by 9a2jg » Tue Mar 28, 2017 5:53 am
Dva godišnja priznanja, oba u uzdaničke klubove ! Toliko su profanirali to jedino RA priznanje, da je to postalo karikaturno.
Što reći o Tinu Jakšiću ? Sve isto što sam rekao o Željku Šemanoviću. Korektna osoba, koju san zadnji put čuo na opsegu u bivšem sustavu. Koji je dobio priznanje samo zato jer je nominaciju pisao doživotni predsjednik RK, koji je u šemi i kompi s vladajućima, ZTK i bivšom ekipom HZTK. A oni su pustili korijenje duboko...
Neka se Ivan, Željko i Tin skupa pogledaju u zrcalo, i neka, ka zbor supetarskih (ne bečkih) dječaka, uglas zapjevaju : Zec, gadiš mi se...
Željko, Tin, i još par predratnih okosnica iste vladavine su pomogli Ivanu da se vrati u pauzi skupštine na kojoj su ga zdrave snage bile izopćile i izbacile iz kluba.
Nastupila su uvjeravanja, moljakanja i ucjene, pa i tihe prijetnje, oni ga vratili, on opet zasjeo na čelo ! A "zdrave snage" osnovale novi klub "Brač" gdje ih niko ne prca u zdrav mozak, ali gdje nemaju financijsku potporu lokalne zajednice, jer nisu u Partiji. Partijci su toliko umreženi, unucima je osigurano financiranje.
Ovo san ti napisa najkraće, duža verzija ima 4 lista tipkanog teksta, podkrijepljena izjavama očevidaca i učesnika te izborne skupštine, i 25 - godišnje strahovlade jednoumlja.
Dijeliće toga sam, svojom naivnošću, osjetio na svojoj koži.
Što reći, propali režimi, propali ustroji (o čemu je pisao 2BX) su se tako usidrili i ukotvili, da ćemo još godinama prosipati žuč, a oni dijeliti priznanja, nagrade i lovu, između sebe.
Ruka ruku mije, šporke obadvije.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja