by 9a2jg » Thu Feb 25, 2021 6:29 pm
Ka prvo, ne čudin se. Već je i bilo vrime da (pro)radi pravna država.
Sinoć me zove jedan poznanik iz Zagreba, uvjerava me da zgrada u Dalmatinskoj 12 uopće nije oštećena, da je dozvoljeno u njoj raditi, malo gletovanja, i piture, biće ka i nova ! Razočara san ga, reka san mu da smo mi imali te informacije odavno, te da se bosanski (balkanski) lonac kuha na malo većem nivou...
Izabrani predsjednik više ne šalje poslanice zastupnicima, kao što je radio mailom. Možda je shvatio da nije predsjednik ? A opet, Djani kaže da ga je vidio na TV, daje intervjue, znači, ćuti se dobro.
Osta nan je puno dužan, ka odgovorna osoba, u dva kluba, i na treće misto, u Savezu. Ne znamo koliko in je bilo članova (i gostiju) na skupštini, nešto se on umuča, ka dite na tuti. Nema javnog prikaza troškova sa Reuniona. Nema veze, ni mecena ne polaže račune ovom narodu za izlaz sa autoceste koji ne vodi nigdi, ili , ipak vodi, u kamenjar Kozjaka, ali s sjeverne strane.
Koliko je on nemoćan, on ne može naredit službenicama da maknu mrtve ljude iz 9A adresara ! Niti da objave spisak plaćenih članarina ! Iako u kameru tvrdi da ih je plaćeno više od 1200 ? Ako je muško, neka in naredi da objave ko di spada, u koji klub, pa da vidimo čija majka crnu vunu prede ? Čija je majka radila u sinjskoj Dalmatinki ? Bez Amera, moliću lijepo, oni su istureno odjeljenje. Sad, je li u obrani, ili u napadu, nejasno je, ta on je bio 91' na radnoj obavezi, on će to nama stručno objasniti. Kakav Sun Tzu, kakvi bakrači...
Opet me zovu, govore mi di su beneficirani uređaji ! Drugovi, ne tribate me zvat, zna se di su. Kod odgovornih lica, pretežito predsjednika i tajnika, diljem Lijepe naše. Ima poneki i doživotni.
Nešto su se umučali oko tiskanja QSL-ki. Kad su to, prije 8 mjeseci pompozno obznanili, kako čine uslugu članstvu, odma san zna da od toga nema ništa. Jeftini populizam, ka fundač od kafe.
Šta je sa onih 40.000 kuna ? U Splitu je žena ostala bez posla, i protiv nje se vodija postupak jer je pojila, ne ukrala (!) DVIJE fete pršuta. Pilat neovlašteno dao RKZ 40.000 kuna, i - niko nikome !
Neupućeni će reć da je i on osta bez predsjedničkog mista, ka i ona jadnica sa pršuton, koja radi za 2.700 kuna. Samo ona je to pojila, jer je bila GLADNA, a on se bahatio tuđim, iz morbina !
Članovi IO-a su javno tvrdili da su ga ganjali više od dva miseca da vide virman, a on ih je, navodno, izbjegavao.
Zastupnici u skupštini HRS-a su olako dali razrješnicu , i Pilatu, i IO-u, jer se nitko nije ozbiljno udubio u materiju. Glasali su za, samo da ne misle na to, a samo su radili uslugu Pilatu, i njegovoj momčadi. Učinili su uslugu, automatski, i drugu Milinu, jer mu je bio otvoren put kandidaturi. Samo, bidan, otvorija je usta više nego šta more progucat, i sad je zapelo, ni gori, ni doli. Jebi ga, izgleda da će tukat poć do gastroenterologa, butat kameru u jednjak, da se vidi di je zapelo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja