Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Fri Oct 23, 2020 6:15 am

Eno , Adam je lijepo objasnio pametnom Martinu da je prvi mlatitelj slame u Hrvata, samo on neće da shvati kad mu ne paše. Normalno, kao jedan od djelatnijih u Agitpropu HRS-a, brani sve nelogične, diskriminatorske i štetne odluke Saveza. Adamu skidam kapu za logičnu i ključnu raščlambu, kao i uvijek.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Oct 23, 2020 10:07 am

Tantaš me da odem na taj,kako si ga ono nazva, forum?
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Oct 23, 2020 10:12 am

NESLUŽBENI !!!
Tako su ga nazvali oni, koji žive već 29 godina u kapitalizmu, ali neće da puste iz misli i djela kolektivnu odgovornost, radi koje je socijalizam, između ostalog, i propa.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Oct 23, 2020 10:14 am

Pa zato nam i je ovako.Ali to nije sve najgore.Stari kadar je posija jaja i tome do propasti nema kraja.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Oct 23, 2020 11:20 am

Ajde mi nađi JEDAN krovni Savez u RH, di je otišlo u jedan klub tri individualne državne nagrade, plus lijepi iznosi novca, a iz tog istog kluba došlo dvi članarine ? BTW, taj klub je dobio tu nagradu tri puta.
Ima identičan uzdanički klub, di su sve narečene postavke iste, samo veći broj članarina je iša iz društvenih sredstava.
Moram li pisati da su baš ti, piloni aktualne HRS vlasti ?

P.S. Osta je još jedan u Supetru za dobit priznanje i lovu, i onda mogu, i formalno, zatvorit butigu, oli proširit Automat club !
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Oct 23, 2020 1:13 pm

I kad onda kažu da smo izašli iz Socijalizma :?: :roll: Nismo, ali ovaj je još gori nego onaj stari u kojem smo desetljećima bili.Ovaj je bliži Feudalizmu. :x
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Oct 23, 2020 2:04 pm

Potvrdu o prijedlogu pozivne oznake dobiješ od Hrvatskog radioamaterskog saveza u roku *** odmah ***.
Pišem na temelju iskustva starog manje od 30 (trideset) dana.
Naravno treba platiti članski doprinos od 100 kuna.

Naravno , piše pametni Martin. Da li on ikada pročita napisano, prije no što stisne tipku enter ? Sumnjam. Jer, ovakvim pisanjem samo vrši odvjetničke usluge HRS-u, koji otvoreno ucjenjuje ljude, koji su više desetljeća u HRS-u , nego što uhljebnica ima godina starosti !
Ne dao vam bog, braćo mila, da vam treba taj komad papira u kalendarskoj godini, u kojoj JOŠ niste platili članarinu Savezu ! Jednostavno vam ga odbijaju izdati, dok ne platite !!! Ja sam ih DVAPUT pismeno zamolio da mi ukažu gdje to piše, da ne možeš uplatiti članarinu do zadnjeg radnog dana u kalendarskoj godini, za tu godinu. Nisu se udostojili odgovoriti. Toliko o njihovoj osobnoj i profesionalnoj kulturi, te načinu ophođenja s članstvom.

Osobno sam pisao HAKOM-u, i nazvao stvari svojim pravim imenom, drumske haračlije i notorni ucjenjivači. HAKOM nije ni trznuo, a ja sam morao popustiti ucjeni, za ostvariti svoje pravo.

I , nakon sveg tog iskustva, pametni Martin piše takve bljezgarije, u naravi ode HRS-u i načinu njegova rada, da ti se zgadi život. Može li niže, Martine ?
Može, ako pođeš na Mrtvo more.

Ne moram ni pisati, po drugi put u dva mjeseca, da mi je drugi član mog kluba, produžio dozvolu bez traženja potvrde HRS-a o pozivnoj oznaci !!!
Jedino Ivo iz Zadra i ja pišemo o nejednakosti ljudi pred zakonom, u postupanju HRS-a i HAKOM-a. Svim ostalim teče med i mlijeko ! Na koju to špinu, recite drugovi, da se i ja, pod stare dane, prikopčam ?

Istina je jedna i jedina, Martin laže, ko što je lagao za časopis, veze sa IOCA tour, LoTW, FT8 ; jedino nije lagao za svoje QSL-ke sa 9A biroa, one su mu STVARNO dolazile na vrata. Za moje, i vaše novce. Zato mi nismo dobijali, po godinu, godinu i po, kako ko.

Partija se uvijek (po)brine za svoje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 26, 2020 7:58 am

Stožer je rekao svoje. Velmožama u D-12 došlo ko kec na desetku. Širom otvorena vrata mućkama, podvalama i falsifikatima, svih vrsta. Rodney iz Mućki im nije ni do koljena.
Znači, ne smi bit više od 50 osoba. Ne bi in više ni došlo. Pretežito žetončići, plus oni na putni nalog.
Ne smi se točit alkohol. Ostat će u Slavoniji više.
Ne smi ih uvatit noć. Nije ni do sada, uvik su naštimavali početak da nitko sa otoka, Splita i južnije, ne može krenit isti dan, nego dan prije ! Godinama...

Nema liste valjanih kandidatura, s pripadajućom dokumentacijom. Nismo drugo ni očekivali. Neće ići ispod svog nivoa. Ka i unda...
Nema spiska članova po klubovima, otvoreno polje (uobičajenoj) marčapiji i lupešćini.
Nema odgovora na pismena u Pilatovom mandatu.
Nema (ispravnog) računa za RK Split, već 7 mjeseci i 10 dana. Rodila ih majka Rvatica. Ne bi in da vodit kućni savjet, pobrkali bi račune od čišćenja stubišta i svitla na skalan, ziher.
Nema jasno napisane i obznanjene odluke tko je QSL manager. Čaršija veli da je to putnik na IARU conference, zna san ja, još od druga Laureata, da nije ništa za ništa ! Sve se vraća, sve se plaća. Nije sve ni u novcima, nešto je i u avionskim kartama, je li tako dragi Hrle ?

Jedino rješenje jest da im se da tehnički mandat, bez prava ikakvog odlučivanja, do prve zgode u 2021.g. kad bi se mogla održat normalna skupština.

U međuvremenu, znajte, odluka IO-a da se održi YOTA 2021 iduće godine je ILEGALNA, jer IO nema taj mandat, nego skupština, koja JEDINA izglasava programe i prijedlog Financijskog plana za iduću godinu.
Skupština nije, i ne može, prenijeti svoje ovlasti na IO, ta oni su samo operativno izvršni organ.
Znamo tko stoji iza svega, ista osoba koja je na zadnjoj skupštini rekla da ne diramo u pozivne znakove, i harač HRS-a. Znamo i zašto. Sramite se...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 27, 2020 6:52 am

Zove me sinoć čovik iz metropole, veli, a šta je, ni ti ni Reni ne postavljate pitanje di su bila dva predsjednička kandidata 91' ?

Lipo san mu odgovorija, dreto-šćeto : Prije 4 godine, u svojoj autobiografiji, da ne rečen po novome osobni CV, Pilat nije napisa ništa.
Sad je drugi predsjednički kandidat napisa svoj životopis, i posla nan ga, također, njanci riči o Domovinskom ratu.
Virujen da Pilat nema ništa dodat na ono ništa ?
Znan šta čekate, pitanje svih pitanja, ;) , ali, morat ćete se još malo načekati.

U međuvremenu čitajte umotvorine pametnog Martina, trola svih trolova , pametnicu svih Hrvata, a i šire.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Oct 28, 2020 5:09 am

Ja poznajem ljude koji su imali radnu obvezu tijekom rata.Nije iša u rov,na prvu crtu ali je radija posal vezan za obranu RH.Ja san radija ono u čemu san najbolji.Jeli tako kolega? ;) BTW,za narečenu gospodu stvarno neznam.Nisu mi pali na pamet,priznajem.

Samo su odabrani dragovoljno stali u obranu Domovine kad ih je trebala.Svi ostali su mobilizirani.Ali i oni su dali svoj obol.Nisam ni za kakve podjele i prijepore oko toga ali istina se treba znati.Isto tako i za onoga koji je bija NIGDI !
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK