QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Mon May 27, 2024 6:08 am

Kako je ova godina prepuna znakovitih obljetnica, ne smijemo zaboraviti i jednu važnu ; za nešto više od mjesec dana obilježiti ćemo uredovanje v.d. QSL managera, 4 godine bez javnog položenog računa šta, i koliko, i kome, košta 9A QSL biro.
No, nije on kriv, nego NO i dvije odgovorne osobe HRS-a. Od glave riba smrdi, ka i uvik. To ne znači da on nema glavu. Ima, ali ona ne služi za financijske pokazatelje ovcama-bankomatima, nego da, 3 puta, u 4 godine, napiše koliko je u gram poslao karata kojem klubu! Pa majku mu staru, niti smo betežni, niti maloumni, očito nas za takve drži.

Inače, javio mi se još jedan prika, iz jednog malog kluba u unutrašnjosti, potvrđuje moje, i tuđe riječi, da u neovisnoj Hrvatskoj nisu nikad dobili karte uslugom Hrvatske pošte ! Mašala !

Zadnji put, za svetu Lucu, ovi put su neki dobili, pred Tijelovo. Sve go vjernik, moš mislit...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 31, 2024 1:34 pm

Kako napisah, 5,5 mjeseci bez da smo išta primili sa 9A biroa. Nije valjda da će v.d. manager nadmašiti Marinka ? Svi su izgledi.
U JNA je postojala čuvena izreka : Kontrola izvršenja je osnov izvršenja ! Znači šta ? Zakazale su odgovorne osobe HRS-a. Drug Laureat ne smi zucnut, jer mu ovaj liferuje QSL-ke za privatnog managera, pajtosa, koji to hendla za gastarbajtera, koji nam se smije, za 300 kuna. Već 25 godina, a tih pišljivih 300 kuna plaća zadnje 4 godine. I sad ko je tu lud, a ko blesav? Ja nisam, majke mi!
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 07, 2024 6:02 am

Da se ne ponavljam, a opet, moram, ne mogu pojmiti da QSL biro radi 4 godine bez položenog računa koliko nas godišnje to košta?
U par navrata su nas informirali, u gram, koliko je poslato u klubove, NIKADA koliko je išlo za privatne managere (za naše novce) ?
Ta se rabota radi već 25 godina, svi šute, a samo se pokojnog Emira, i Talijane razapinjalo ! Naravno, trebalo je pažnju hrvatskih RA usmjeriti na nekog drugog, da ne vide što im se dešava pred nosom. Bit ću iskreniji i direktniji, sviđalo se to njima, ili ne, većina je to znala, ali su se pravili ludi ! Marinku nisu mogli ništa, jer je i on bio kotačić u toj mašineriji, pa je on držao vladajućima muda u šrafštuku.
Sad su počeli dijeliti QSL-ke po meeting-ima, koje mi financiramo, od Istre, preko Čepina, do sutrašnjeg skupa. To im je izgovor da ukrcaju lovu u privatne skupove, kakav je bio onaj istarski. Ukrcavanje par mladaca, u zadnji čas, je bila izlika za financiranje privatnog izleta i dokoličarenja, za naše novce. A za slanje QSL-ki, nema. Baš kao i za IOCA medalje, koje smo čekali mjesecima.
Emir se okreće u grobu.
Odavno su me upozorili da drug Laureat ne nosi osobno QSL-ke iz Zagreba u Split zato što je dobar ! Nosi ih da se ne vidi količina QSL-ki za privatnog managera, u konačnici gastarbajtera, za naše novce. Istraži tijekove novca, doboit češ sve odgovore.
Ma ljudi, nije sve ni u novcu ! ;) Nešto je i u linearima, stupovima, antenama...
Ima još, ali ostavimo nešto i za nastupajuće dane. Bude veselo. Ja vam to garantujem !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jun 11, 2024 5:47 pm

Sutra je ŠEST mjeseci da nismo dobili ni jednu QSL kartu sa 9A (?) biroa. Po čemu se poznaju radioamateri? Treba njima korjenski reset, i slanje u ropotarnicu povijesti.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jun 12, 2024 8:00 pm

Ne znaju oni da je sutra sveti Ante, kojem su se čak i komunjare utjecali kad su in dica bila bolesna. Ali, nema katekizma u VP-i. Jebi ga Đuro...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 13, 2024 7:44 pm

Moram li pisati da su kronični neplatiše i sluge režima dobili karte ? To i vrapci znaju...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 16, 2024 7:32 pm

Zajebava me prika, da v.d. QSL manager čeka da dođu 4W1 karte, za veze iz travnja 2023, koje smo tražili preko biroa. Načekaćemo se. Jer, u toj momčadi ima i onih koji lani nisu htjeli poslati LOG IOCA manageru ! I čiji je boravak u istarskom hotelu sufinancirao HRS ! Tako i treba. Superhikovi potomci. Uzimajte sirotinji, dajte bogatima.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jun 18, 2024 7:11 am

Kako javlja duboko grlo, putnici iz HRS-a za F-hafen, će nositi i pakete QSL-ki, za razne europske saveze. Triba štedit, kako bi dokoličari u istarskom hotelu imali više para.
Ništa ne javlja za Kutinsku dunju. ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jun 20, 2024 6:10 pm

Nastavno na moj post od 27. svibnja, u tijeku su pripreme za dostojno obilježavanje (službenog) jubileja, 4 godine uredovanja v.d. QSL managera. Angažirana je silna tehnika, od Digitrona do W11, da izračuna koliko godišnje košta rad QSL biroa, koliko je koštao zadnje 4 godine, koliko je koštao od 1999. , kada su počeli prvi balkanski mufljuzi tezgariti , glumeći privatne QSL managere, ali za NAŠE novce ! Svi dosadašnji QSL manageri, i oni pravi, i ovaj v.d. , su umočeni u to, svi su sve znali, Ogi se mudro izvuka, Marinko ih je zajebava dok je moga, jer su im muda bila u njegovom škripcu, a ovaj pliva, leđno i leptir, jer mu tako odgovara, osobno, klubu, pasvordi, uređaji, za klub, za sebe, ne bi da je W1AW ! I sve bi to bilo (relativno) dobro kad oni (na vlasti, u HRS-u) ne bi nas držali za budale ; ta ne vidi to samo Koki, to vidi 99% RA u Hrvata, jer smo iznadprosječno inteligentni, ali velika većina ima zeca u prsima.

U neovisnoj Hrvatskoj još nisam imao situaciju da 6,5 mjeseci nisam dobio ništa sa 9A QSL biroa. Reče mi prika : Biće i gore ! Kako može gore, velju ja, ta zar prije 10 godina nije rekao Purger iskusniji i mudriji od mene, da je (onda već) fizički obujam QSL prometa bio 20 puta manji nego pred Domovinski rat ?!!! Ako je ta spika bila prije više od 10 godina, situacija je danas sigurno još gora ?!

Čovjeku, klubu, ili jednostavno, urednom platiši, je to svejedno, samo malo treba da ga se usreći. Ni to nisu kadri učiniti ! Jer su se odrodili od baze ! Ne zaboravite, ova ekipa IO-a, i predsjednik, je izabrana glasovima jedne trećine članstva, nešto kao i Pilat prije njega. NIsu nikad ni bili odraz i slika baze, koja nije njihova, nego je plod balkanskih i bosanskih kuhinja. Kuku lele...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 22, 2024 4:33 pm

Čujen da se sprema šleper QSL-ki za Betlehem? Ne vozi Laureatov zet, nego Mirko. Slavko mu je suvozač. Nešto kao Paja i Jare.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK