On mi reče : Na Fejsu ! Uputio sam drugarsku kritiku, koja je urodila plodom ; malo poslije , Boris 2GA je to objavio i na HRS forumu.
Što reći, da ne ispadne kritizerstvo ? Nastavila se loša praksa od lani, da se najave za 9AFF aktivacije objavljuju na FB ili na osobnoj stranici na qrz.com ! Znam, netko će reći da ne možeš nikome zapovjediti gdje će šta pisati, ali ovo izgleda kao da je nekome u interesu da aktivator odradi što manje stanica, i da što duže, nego što je potrebno, stoji na aktivatorskom mjestu ?!
Ne uzimam sebe za etalon, ali, vjerujte, ima MNOGO ljudi koji nisu na fejsu, i neće nikada ni biti, iz javno poznatih razloga !
Ili, što ja, ili neki drugi lovac, da kontroliram sadržaj stranice domaće radio postaje na qrz.com, na dnevnoj bazi ?!!!
A ispada da treba, jer u protivnom nečeš znati da su se neki aktivatori baš tamo samonajavili !
U eri vladanja UI ne bi bilo na odmet prihvatiti se starih običaja, ma što neki mislili o tel. pozivima, i pisanju gdje spada.
Ta zar nas drug Milin nije prozvao mastodontima koji ne idu ukorak s razvojem komunikacija ?