Bez uvrede, nisi shvatio, ne tangira mene što Pero piše, nego što je on sebe uvjerio da je najbolji operator u 9A, najbolji predsjednik, najbolji konstruktor, najbolji organizator, i šta ti ga ja znam još...
On je, odmah po primopredaji vlasti, 2007.g. pisao Mati i Kreši, misleći da su oni bedasti, i da će sve progutat što on nadrobi. Zato mi je Krešo i poslao njegov mail, kojega i danas čuvam.
A on jadan, odveo HRS u slijepu ulicu, nakrkao dugove, po sudskim odlukama, čije posljedice osjećamo i danas...
Vidio si da je i njegov znak na onome spisku...
I on je jedan od onih što su društvenim sredstvima pravili privatne feude, kojima u ovim izuzetnim vremenima (ekspedicijama) nisu mogli pristupiti obični smrtnici - članovi Narodne tehnike Hrvatske.
Pa takvi su i preimenovali Narodnu tehniku Hrvatske u HZTK, jer nije više ni narodna, ni hrvatska.
Moga bi ovako do sutra...
A taman smo jutros na misama slušali kako Isus veli Petru da ostavi sve, ide za njim, da će ga učiniti ribarem živih ljudi. Ovo "živih" stoji samo u izvornom tekstu, ne u "običnim" biblijama.
Znači, i prije dvije tisuće godina su razlikovali žive ljude, od "mrtvih" duša, kojima se baratalo, po potrebi, od devedesetih, naovamo.
Ima još...