Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Sun Mar 26, 2017 2:43 pm

Slušaj Reni, nisan mislija pisat, Korizma je, vrijeme mira.... Jučer me zovu, vele, znaš di ti je jedan od HRS-ovih KV uređaja ? Di, odgovaran. U "šefa" od HRSVKS, u Osijeku, glumi RMZO !
Nemojte mene u govna umakat, velju ja, ionako mi se taj lik neće da javlja na skupštinama HRS-a (boli me kurac), valjda zato što sam pisao istinu o Haitiju, ili o "brzom putu" od troslovnog, do dvoslovnog sufiksa ?
Kako je počeja, brzo će i na jedno slovo !
Nije jedini, koji je iša preticajnim trakom u Lijepoj našoj...
Neka je na dušu onima koji su , navodno, radili veze, i onima koji su mu dali dva slova...
Da je i mecena, već bi ima jedno !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Mar 26, 2017 3:28 pm

Koki za neku stvar je tim likovima znak sa jednim slovom kad ga nisu zaslužili.Pa imamo tamo priko puta tebe jednoga takvoga.Di je sad? Nigdi.Uzalud dodjeljen znak.O čemu pričat?

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Sun Mar 26, 2017 3:52 pm

Otvorija san HRS NEW LOOK WEB,i vidin gori piše, ŠTO JE HRS? Kliknija san,čitam i onda naiđem na onaj podatak o osnivanju RK ZAGREB 1924 ! Ma koji Marconi,amater je bija za njih. :roll:
Koje falsificiranje povjesne neistine. :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Mar 26, 2017 4:27 pm

Sve san ja to pisa, onda su mi imputirali da ja ne volin Zagreb i Zagrebčane, a sin i ćer su mi gori !

Vinkovci, Dubrovnik i Beograd, su na Balkanu bili prije njih, s jednom golemom razlikom, u Zagrebu je bija Klub slušača koncertnih postaja, u kavani, s Sacher tortom i turskom kafom. Ali, kako da istina probije stoput ponavljanu laž ? Sve su upregli da ponavljaju njihovu istinu, čak su i pojedine pisatelje nagrađivali.

Ne bi više o tome, može, uz kavu i sachericu..., u Cukarina.

P.S. Ne moram , valjda, posebno napominjati da mi, zbog mog pisanja, nisu nikada odgovorili na moje QSL-ke za veze sa 9A90Z ? Očekivano...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Mar 26, 2017 4:40 pm

Naša san još neistina tamo.Jedna je recimo da održavaju digipitorsku mrežu.A u Kraljevici se dizalo one kartone da se utrne ! Ja san to gleda u direktnom prijenosu priko ineta.Pa onda fale IOCA program na sva zvona a koliko kuna će ove godine uložit u nju?? :roll:
Ima toga još ,nisan stiga sve pročitat.Triba ostavit malo za se smijat.
ARRL osnovan 1914 a RK ZAGREB 1924.Moš mislit. :roll:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Mar 26, 2017 7:13 pm

Kad spominješ laži, i njih, uvik mi se aktivira šušta, jebi ga, jače je od mene...

Čitam tamo Markove izričaje, naivno i nevino, mu se omaklo, veli , čekamo prvi kvartal, da vidimo ko je platija članarinu, pa da onda...

Deset godina to JA ponavljam, da oko 95% članova , koji imaju volju platiti članarinu, plati prije kraja ožujka. Znači, SVAKE godine se moglo, da se htjelo, početkom travnja objaviti listu plaćenih članarina, po imenima, pozivnoj oznaci, statusu(umirovljenik, radno aktivan, mladež, invalid), i pripadnost matičnom klubu.
Odgovorno tvrdim da se uvijek muljalo s tim, zna se i radi čega, glasova, izbora, broja zastupnika, elektronskog glasovanja...

I sad im je kriv excel, dobro da im nije kriv i Steve Jobs ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Mar 26, 2017 8:30 pm

Za sve strpljive .......svi brojevi časopisa od 2004. do 2016. su na jednom mjestu.....

Opet lažu, nije do 2016. nego do 2015. I tako vazda...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 27, 2017 4:37 pm

Posljedice su svakodnevno vidljive. HRS je neuspješniji od nekadašnjeg SRH. Prepušten je samoograniziranjem pojedinih radioamatera izvan HRS-a, koji dokazuju svojom inicijativom i ulaganjima svjetske rezultate. Problem dakle nije u nedostatku tehničkog interesa građana ili neatraktivnosti radioamaterstva, već u jednom povijesno i organizacijski nepotrebnom tijelu, koje tako sjajno oslikava općedruštvenu scenu.

2BX je to lijepo sažeo. Zato ga ova garnitura, kao ni prethodne, ne zarezuje ni abera.

Ovo vodstvo HRS-a daje iluziju članstvu da ima neki vid karikature od javne rasprave preko foruma. U biti, to je strogo kontolirana, usmjerena i besmislena rasprava, forme radi.

Čelnici HRS-a nisu nikada članstvu, ni zastupnicima predočili što je neko predložio za skupštinske dokumente, ali njima nije pasalo.

Nešto kao kontrola i uvid u elektroničko glasovanje.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Mar 27, 2017 8:21 pm

Ove godine Skupština nije na Cvitnicu !
Ali je zato točno u podne ka oni kaubojski sa Gary Cooperoom. :D Ko će glumit šerifa Kane-a?
Godišnja nagrada Nikola Tesla, Tin Jakšić iz RK Vidova Gora.Koji je to? Pa jebate skupili su više nagrada,love i priznanja od obitelji Kostelić :!: :roll:
Pok.Daki i Zlatko mogu proć.Ali to su nagrade za životno djelo.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Mar 28, 2017 5:53 am

Dva godišnja priznanja, oba u uzdaničke klubove ! Toliko su profanirali to jedino RA priznanje, da je to postalo karikaturno.
Što reći o Tinu Jakšiću ? Sve isto što sam rekao o Željku Šemanoviću. Korektna osoba, koju san zadnji put čuo na opsegu u bivšem sustavu. Koji je dobio priznanje samo zato jer je nominaciju pisao doživotni predsjednik RK, koji je u šemi i kompi s vladajućima, ZTK i bivšom ekipom HZTK. A oni su pustili korijenje duboko...
Neka se Ivan, Željko i Tin skupa pogledaju u zrcalo, i neka, ka zbor supetarskih (ne bečkih) dječaka, uglas zapjevaju : Zec, gadiš mi se...

Željko, Tin, i još par predratnih okosnica iste vladavine su pomogli Ivanu da se vrati u pauzi skupštine na kojoj su ga zdrave snage bile izopćile i izbacile iz kluba.
Nastupila su uvjeravanja, moljakanja i ucjene, pa i tihe prijetnje, oni ga vratili, on opet zasjeo na čelo ! A "zdrave snage" osnovale novi klub "Brač" gdje ih niko ne prca u zdrav mozak, ali gdje nemaju financijsku potporu lokalne zajednice, jer nisu u Partiji. Partijci su toliko umreženi, unucima je osigurano financiranje.

Ovo san ti napisa najkraće, duža verzija ima 4 lista tipkanog teksta, podkrijepljena izjavama očevidaca i učesnika te izborne skupštine, i 25 - godišnje strahovlade jednoumlja.
Dijeliće toga sam, svojom naivnošću, osjetio na svojoj koži.

Što reći, propali režimi, propali ustroji (o čemu je pisao 2BX) su se tako usidrili i ukotvili, da ćemo još godinama prosipati žuč, a oni dijeliti priznanja, nagrade i lovu, između sebe.
Ruka ruku mije, šporke obadvije.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK