Potencijalni kandidati bi trebali krenuti sa svojim izlaganjima i prijedlozima i skupljati potporu. Nažalost, čini se da neće biti ništa od toga pa zašto onda ne pokušati utjecati na one koji će po sili "da se HRS ne ugasi" nastaviti obnašati dužnost ? Ja mislim da tajnica, iako je politolog, ipak može bolje. Samo joj se ne da. Jer ne mora. A ako je netko legalnim putem natjera da mora stvari bi bile bolje. Za sve nas.
E moj Ivo, i ti si se uvatija na baketinu od "vladajućih" ! Posta si stjegonoša puzajuće revolucije, ali od repa, ne od glave.
Ono što je najbitnije su pravila igre. Vladajući varaju, i to bezočno. Još uvijek jedina "službena" informacija od jedine odgovorne osobe Saveza je da su izbori u rujnu.
Kad je Vincek počeja čačkat po tome, ispostavilo se (kako neslužbeno znamo) da će izborna skupština biti u listopadu. Razlog, prekratko vrijeme da instaliraju "svoju" administrativnu djelatnicu.
No, što se izbora tiče, treba se omogućiti svim članovima neometan aktivni pristup medijima koje plaćamo. To se nije dogodilo zadnja dva puta.
Potencijalni kandidat treba znati precizan timing, formu, i redoslijed operacija. Sa svim tim elementima ONI mešetare, pa onda, čak i pametni kao rečeni Ivo, padnu na njihove štoseve, tipa " a onda neka bude novi-stari predsjednik da se Savez ne ugasi" ! To je toliko prozirno i jadno da neću na to gubiti riječi...
Nikada nemojte smetnuti s uma da je aktuelni predsjednik "izabran" većinom od jedne trećine zastupnika, u komplotu kojeg je sam, s drugovima iz ZARS-a zakuhao.
Sve, samo da ostane na vlasti.
Jedino častohlepniji od njega je bio Faraon. Pa je odlepršao u povijest. I ovaj će, samo je RA pokret IZGUBIO vrijeme od 2007.g. do danas.
Niko nije htio prionuti na izmjene Statuta, sada svi kukaju što je tajnica betonirala svoju Maginot liniju, nerada i neproduktivnosti. Vi, članovi HRS-a, svojom pasivnošću, ste joj to omogućili !
Niste morali s Kokijem dijeliti mišljenje, ni popiti pivu, ali ste mogli učiniti nešto za Savez. Niste učinili ništa. Vi ste sukrivci s njom.
I još jedno slovo. Vincek , kao kandidat za predsjednika nije dužan podastirati programe tipovima tipa "pametni" Martin, drug Džugašvili, i članovima IO-a koji navrate na "neslužbeno" mjesto, forum HRS-a.
Nije HRS forum jedini put i način informiranja članstva. Pogotovo u uvjetima kada su u vladajućih igla, škare i konci, baš kao i zadnja tri puta, kada su se resursi Saveza obilato koristili za uvjeravanje zastupnika i klubova da je novi-stari predsjednik jedina realna opcija da se spasi (!!!!!!) Savez.
Očito je da su, i inače razumnog, Ivu zavarali. Kako onda neće one manje pametne, i nepametne ?
Ponoviću se, goreg predsjednika od aktuelnog ne možemo dobiti.
Ne sumnjamo da će se (opet) boriti svim nedozvoljenim i dozvoljenim sredstvima, pretežito o trošku HRS-a, da ostane na vlasti.
Kad su Talijani okupirali Bol, na Domu kulture su napisali velikim slovima : VINCEREMO !
Sutradan je, ispod toga, pisalo : VEDEREMO !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja