To zna i vidi cijela Hrvatska.
Samo slijepci kraj zdravih očiju, članovi IO-a i NO-a, to ne vide, niječu, i tjeraju po svome. Lakirovka do nebesa. Manager laže o svom "radu" i obujmu posla, a te "fore i fazone" vladajući "piju", bez mineralne.

U ovoj godini nismo dobijali QSL karte. Nije kriv QSL manager, nego odgovorna osoba HRS-a, koja se, do današnjeg dana, nije udostojila meni odgovoriti na mail iz lanjske godine. To mu je kućni odgoj, i reprezentacija odnosa HRS - radioklubovi. Umjesto njega , a uz njegovo znanje, možda i podršku, odgovara manager, salvama prostota, prijetnji i laži. To je slika i prilika rada QSL biroa HRS-a.

Reče Isus svom pratiocu, u Getsemanskom vrtu : Djeni mač u korice, jer, tko se mača laća, od mača i pogiba.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Apr 01, 2018 9:01 am

Nema QSL-ki, nema QSL biroa, nema QSL managera.
Nije aprili-li...

Mi platili.
Nije prvotravanjska...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK