Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Sat Apr 01, 2023 8:24 am

Nemojte dati da vas ko danas zajebe. Rečimo, da van reče da je poslat paketić QSL-ki, sa 9A biroa za vas i vaš klub ! ;) Ili, da van reče da će natječaj za radno misto tajnice, i zamjenice, bit pošteni ? Ili da vam obećaju pokazat radne ocjene tajnice, zadnjih 17 godina ! Izviješća, od obadvi, za rad "od kuće" zadnje 3 godine ? Ažuriran 9A adresar ? Spisak članica HRS-a ? Izvješće lanjskog glasovanja ?

Ima jedna anglosaksonska poslovica koja kaže da te niko ne može zajebat, ako ti to nečeš ! Ima i dalmatinska poslovica koja kaže da ako je nekome suđeno bit jeben, same mu gaće (s)padaju !
Ukratko, tradicionalno šutljivi zbor, ne bečkih dječaka, nego HRS članica, su ovce za šišanje, i, po potrebi, bankomati. Tek, svake 4 godine su dizači ruku. Za koga ? Zna se ! Za Tita, za Partiju !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Apr 08, 2023 5:24 am

Svim vjernicima, i svim ljudima dobre volje, želimo blagoslovljen Uskrs !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Sun Apr 09, 2023 1:45 pm

Sretan Uskrs!
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Fri May 05, 2023 6:09 am

Dobili smo neke stidljive ponude za pomoć i podršku oko novog hostinga, održavanja, sigurnosti i normalnog rada ovog foruma. U nastupajućim mjesecima ćemo vidjeti kakav će biti budući smjer foruma, jedinog neovisnog RA glasila u Hrvata na internetu. Nadamo se dobrome, samo sam oprezan, jer i do sada nitko, tko je puno obećavao, nije ništa pomogao. Hvala svim ljudima dobre volje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 09, 2023 6:20 am

Imamo forum (hosting) dva dana za redom, uspjeh ! ;) Ne može pojedinac protiv sustava, predodređeno je da izgubi, nevažno je što je u pravu, i što se bori za istinu i pravdu. Sluga Jernej...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 16, 2023 11:18 am

Evo, istekla mi zabrana pisanja pa opet mogu
Sad idem na sve ili ništa
Ili će mi se obrisati bodovi ili ču ih dobiti maksimalno i trajnu zabranu pisanja
3iv komentira 2jk. Nakon toga mu 2jk da negativne bodove. 3iv opet komentira 2jk. 2jk mu onda da jos negativnih bodova
Eto, takav je karakter 2jk. Pišljiv, užasan. Takvi ljudi imaju pozicije u HRS. Ja bi se zapitao kud nam ide organizacija ali znam. U propast.
2jk, dosadan si, iritantan, odvratan. Nitko te ne trpi. Mama te se srami. Sto se prije makneš to bolje za sve nas.
SVE ILI NIŠTA

Ovo je čestitka 3IV pametnom Martinu, gromobranu i grudobranu vladajućih u HRS-u. Ne budu dugo odolijevali, sudeći po tome tko ih brani.
9a2jg

Postby 9a4db » Wed May 17, 2023 7:03 pm

9A3IV Damira znam osobno jako dugo, negdje od sredine 80-tih prošlog stoljeća.
Prije par godina još je bio stup režima, što mu se sada desilo, nije mi jasno.
U svakom slučaju radi njegovog pisanja sam otišao svojedobno sa hrvhf.net foruma.
Tek toliko...
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Wed May 17, 2023 7:52 pm

Uvik san ja ponavlja staru dalmatinsku poslovicu : "i cura rodi dite, a muža nema...". I Tomac je, kao zastupnik SDP-a naša u Saboru Isusa... Šta reći, što čovjek ide stariji, padaju mu zabrane u glavi, koje je, ili sam, ili mu je društvo, i okolnosti , postavile. No, ima jedna konstanta, a to je da bi svatko htio otići na onaj svijet, možda ne poravnat s računima sa svima na ozemlju, ali barem da svakome kaže što ga ide, bez limita, po istini... Vjernici kažu da treba doći bez tereta pred Vični sud.
Velika većina misli kao i ja (ne laskam si, dapače), ali postoji stotinu ventila, zapreka, limita, i uskrata, koje im priječe da javno kažu što stvarno misle. I piloni režima u D-12 misle različito od svojih naredbodavaca, ali se prodaju za bagatelu. Njihov izbor. O onima što mijenjaju tabore, ili klubove, ka ciganin konje, ne treba trošiti riječi, njihova djela svjedoče jače i prodornije od javne riječi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon May 22, 2023 10:51 am

Poslali su mi iz Olandije link za ovogodišnji F-hafen. Oće oni pravnik, na pola radnog vremena. Za misec dana, ima kad pomoćnica tajnice naučit pisat putni nalog za podobne vječno iste putnike.
Cijene smještaja, sitnica, dvaput skuplje od skupih apartmana na dalmatinskoj obali, a o "komoditetu" korisnici neće da pričaju, ne znam,je li od srama, ili što su pustili da budu namagarčeni ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 23, 2023 7:12 am

Najranije me zovu ljudi, predlažu putnicima za F-hafen da ponesu malo sojina ulja, najjeftinije je u Plodinama... Prije 40 godina su Nijemci nosili kafu u Jugoslaviju, kad su išli na odmor na more.
Ako je kome ispod časti, ne mora, ali pojava nije nepoznata u Europi ;) . Naravno, postoji varijanta zvana putni nalog. Kako da ti se ime pojavi na njemu, zna se, ne talasaš, poslušan si, javno podržavaš vlastodršce u D-12.
Lako je Nizozemcima, bogata zemlja, a i Dojčland je blizu. Pita san ih da li je, slučajno, Đukin kombi završio u njih ? Još mi nisu odgovorili. Budu.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK