by 9a2jg » Tue May 02, 2017 1:09 pm
Čitam policijsko izviješće, na Marjanu su se tukli za fažol ! Odma san se sitija rata, i Veloga mista, kad su se Splićani sklanjali oko crkvice svetoga Jere na Marjanu, gladni, žedni, nikakvi...
Pouzdanik mi javlja iz Osijeka da je, prema izviješću Grada, skuhano 500 porcija više nego lani, a da bi gladni ljudi bili pojili još duplo ! A da oni pusti svit nije otra put Irske, bilo bi tuče, ka na Marjanu !
Bandinjo je obuka bilu kutu, i glumija kogota, da bi sa zadnjon kacjolon reka da mu je skočija bruh, jer da je diza kazan od 80 kili ! Je kurac, jutros je treba bit na čitanju optužnice, zajedno sa pročelnikon Lovrićen (onom koji "dili" pare ZARS-u i klubovima), pa je onda to (namjerno) odgođeno, dok se ne vrati s operacije bruha !
Interesantno, ja dragovoljac DR-a, čeka godinu dan za istu operaciju, njemu se, navodno dogodi ujutro, uvečer ga , tobože, operiraju. Bojišnicu je vidija ka i Maminjo, kad je nosija 50-ak šteka duvana borcima na prvim crtama, ali isporučeno u "debeloj" pozadini. Šteke, naravno, kupljene za društvene novce. Ka i zvona za 40.000 eura u Posušju.
Ovi iz Vukovara mi se više ne javljaju. Ne sekiran se ja, to su obrazi, meni su samo lani i preklani poslali jedno tridesetak istih molbi za novce. Koliko su razbili ploča na ćirilici, mogli su bar nekoliko obitelji osigurat sa spizon za godinu dana ! A di su troškovi Policije, pritvora, istrage, sudstva, izvršenja kazni, mogli su naranit mali kvart.
To te ja pitam.
A di je onih 5,5 iljada nepripadajućih braniteljskih penzija ? Šta oni koji je prima, a zna da je prima bespravno, ne podili s onim koji stvarno nema ? A sve veliki kršćani, moš mislit...
Trenutno je prijenos iz Sabora interesantniji, škužajte, čujemo se...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja