Potvrdu o prijedlogu pozivne oznake dobiješ od Hrvatskog radioamaterskog saveza u roku *** odmah ***.
Pišem na temelju iskustva starog manje od 30 (trideset) dana.
Naravno treba platiti članski doprinos od 100 kuna.
Naravno , piše pametni Martin. Da li on ikada pročita napisano, prije no što stisne tipku enter ? Sumnjam. Jer, ovakvim pisanjem samo vrši odvjetničke usluge HRS-u, koji otvoreno ucjenjuje ljude, koji su više desetljeća u HRS-u , nego što uhljebnica ima godina starosti !
Ne dao vam bog, braćo mila, da vam treba taj komad papira u kalendarskoj godini, u kojoj JOŠ niste platili članarinu Savezu ! Jednostavno vam ga odbijaju izdati, dok ne platite !!! Ja sam ih DVAPUT pismeno zamolio da mi ukažu gdje to piše, da ne možeš uplatiti članarinu do zadnjeg radnog dana u kalendarskoj godini, za tu godinu. Nisu se udostojili odgovoriti. Toliko o njihovoj osobnoj i profesionalnoj kulturi, te načinu ophođenja s članstvom.
Osobno sam pisao HAKOM-u, i nazvao stvari svojim pravim imenom, drumske haračlije i notorni ucjenjivači. HAKOM nije ni trznuo, a ja sam morao popustiti ucjeni, za ostvariti svoje pravo.
I , nakon sveg tog iskustva, pametni Martin piše takve bljezgarije, u naravi ode HRS-u i načinu njegova rada, da ti se zgadi život. Može li niže, Martine ?
Može, ako pođeš na Mrtvo more.
Ne moram ni pisati, po drugi put u dva mjeseca, da mi je drugi član mog kluba, produžio dozvolu bez traženja potvrde HRS-a o pozivnoj oznaci !!!
Jedino Ivo iz Zadra i ja pišemo o nejednakosti ljudi pred zakonom, u postupanju HRS-a i HAKOM-a. Svim ostalim teče med i mlijeko ! Na koju to špinu, recite drugovi, da se i ja, pod stare dane, prikopčam ?
Istina je jedna i jedina, Martin laže, ko što je lagao za časopis, veze sa IOCA tour, LoTW, FT8 ; jedino nije lagao za svoje QSL-ke sa 9A biroa, one su mu STVARNO dolazile na vrata. Za moje, i vaše novce. Zato mi nismo dobijali, po godinu, godinu i po, kako ko.
Partija se uvijek (po)brine za svoje.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja