Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Thu Jun 15, 2017 6:53 am

http://www.index.hr/sport/clanak/preokr ... 77005.aspx

Cila Rvaska govori da je Anemični lutka iz Brisela. Mora bit da je to stvarno tako, jer su sve činjenice odavno stigle u Brisel, pa je, valjda, neko nazvao, i reko : Alo Bing, ovdje brat, kaj se to vadi verbalni delikt iz socijalizma ?

I još jedno slovo, koincidencija, ili ne. Odmah po izlasku mog prethodnog posta, izašo post, na indexu.hr , o Brodarskom institutu u Zagrebu.
Slično kao Imunološki, samo nisu imali (ikakve) lobiste za sredstva priopćavanja, da senzibiliziraju javnost. U blokadi od prošlog prosinca, nisu dobili 4 plaće, vlasništvo države, isto kao Imunološki , neko je bacio oko na prevrijednu lokaciju na kojoj se nalaze.
Isto kao Imunološki, ono što su radili radili su vrhunski, jedini u ovom dijelu Europe. Djelatnici, prisiljeni ići po bijelom svijetu da priskrbe kruh obitelji.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 17, 2017 6:59 am

http://www.index.hr/black/clanak/jedno- ... 77350.aspx

Ja više neću pisati o toj osobi, sve sam napisao.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jun 17, 2017 8:01 am

Koki,čim je došao na čelo HDZ-a bilo mi ajmo reć sumnjivo,mada san ga cilja već dugo a pogotovo kad je uša u EU Parlament a kad se kandidira za predsjednika vlade milijun posto san zna da je to samo igrokaz čiji je scenarij napisan u centru moći.Nekima san reka da san milijun posto siguran i da bi da godišnju plaću da će bit instaliran za predsjednika vlade.Sve je namišteno Koki moj.Ti si inteligentan čovik ne virujem da i ti nisi zna? Ka da i sad neznaš koji mu je idući potez.Pročitani su oni ODAVNO ! Dosta ti je bacit pogled ko vlada Njemačkom,Francuskom,gay parade.Nisam ja neinformiran samo neću sve da pišem a i neda mi se tipkat,HI.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jun 17, 2017 1:44 pm

Vidiš moj Reni, za razliku od tebe, ja iman volju pisat, ali ne smin.

Sin mi radi u koncernu prid slomom, ja ne smin zucnit !
Ćer mi nezaposlena, ja ne bi, po nekima, smija pisat o stotinama tisuća uhljebljenih po stranačkoj ili partijskoj pripadnosti.
Ne smin pisat o ratu u BiH , jer presude hercegovačkim Rvatima nisu pravomoćne.
Ne smin pisat o maloj penziji, jer skaču neki koji imaju nepripadajuće penzije, dva i tri puta više od moje, od Vukovara , do Splita, zovu, prite, boli me kurac za njih...
Ne smin pisat o obrani Hrvatske, jer su mi u mistu na vlasti oni koji su bili 91' na listi Pokreta za Jugoslaviju, i njihovi sinovi ! Od načelnika, naprid...
Ne smin pisat o neradu 9A QSL biroa, a sam sam platio, ove godine 400 kuna HRS-u, od svoje mirovine. UDBA-ši, koji su išli 93' u penziju imaju 2,5 puta više od mene ! Isto ja njima platih piće !

Fala dragon Bogu na ovo zeru zdravlja, operateru za internet, i ženi šta me (još) trpi, biće bolje, neko viče, na istoku stare priče...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jun 17, 2017 5:42 pm

Koki,ja znan da si ti uvik bija duševan čovik.Pa di neš platit piće tin jadnim UDBA-šima? Uvik pomozi sirotinju. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jun 18, 2017 12:45 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/mlad ... 77531.aspx
Dokle smo došli, mila majko, dno dna. HDZ uveo verbalni delikt. Bože mili, i to na tekst ispod kojeg se čovjek potpiše, i stoji iza njega !

A valjda su izvadili građevinsku dozvolu za onaj novi (najveći) zatvor u Hrvatskoj, šta su ga u (predzadnjoj) izbornoj promidžbi obećali gradit u Imockomu ?
Neće tribat booking.com za napunit ga, a, Šute mali ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jun 19, 2017 10:11 am

Čitan jučer (naručeni) članak u Jutarnjem, a danas u elektronskom izdanju Slobodne, o zagrebačkim "biznismenima" koji delaju po Bolu, zadnjih 20 godina. Sve Mamićevi jataci i prijatelji. Sve došlo iz Bosne, sa iste lokacije. Ćurković, Ivančić, Šarić, Renić, sve me to podsjeća da smo u svojoj državi građani drugog reda.

Kad se oni pozivaju na red i zakon, onda mi ostali ne znamo, da li bi trebali plakat, ili se smijat. Da skratim, isti ti općinski vijećnici Bola, koji se tako "gorljivo" bore za koncesije na Zlatnom ratu, su tim istim likovima, dali u srcu Zlatnog rata lokal u podkoncesiju, iako za to nisu imali zakonskog uporišta, znači ilegalno. Sada , 200 metara poviše niče noćni klub, istih vlasnika, jer su revni (u Bolu kažu : potplaćeni) vijećnici digli ruke za smanjivanje zaštićenog pojasa, a u korist sumnjivog kapitala. Na papiru, sve legalno. Šta je bilo ispod žita, doznat će se, kad - tad. U međuvremenu, čaršija, kao i uvijek, sve "zna", priča svoju priču, ko je kupljen, za koliko, kome drže muda u morši, ko je (pro)kocka, pa ga ajkule stežu...

Ja samo znam da se oni "diče" legalnim poslovanjem, a 1/3 hotela Kaštil su komunisti oteli familji moje žene, druge 2/3 odbijaju izvršiti povrat nasljednicima porodice Vusio.
Antun Plenković, tadašnji direktor Zlatnog rata, prodao gornjim "biznismenima", da se promijeni vlasnička struktura, i zamete trag, tako da vlasnici ne mogu ući u posjed SVOGA, ni sa presudom iz Strasbura !

Mutež sa koncesijama je zadnja brokva koju će zabit u dalmatinski turizam. Predzadnja je bila betonizacija, apartmanizacija i ibicizacija. Poslije toga-potop. Ne biblijski, nego rvaski.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jun 19, 2017 12:12 pm

Manolić javno pohvalija Plenkovića ali ne Antuna nego Andreja.Omar me jeza prošla niza kičmu :!: :?
Potvrdija je moje crne slutnje ali sumnje nije bilo. :(

73,9A6R

P.S. Sanader ovome ni postole nebi smija očistit
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jun 19, 2017 12:24 pm

Sanader ovome ni postole nebi smija očistit

Neće imat kada...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jun 21, 2017 1:34 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/rupe ... 78205.aspx

Imaju jedan brod, a i njega voze na remont u Hrvašku !

Nasmija me ovi komentar :
lako je slovencima ratne brodove kupovati kad ne trebaju imati brodske motore, već usidreni uz lukobran su u rh teritorijalnim vodama,
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK