Sjećam se Pukijeve kandidature, i njegovog životopisa, čovik je napisa di je bija, od kada, do kada. Nije triba secirat, za to su zadužene druge službe i pojedinci !
Pojam radne obveze se bio toliko deformirao i iskrivio, da ovdje neću ulaziti u detalje, jer bi morao spominjati i neke tvoje i moje frendove, kolege iz tvoje rezerve, koji su to obilato koristili. Kako, to nije za pisanje ovdje.
Zašto ovo pišem ? Zato jer predsjednik treba biti bez mrlje, kako na karakteru, tako i u životopisu.
Po karakteru, meni osobno ne bi proša nijedan, od ova dva, za sada poznata kandidata. Drug Laureat je pokuša, nepismenim hrvatskim jezikom, napisati životopis, za standardni ukus nedovoljno da bih ga mogao komentirati.
Drug Pilat, koliko je poznato pučanstvu, nije podnija ništa, u smislu službenog očitovanja da se ponovo kandidira, a njegov životopis, kojeg imam od prije 4 godine je manjkav i nedorečen ; nadam se da i opetovani neće biti isti.
Zašto sve ovo pišem ? Zato jer imam pravo, temeljem javnog čerečenja mog životopisa u Kraljevici, za neznatnu funkciju člana IO-a, prvenstveno od strane proverenih i odgovornih drugova, počev od Emira, priko Goge, nadalje... Interesantno, sve isti VES, i oba dobijala honorare u lipnju 91', zna se odakle ! Ima ih još, sve do časnika za vezu, nisu jedini, ali on se bar pokrija ušima, i muči... Uplatnice jebu, svu trojicu... Jebi ga, nekima su, poslin, iz Beograda dolazile QSL-ke, nekima kopije uplatnica ! Jebeni su ti knjigovodstveni servisi, sve čuvaju... Koji in je kurac...?