23.03 sam poslao predstavku NO pitajući se kako, po kojim kriterijima mladi iz 9A1RBZ idu svake godine o trošku HRS-a na YOTA kamp. Danas je 24.05. i nisam dobio nikakav službeni odgovor. Trebam valjda otići u Zagreb osobno na uvid?
Pozdrav
Rolando 9A3MR
Evo, dođe dan, u 8 godina ovog foruma da ja kvotiram političkog i sistemskog neistomišljenika.
Ja ne guštam, ka šta bi neki mogli misliti, jer jebu ga "njegovi". On još uvik nije svatija da je bio (i ostao) potrošna roba s kratkim vijekom trajanja ! Nije svatija ni uzrečicu : Poturica gori od Turčina !
Pažljivi analitičar događanja, od 2007.g. do danas se uopće ne čudi. Uzdanički klubovi-prirepci, tipa Pazin , Supetar i Gomilica, su samo kulisa za balkanski folklor, u kojemu se za ko je tura, a ko jazija.
Prije osan godina san pisa, pišem i sada, ko ećim iz Travnika : Za izliječiti dušu, pogledati završetak, i početak, kultnog hrvatskog filma , Bakonja fra Brne. Kolike je izliječilo, majko mila...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja