Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a2jg » Wed Apr 05, 2017 4:43 pm

Fermaj malo...
Nisan ja drug Goran, pa da, rečimo, nazoven našu uzdanicu Profesionalcem. On je, naime, sam napisao da je on , citiram, ambasador WRTC-a, u 9A.
Svaki ambasador ima imunitet, pa, slijedom događaja, on je unaprijed amnestiran za sve nemoralne čine, za koje će dizati ruku, samo da ne talasa, i da , na kraju, dobije naše novce , za bidne Nijemce.
A u Švabiju će ić Lufthansom, navika je na nju, od Brazila, nadalje. Kad ditetu daš prst, on uzme cilu ruku...
On , i njegovi prike iz Pazina, su, u dogovoru s čelnicima HRS-a, kandidirali predsjednika kluba, koji je i dobio priznanje i novce HZTK.
To nije ni prvi, ni zadnji amoralni potez miljenika i podobnika režima, koji će učiniti sve samo da njemu bude dobro.
Uzdanički klubovi, i HRS vrhuška se kupaju u samozadovoljstvu, i našim parama, a predstavljaju ispod 10 % ukupne RA populacije u 9A.
Dokle ćemo to trpiti ?

Evo i linka, o "zasluženoj" nagradi i priznanju http://www.hztk.hr/novosti/odluka-o-dod ... 16-godinu/ .
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Apr 05, 2017 6:00 pm

A antene na podu ! Jaka nema "aktivnost". :roll:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Apr 05, 2017 7:37 pm

Da se razumijemo, nisam ničiji odvjetnik, svako neka brani svoj pristup hobiju kako želi, ili ne mora uopće, na volju mu. Svi smo mi imali neke "rupe" u bavljenju hobijem, zbog samo nama poznatih razloga. Nekome je bio rat, nekome posao, školovanje, ljubav, stotinu je razloga, i / ili izlika. Zato ja nikome to osobno ne nabacujem na nos, nema razloga.

Klub je nešto drugo. Uvijek jedan, ili njih par više potegne, ostali se šlepaju. Nije normalno, ali je životno, kad su antene na podu, razapinje se onaj koji je najviše poteza.

Znam ja da je Uzdanica protura "informaciju" da u Pregradi dobijaju priznanja, a antene im na podu. Interesantno, kako svako vidi drugog, a ne vidi sebe !
Godinama, i desetljećima, se radi na svoj znak sa klupskih uređaja i lokacija, raubuje se društveno, u osobnu korist i probitak.
I onda, to mu nije dosta, sad je progura svog prešidenta za priznanje i novce HZTK. Niko ga nikad nije nigdi čuja.
Prije par godina je pokuša onog drugog prijatelja Marka progurat za isto, pa nije zna napisat, i "obrazložit" kak spada.Sad su mu, vjerojatno, napisali drugi, a velmože u HRS-u amenovali.

Tri dana do skupštine, predsjednik, podpredsjednik, članovi IO-a, NO, niko se nije obratio članstvu. Ivo je nešto pokuša, jednostavno ga ignoriraju.

Informacijska blokada, teror manjine nad većinom, ni zadnju ni ovu skupštinu nisu dostavljeni ikakvi radni materijali (zajedno, preko 100 stranica).

Đuka dela, a oni se šepure ko paunovi. Za Ministarstvo figurira Đuka, HRS se nigdje ne spominje.
Idemo na bolje, samo mi toga nismo svjesni ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Apr 06, 2017 7:58 am

Uvik PODOBNI a na SPOSOBNI i oni koji su zaslužili.Ova priznanja čitaj novce,godinama rotiraju između tih par uzdaničnih i onih drugih klubova :x
Male ko hebe.A to nije ni ljudski,ni fer a ni po onoj prevedenoj "Bosančici". ;) I to će uvik tako bit jer ka papagaj ponavljam da je sve na krivim temeljima postavljeno.Istina,i u onom sustavu mi u Dalmaciji smo primjerice dobivali mrvice sa stola iz tog istog ZG.Međutim lokalna zajednica je imala koliko-toliko "sluha" za ovaj naš hobby,pa nekima davala CZ,nekima ona vojska,ZTK ..sigurno ću nekoga ispustiti.
Sad više nikome ne tribamo a nema baš ni novaca za ove naše "pi...je".Tako to zajednica percipira.Nemamo ni Đuku koji će sve lipo u celofan prezentirat kome triba.Tako ti stoje stvari.A ovih par klubova se nametnulo sa nekakvim"instant programima"za mlade! Već smo 1000 puta napisali koliko momak može naućit i koliko znanja i vještine usvojit za 5.5 dana na Mosoru,Orahovici.Svi ti "kampovi"nisu oni pravi,šest miseci ka ća bi tribali bit.
Važno je da se popune formulari,proforma prošli na "ispitu znanja". :) Poslin te operatere pod sviću moraš iškat na bandovima.Čast iznimkama.
Pa su tako neki na Rivi u Makarskoj doznali da su na Hvaru "položili"ispit :!: Da nije žalosno bilo bi smiješno. :( Jedan član ispitnog povjerenstva je i pokojni.
I tako....Moga bi do večeras ovako.Ako mi neko da protuargumente za napisano ali prave, ne frizirane,usta više neću otvorit.

Zdravi i veseli bili.

P.S.Rekli su mi da je G.S.RK" MARJAN" protekla u redu.Sritno in bilo.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Apr 06, 2017 9:13 am

Pisa san, a sad ću opet. U onom, "mračnom i nenarodnom" sistemu, kako novokomponirani veliki Rvati vele, se nije moglo dogodit da neko obnaša iole znatniju dužnost, i/ili obavezu, i da ga se još i nagradi, bez obzira kojim komadom karte, a novaca nikada nije bilo u opticaju.

Tako se nije moglo dogodit da u ZTK Split, koji god obnaša dužnost predsjednika skupštine, dobija je priznanje HZTK , i novce. Bilo je među nagrađenim i osvjedočenih KOS-ovaca i UDBA-ša.
Niko u državi Hrvatskoj nije ni trepnija, a kamoli diga glas.

Predsjednici uzdaničkih radio klubova, svaki je dobija, neko i po dva puta, ka doživotni predsjednik u Supetru. Valjda zato šta je navija, dok je gleda YUTEL, zna se za koga, iz udobne fotelje.

Tajnica ZTK, voditelj Zvjezdanog sela, ko jedan put, ko dvaput, uza svoju peterocifrenu plaću ! A meni , još od prije rata, nisu uplaćivali doprinose, za mirovinsko i zdravstveno, sad se posipaju pepelom.

Moran, odma poslin skupštine, pisat Pilatu, da za ovu godinu nominira tajnicu, ima sve uvjete, pozivni znak, peterocifrenu plaću, ne odgovara nikome...

Sad se u taj cirkus umiša i Pero. Čin pinku zatepli, eto ti njega, na putni nalog, na Vis, da "pregleda i doštima repetitor", via Hvar. Već viđeno. Štela.

Moja je srića šta san sve njegove laži i podmetanja sačuva, samo neka otvori usta, jedva čekan...

Bez oborite ribe.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Apr 06, 2017 9:30 am

Ruku bi u oganj stavija za okladu da ćeš oboritu spomenut.Samo me čudi kako si vino priskočija :?: :D
A ne jednom si reka da smo se mi izborili za ovu državu a ovi nam je preoteli...ili tako nešto.Znači da smo si samo krivi ?

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Apr 06, 2017 10:11 am

Stavija san u tekst oboritu ribu jer sam priču čuja od onoga koji ga je posluživa. Ne boj se, nije se mašija za portafoj, iako se sam pozva na oboritu ribu. Vino je bilo bijelo, od 0,7 l. (Čep nije vonja na umidecu...)

I tzv. doajen se sam bija pozva na sir i pršut, kad je pravija aktivacije, samo tu je priča malo duža, i prljavija. Ruka ruku mije, šporke obadvije. Podsjeti me da ti i tu priču ispričan, kad se vidimo...
Majke ti božje, moraćeš ti uzet i koji dan od idućeg godišnjeg odmora, ovi ti neće bit dosta, samo za ćut sve priče.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Apr 08, 2017 3:08 pm

Zovu me iz tri bračka mista, govore svi isti tekst : Tukalo bi pomoć uzdaničkom klubu u Supetar, istrošili su se za dnevnice, a skupština nije bila. Pa će se sazvat opeta, jopet pisat putni nalog, dizat gotovinu, trošit teško stečene dotacije.... Stvarno će in tribat pomoć.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Apr 09, 2017 11:24 am

Zato san noćas loše spava :!: Cilu noć san se okrića,žena govori kad ću se više umirit.Inače žena mi je Vlahinja. ;)
I onda jutros čitan na teletekstu da je škuri pobjedija u Kini..aj ća! Dva razloga za nemir. :cry:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Sun Apr 09, 2017 12:55 pm

Danas je na Bilogori ARG natjecanje.Lipo vrime,Cvjetnica.Trikoići,lisice po šumi,prijemnik i antena u ruci,vjetar u kosi. :D

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK